X
GO
آرشیو از سال 1388 تا مرداد 1399
تاریخ انتشار: شنبه 11 مرداد 1399

مرگبارترین ماه برای زندانیان آمریکایی

روند شیوع کرونا در زندان‌های آمریکا همچنان صعودی است به طوری که ماه جولای بسیاری از زندان‌های این کشور آمار بالایی از ابتلا و مرگ بر اثر کرونا را ثبت کرده اند.

شیوع ویروس کرونا برخی ایالت‌های آمریکا را به شدت درگیر کرده و در حال حاضر ایالت فلوریدا یکی از بحران زده‌ترین ایالت‌های آمریکاست.
در موج نخست شیوع کرونا، نیویورک بیشترین درصد ابتلا به کرونا را در میان ایالت‌های آمریکا به خود اختصاص داده بود، اما با شروع موج دوم کرونا ایالت‌های دیگری مانند فلوریدا و تگزاس نیز بحرانی شدند به گونه‌ای که ابتلا به کرونا در فلوریدا رکورد جدیدی را ثبت کرد.
همزمان با اوج گیری شیوع کرونا در آمریکا، زندان‌های این کشور که از اصلی‌ترین کانون‌های شیوع به شمار می‌روند نیز شمار بالایی از ابتلا را گزارش داده اند.
به عنوان مثال ماه جولای، مرگبارترین ماه برای زندانیان در زندان فلوریدا به شمار می‌رود به طوریکه که در این ماه ۲۲ زندانی بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند و در ماه ژوئن نیز ۹ زندانی در این زندان جان باخته اند.
اطلاعات منتشر شده نشان می‌دهد که ظرف ۷۲ ساعت، شمار قربانیان کرونا در این زندان ۲۸ درصد افزایش یافته و شمار کلی قربانیان کرونایی این زندان از ۳۶ نفر به ۴۶ نفر افزایش یافته اند.
در ایالت فلوریدا، ۹۶ هزار زندانی و ۲۴ هزار کارمند در زندان‌ها وجود دارند؛ بر اساس اطلاعات منتشر شده، تاکنون ۶ هزار و ۲۱۷ نفر در زندان‌های فلوریدا به کرونا مبتلا شده اند و ۴ هزار و ۶۷۴ نفر نیز در انتظار پاسخ آزمایش تشخیص کرونای خود هستند.
پایگاه «رکورد آنلاین» در گزارشی به شیوع ویروس کرونا در زندان‌های آمریکا پرداخته و می‌نویسد «این ویروس تهدیدی برای زندانیان به شمار می‌رود.»
بر اساس این گزارش، جدیدترین آمار منتشر شده شده نشان می‌دهد که تاکنون ۸۳ هزار و ۵۲۵ نفر از زندانیان در آمریکا به ویروس کرونا مبتلا شده اند.
شیوع کرونا در زندان‎های آمریکا، کارکنان این مراکز را نیز تحت تاثیر قرار داده و تاکنون ۱۹ هزار و ۶۹۴ نفر از کارکنان زندان‌ها در سراسر آمریکا به این ویروس مبتلا شده اند.
در حال حاضر شمار مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا به بیش از ۴ میلیون و ۷۰۶ هزار نفر افزایش یافته و بیش از ۱۵۶ هزار نفر نیز بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده اند.