به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، آمار تکان دهنده دفتر نمایندگی سازمان ملل در یمن عمق فاجعه انسانی در این کشور را نشان میدهد. جرم مردم یمن استقلال خواهی است و این خواسته از سوی آل سعود غیر قابل تحمل است.
بر اساس سخنان سرهنگ «عبدالله بن عامر»، نائب رئیس اداره تبلیغات دولت نجات ملی «سعودیها حاضر بودند تمامی یمن را به دولت صنعا و جنبش انصارالله واگذار کنند و تمامی امکانات مادی و نظامی را به فرماندهان انصارالله بدهند فقط به این شرط که انصارالله تمام و کمال سرسپرده آنها شوند اما سران انقلاب یمن در پاسخ گفتند که تمامی این ماجراها به خاطر استقلال و آزادی و حاکمیت یمن رخ داده و آنها هرگز از این مسائل کوتاه نخواهند آمد.»
با وجودی که بیشتر مردم یمن حامی جریان انقلاب و انصارالله هستند، اما عربستان سعودی پس از انقلاب ۲۰۱۱ مردم یمن و استقلال خواهی آنها، تحمل یک حکومت مستقل و غیر وابسته به خود را در این کشور نداشت. حمله نظامی رژیم سعودی به یمن از نظر همه قوانین بین المللی محکوم است و تجاوز نظامی به یک کشور و ارتکاب جنایات جنگی محسوب میشود.
اگر دنیا بر روی عدالت حرکت میکرد و نهادهای بین المللی مستقل، بی طرف و منصف وجود داشت، هیچگاه چنین اتفاقاتی نمیافتاد و در صورت بروز چنین جنایاتی قطعاً جامعه جهانی با آن برخورد میکرد.اکنون میبینیم که حتی برخی کشورها و رژیمها از عملکرد جنایتکارانه رژیم سعودی حمایت میکنند.
آمریکا مهمترین کشور حامی عربستان سعودی در جنگ علیه مردم مظلوم یمن است و در این جنایت نیز شریک جرم است. سازمان ملل و نهادهای زیر مجموعه آن هر از گاهی آماری از وضعیت وخیم یمن منتشر میکنند در حالی که این کشور نیازمند کمکهای فوری جامعه جهانی است تا از فاجعه انسانی جلوگیری کند و آلام مردم مظلوم یمن بکاهد.
دفتر نمایندگی هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل در یمن در بیانیهای اعلام کرده، ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار یمنی از سوء تغذیه رنج میبرند. سوء تغذیه به معنای آن است که غذایی برای خوردن این تعداد افراد یافت نمیشود و اگر هم وجود داشته باشد، بسیار کم و از نظر ارزش غذایی نیز بی اهمیت است.
نزدیک به ۷ میلیون از جمعیت ۳۰ میلیونی یمن به خاطر جنایات سعودی سوء تغذیه شدید دارند و جامعه جهانی نیز تنها تماشاگر فاجعه در این کشور است. علاوه بر آنکه جامعه جهانی در خواب غفلت به سر میبرد، محاصره شدید یمن از سوی نیروهای سعودی و اماراتی و البته نیروی دریایی آمریکا در منطقه باعث ایجاد مانع از ارسال کمکهای بشر دوستانه به این کشور شده است.
راههای هوایی نیز مسدود است و هیچ پرواز خارجی برای ارسال کمکهای غذایی و دارویی انجام نمیشود. در واقع عربستان سعودی در حال انجام یک نسل کشی در یمن است، ۲۰ میلیون نفر از مردم یمن نیاز به کمکهای بهداشتی و درمانی دارند، اما به خاطر محاصره از حداقل امکانات محرومند.
طبق گزارش میزان، هم اکنون هر ۱۰ دقیقه یک کودک به دلیل ابتلا به بیماریهایی که میتوان از آنها پیشگیری کرد، جان خود را از دست میدهند.مرگ هر ۱۰ دقیقه یک کودک در یمن بخش دیگری از جنایتی است که رزیم سعودی مرتکب میشود و سازمانهای بین المللی و حقوق بشری سکوت کردهاند و هیچ واکنشی از خود نشان نمیدهند.
رژیم سعودی با همکاری امارات و پشتیبانی و چراغ سبز آمریکا، از ششم فروردین ماه سال ۱۳۹۴ تاکنون، جنگ نابرابری را علیه مردم مظلوم یمن آغاز کرد که بهانه آن بازگرداندن «عبدربه منصور هادی»، رئیس جمهور مستعفی و فراری این کشور به قدرت بود. هشدارهای سازمانهای بین المللی برای فاجعه در یمن کارساز نیست.
نشست مجمع عمومی سازمان ملل آغاز شده است و اکنون یکی از دغدغههای جدی این سازمان پیگیری مسائلی از سوی کشورهای مستقل درباره بحران یمن، فلسطین و افغانستان باید باشد. اگر کشورهای مستقل و عدالتخواه حجم زیادی از کمکهای انساندوستانه خود را به سوی یمن گسیل کنند قطعاً نیروهای رژیم سعودی نخواهند توانست اقدام علیه آنها انجام دهند و همین امر محاصره این کشور را خواهد شکست.