معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با تاکید بر این که هدف استکبار جهانی در جنگ نرم فعلی، اسلام است، تصریح کرد:
در نسخهای که غرب پیچیده است ایران به عنوان الگوی سایر ملل مورد هدف قرار گرفته شده و کشورهای غربی معتقدند اگر ایران به زانو دربیاید سایر ملل مسلمان دیگر را میتوان به زانو درآورد، پس علیه ایران برنامهریزی میکند.
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام داوود رنجبران در دومین همایش جهانی زنان با عنوان رهآورد جهان اسلام در مسائل زنان و واکاوی فمینیسم با اشاره به این که در جنگ نرم، هدف، شکار کردن و از بین بردن ایمان، عزم و پایههای مستحکم فرهنگی یک ملت است و اینجاست که جنگ نرم باید تبیین شود، خاطرنشان کرد: در جهان دو نوع جنگ وجود دارد. جنگ نرم و جنگ سخت. در جنگ سخت سلاح موجود دارد و در این جنگ تصاحب زمین یک ملت مطرح است. اما در جنگ نرم کشورهای غربی با ابزار سخت به سراغ سوژه نمیرود و هدف تصاحب زمین نیست. بلکه تصاحب فکر و قلب و هویت انسانهاست.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: تمدن غرب با کلیتی که دارد، دارای جایگاه ویژهای است و این فرهنگ علاقهمند است بر فرهنگهای دیگر غالب شده و جهانی شود.
وی با بیان این که پدیده حقوق بشر از پایگاه سازمان ملل ناشی میشود، اظهار کرد: برنامهریزان جهانی پایبند به دهکده جهانی معتقدند آداب و رسوم باید در دنیا یکی باشد و پدیده فمینیسم یکی از دستاوردهای همین عقیده است.
معاون فرهنگی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها در ادامه اضافه کرد: موضع امام خمینی (ره) این بود که توجه به مقابله با فرهنگ غرب الزامآور است و مواضع مقام معظم رهبری در طول سالهای گذشته نیز در سه مقطع بیان شده است. ایشان در ابتدا فرهنگ غرب را به آماج تهاجمات فرهنگی تعبیر کردند و در جای دیگر شبیخون فرهنگی تبدیل به ناتوی فرهنگی شد و در آخر فرمودند مسلمانان در معرض جنگ نرم هستند.
وی در ادامه تاکید کرد: وقتی در غرب از ساختن مناره یک مسجد جلوگیری میشود و در یک کشور اسلامی مثل ترکیه جوان مسلمان با حجاب اسلامی وارد دانشگاه میشود، نشان دهنده این است که فرهنگ غرب خود را دچار خطر میبیند و در نهایت مقابله میکند و این، منازعه فرهنگ اسلامی با غرب است.
معاون فرهنگی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها با اشاره به این که کشورهای غربی با توجه به نوع ضوابط حقوقی کشورهای مسلمان سعی دارند این ضوابط را تصاحب کنند، گفت: یکی از معتقدان به پدیده فمینیسم معتقد است که قدرت در دنیا در چند مرحله خلاصه میشود که از آن جمله قدرت سخت، اقتصادی و قدرت نرم است.
وی ادامه داد: در قدرت نرم بر روی ذهن و رفتار سرمایهگذاری میشود تا عینیت مجازی تولید کنند. اما باید توجه داشت که امروز فرهنگ غنی اسلام است که به فرهنگ غربی هجوم آورده و استقبال کشورهای غربی از اسلام مشخص است.
معاون فرهنگی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها با اشاره به این که اگر به جایگاه واقعی زنان مسلمان بنگریم، میبینیم که مشکلی به نام زنگرایی و یا مشکلات زنان وجود ندارد، تشریح کرد: زنان در ایران در بالاترین ردههای مدیریتی حضور دارند و تعداد بسیاری از زنان و دختران ما آزادانه در دانشگاهها مشغول تحصیل هستند و باید توجه داشت که هشت سال دفاع مقدس ایران با حضور زنان در عرصههای بالای اجتماعی کشور اداره شد و زنان ما در عرصه اجتماعی بسیار قدرتمند هستند.
معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در ادامه تصریح کرد: در جمهوری اسلامی ایران پس از تنظیم قانون اساسی و فرمایشات امام خمینی (ره) حقوق زنان همواره همانند حقوق مردان ضروری شمرده شده است.
وی با اشاره به این که فمینیسم بحث ازدواج را یک بحران تلقی میکند، یادآور شد: کشورهای غربی سعی دارند در کشورهای مسلمان و از جمله ایران این بحرانها از جمله فرار از ازدواج و بالا بردن سن ازدواج و بدحجابی را پیاده کنند و این در حالیست که در برخی کشورهای مسلمان اکنون سن ازدواج بالا رفته، چرا که فرهنگ غربی زنان این کشورها را به عریان بودن تشویق میکند.
معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در ادامه با اشاره به پدیده بدحجابی و بیحجابی تصریح کرد: دشمن هیچگاه با یونیفورم به جنگ ما نمیآید، بلکه از طریق این گونه اقدامات و با سرمایههای خودمان و بر اساس غفلت خودمان در عرصه رسانه، فرهنگ غربی را تبلیغ میکند.