نماینده فلسطین از نهادهای بین المللی خواست تنها به محکوم کردن سیاستهای رژیم صهیونیستی بسنده نکنند بلکه در پی تدابیر بازدارنده و جدی باشند.
ابراهیم خریشه نماینده فلسطین در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد از نهادهای بین المللی خواست تنها به محکوم کردن سیاستهای رژیم صهیونیستی بسنده نکنند بلکه در پی تدابیر بازدارنده و جدی باشند.
بر اساس گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، نماینده فلسطین در نشست شورای حقوق بشر در ژنو، که با هدف بررسی تبعات طرح اسرائیل برای الحاق بخشهایی از اراضی اشغالی فلسطین برگزار شد، گفت: سخت گیریها علیه شهروندان در فلسطین بیشتر شده است، این روند دارای بار روانی برای فلسطینیان است، به رسانهها در مناطق اشغالی از جمله قدس اشغالی اجازه فعالیت نمیدهند تا رسانهها نتوانند از مثله کردن اجساد فلسطینیان گزارش و تصویر تهیه کنند.
وی افزود: مقامات رژیم اشغالگر در کنار بازداشتهای سازمان یافته فلسطینیان، به نقض حقوق مردم فلسطین مثل تصرف اراضی و توقیف اموالشان ادامه میدهند، دهها هزار فلسطینی بازداشت شده اند و بسیاری هم در زندانها و در زیر شکنجه جان داده اند، بیش از پنج هزار نفر همچنان در زندانهای اسرائیلی به سر میبرند که در میان آنان، کودکان نیز مشاهده میشوند.
نماینده فلسطین در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد خاطر نشان کرد: با وجود درخواست سازمانهای بین المللی برای آزادی کودکان فلسطینی، تلاشها برای بازداشت بیشتر آنان ادامه دارد، رفتارهای خصمانه در مسجد الاقصی ادامه دارد، در چنین شرایطی نخست وزیر رژیم صهیونیستی میگوید اشغالگری ادامه خواهد یافت و در ادامه بخشهای گسترده دیگری از شهرکها در رام الله و دیگر مناطق هم به طرح الحاق اضافه خواهند شد.
وی همچنین تصریح کرد: تمامی کشورهای جهان ناخرسندی خود را از طرح (آمریکایی - صهیونیستی) معامله قرن اعلام کرده اند، اما نتانیاهو معتقد است این فرصتی است که از سال ۱۹۴۸ تا به امروز سابقه نداشته است، این طرح اگر اجرایی شود، تهدیدی برای امنیت و صلح جهانی و موجب تقویت یک نظام نژادپرست است. چنین اتفاقی موجب میشود این نظام به مقاومتش علیه قوانین بین الملل ادامه دهد بر این اساس از سازمان ملل متحد میخواهیم مسئولیت خود را بپذیرید و گامهای عملی و بازدارندهای را بر دارد و به محکوم کردنها بسنده نکند بلکه در پی اعمال تحریم و تدابیری برآید که با قواعد بازدارنده در قوانین بین الملل هماهنگ باشد.
نماینده فلسطین در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد افزود: از دبیر کل سازمان ملل متحد، کمیسر حقوق بشر و سازمان ملل متحد میخواهیم با فشار بر نیروی اشغالگر، از آنان بخواهد به مقامات بین المللی از جمله گزارشگر ویژه اجازه دهند تا از اوضاع حقوق بشر در اراضی اشغالی فلسطین گزارش تهیه کنند یا آنکه کمیته حقیقت یاب بتواند دیداری از فلسطین داشته باشد.
وی همچنین گفت: از همه آنانی که دم از پیگیریهای قضایی و تحقق عدالت میزنند میخواهم تا چنین روندی را برای فلسطین بخواهند در غیر این صورت اظهاراتشان نوعی سیاست دوگانه است که سیاست ویرانگری به شمار میآید، زیرا برای تضمین حقوق بشر و حمایت از قوانین بین المللی، دلهره و هراس بی معنی است.