X
GO
اخبار
تاریخ انتشار: پنجشنبه 12 فروردین 1400
تعداد بازدید خبر : 244
تاریخ ثبت : پنجشنبه, 12 فروردین,1400 | 10:40 ق.ظ
تاریخ انتشار : پنجشنبه, 12 فروردین,1400 | 10:39 ق.ظ
تاریخ آخرین بروزرسانی : شنبه, 14 فروردین,1400 | 11:06 ق.ظ

تاکید باقری‌کنی بر پیگرد قضائی جنایات آمریکا در غرب آسیا

  • تاکید باقری‌کنی بر پیگرد قضائی جنایات آمریکا در غرب آسیا

دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان در توئیتی به جنایات امریکا در منطقه غرب آسیا واکنش نشان داد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، علی باقری‌کنی، دبیر ستاد حقوق بشر؛ در صفحه شخصی خود در توییتر با اشاره به جنایات امریکا در منطقه غرب آسیا نوشت: «حمایت از داعش (به گفته ژنرال فلین) و القاعده (به گفته جیک سولیوان) در سوریه؛ کمک به [حمله] و محاصره اقتصادی یمن توسط محمد بن سلمان؛ حمله به عراق به بهانه‌های واهی و کشتار بیش از یک میلیون انسان؛ نقض فجیع حقوق بشر توسط تنها رژیمی که از سلاح‌های هسته‌ای استفاده کرده؛ جنایاتی که باید تحت پیگرد قضائی قرار گیرند.»






 

اشاره دبیر ستاد حقوق بشر به ایمیلی است که به تازگی منتشر شده و نشان می‌دهد جیک سولیوان، مشاور امنیت ملی بایدن، تصریح کرده که «در تحولات سوریه القاعده طرف ما (آمریکا ) قرار دارد». سولیوان که زمانی معاون وزیر امور خارجه بود و اکنون یکی از مهمترین پست‌های امنیتی در کاخ سفید را در اختیار دارد تاکید کرده بود: القاعده در زمان دولت اوباما در کنار واشنگتن ایستاده بود.


مایکل فلین، مدیر سابق اطلاعات دفاعی پنتاگون، نیز در مصاحبه با شبکه الجزیره به صراحت به نقش آمریکا در شکل‌گیری گروه تروریستی داعش اذعان کرده و گفته بود: «رشد گروه‌های افراط‌گرا در سوریه حاصل تصمیم ارادی از سوی دولت آمریکا بود.»


این اولین بار نیست که در میان گفته‌های شخصیت‌های آمریکایی سرنخ‌هایی از نقش واشنگتن و متحدان آن در شکل‌گیری گروه‌های تروریستی منطقه و همراهی با تروریست‌ها مشخص می‌شود. اقدامات امریکا در منطقه غرب آسیا و نقض حقوق ملت‌های منطقه بر کسی پوشیده نیست. چنان که حمایت‌های مادی و معنوی ایالات متحده زمینه‌ساز و تسهیل کننده حمله عربستان به یمن شد, جنگی که به گفته سازمان ملل به شکل گیری بدترین بحران انسانی منجر شده و کشور فقیر یمن را با کمبود شدید مواد غذایی و دارویی مواجه کرده است.


فرافکنی در مورد جنگ، ایجاد دشمن موهوم و ادعای خلع سلاح‌های کشتار جمعی عراق سیاستی بود که آمریکا از سال ۲۰۰۳ برای تجاوز به عراق از آن استفاده کرد. جنگی که حدود یک میلیون کشته و بیش از ۴ میلیون آواره به عراق تحمیل کرد و باعث ویرانی و فرسایش جامعه عراق شد.


این در حالیست که هنوز جامعه بین‌الملل نتوانسته امریکا را بابت جنایاتی که در جهان انجام داده مجازات کند.


 

ارسال نظر: