X
GO
اخبار
تاریخ انتشار: دوشنبه 12 آبان 1399
آیت الله رئیسی در اختتامیه کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی:
تعداد بازدید خبر : 1532
تاریخ ثبت : دوشنبه, 12 آبان,1399 | 09:03 ب.ظ
تاریخ انتشار : دوشنبه, 12 آبان,1399 | 06:49 ب.ظ
تاریخ آخرین بروزرسانی : دوشنبه, 27 بهمن,1399 | 04:14 ب.ظ

وحدت راهبردی‌ترین نیاز امروز جهان اسلام است

  • وحدت راهبردی‌ترین نیاز امروز جهان اسلام است


رئیس قوه قضاییه گفت: کسانی که به نام اسلام وارد کلیسا شدند و مردم را کشتند نیز ساخته و پرداخته خود غربی ها هستند که به اسلام هراسی کمک می کنند و هیچ نسبتی با اسلام ندارند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، آیت الله سید ابراهیم رئیسی که عصر روز دوشنبه دوازدهم آبان ماه، در آیین اختتامیه سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی سخن می گفت، با تبریک ولادت پیام آور رحمت و امام صادق (ع)، پیام همزمانی این ولادت در دو مقطع مختلف را فراگیری آموزه‌های نبوی از فرزند خلف ایشان دانست.  

رئیس قوه قضاییه، پیامبر اعظم (ص) را مظهر اخلاق و مهرورزی معرفی کرد و گفت: پیامبر اسلام نماد همه ارزش های انسانی است و دینی که برای بشریت آورد، قدرت اداره تمام شئون زندگی انسان معاصر را دارد و سعادت بشریت در دنیا و آخرت را رقم می زند.

 

وحدت راهبردی ترین نیاز امروز جهان اسلام است

آیت الله رئیسی با بیان این که نجات انسان معاصر در گرو درک آموزه های نبوی و عمل به روش و منش آن حضرت است، وحدت مسلمانان را نیاز راهبردی و استراتژیک جوامع اسلامی دانست و بر لزوم تبیین اهمیت و ضرورت وحدت با روش های نوین و خلاقانه تأکید کرد.
 

بعد از تک قطبی شدن جهان، آنچه نظام سلطه در برابر خود می دید قدرت اسلام بود
رئیس قوه قضاییه گفت: بعد از جنگ جهانی دوم در سده اخیر و شکل گیری جهان دو قطبی در شرق و غرب و فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و تک قطبی شدن دنیا، آنچه نظام سلطه در مقابل خود می دید، قدرت جهان اسلام بود.

 

اتاق فکر نظام سلطه به دنبال آن افتاد دولت های اسلامی منطقه را وابسته کند
آیت الله رئیسی با اشاره به طراحی های نظام استکباری و آمریکا و صهیونیزم جهانی برای مقابله با قدرت اسلام به تبیین حلقه های این زنجیره پرداخت و با بیان این که آنچه امروز در اتفاق می افتد، در اتاق های فکر اندیشکده های غربی طراحی شده اند، وابسته کردن دولت های حاکم بر کشورهای اسلامی را اولین گام آنها در این عرصه عنوان کرد.

ایجاد گروه های تکفیری و اهانت به مقدسات و سرکوب جریان عدالت خواه، برنامه نظام سلطه برای مقابله با قدرت اسلام بود

رئیس دستگاه قضا افزود: دومین کار آنها تشکیل و تسلیح گروه های تکفیری بود که با مسلح کردن تروریست ها به سلاح های مدرن و تغذیه مالی و اطلاعاتی آنها، تلاش کردند قدرت دنیای اسلام را تضعیف کنند.

آیت الله رئیسی حلقه سوم زنجیره توطئه های دشمن علیه جهان اسلام را راه اندازی امپراطوری رسانه ای عنوان کرد و گفت که نظام سلطه برای تفرقه افکنی و شبهه آفرینی بین مسلمانان هزاران شبکه تلویزیونی و رادیویی و رسانه مکتوب و دیجیتال راه اندازی کرد.

رئیس قوه قضاییه، از اهانت به ساحت مقدس پیامبر اعظم (ص) به عنوان بهترین و والاترین شخصیت عالم هستی و مقدسات به عنوان چهارمین قطعه پازل نظام سلطه برای مقابله با قدرت جهان اسلام یاد کرد.

 

وقتی مردم منطقه بیدار شدند با یک حرکت وابسته به جریان سلطه نمی توان بیداری را سرکوب کرد

آیت الله رئیسی افزود: نظام سلطه علاوه بر ترویج اهانت به مقدسات در اقصی نقاط مغرب زمین و اروپا، تلاش کرد جریان عدالت طلبی و حق جویی و مقاومت در جهان اسلام را سرکوب کند اما هرگز نتوانستند فریاد بلند حق طلبان و عدالت خواهان را خاموش کنند. 

رئیس دستگاه قضا گفت: با ظهور انقلاب اسلامی در ایران و ایجاد قدرتی به نام اسلام و قرآن و شکل گیری ملتی مسلمان و مقاوم و مصمم و فعال در میدان مبارزه با نظام سلطه، دشمنان بیش از پیش احساس خطر کردند.

آیت الله رئیسی افزود: آنها از همان ابتدا دو جریان اسلام هراسی و غرب گرایی را برای مقابله با انقلاب نوظهور اسلامی ایجاد کردند اما با توسعه قدرت نظام اسلامی در منطقه، ملت های مسلمان به برکت مجاهدت علما و خون شهدا بیدار شدند و دور جدیدی از جهل زدایی در تداوم حرکت عاشورا در عالم آغاز شد.

رئیس قوه قضاییه با بیان این که ملت های مسلمان منطقه اعلام کردند خواهان زیست مسلمانی هستند، تصریح کرد: ملت های منطقه با صدای بلند فریاد زدند که نمی خواهند نظام سلطه تعیین کننده زندگی آنها باشند و عزت و افتخار و اقتدار را در گرو عمل به فرامین الهی می دانند.     

آیت الله رئیسی با اشاره به ناکامی دشمنان برای خاموش کردن چراغ بیداری اسلامی در منطقه، خاطر نشان کرد: وقتی ملت های مسلمان منطقه بیدار شدند، با یک حرکت وابسته به نظام سلطه نمی توان آنها را سرکوب کرد. نظام سلطه می تواند برای مدتی دولتی وابسته را حاکم کند اما بیداری ملت ها روز به روز بیشتر می شود.

رئیس دستگاه قضا از مساله فلسطین و آزادی قدس شریف به عنوان مهم ترین مساله جهان اسلام یاد کرد و گفت: اگر تا دیروز قرار بود مساله فلسطین در میزهای مذاکره و توسط سازمان های آزادیبخش حل شود، امروز ابتکار عمل در دست جهادگران و مجاهدان در میدان است که آینده فلسطین را رقم می زنند؛ نه سیاسیون.

آیت الله رئیسی در ادامه از تفرقه افکنی بین امت اسلام به عنوان راهبرد نظام سلطه و از وحدت، یکپارچگی، همبستگی، همدلی، همراهی و همکاری به عنوان راهبرد نظام اسلامی یاد کرد و متذکر شد: هر کس عالمانه یا ناآگاهانه و عامدانه یا ناخواسته خلاف وحدت عمل کند و تفرقه بیاندازد، در پازل دشمن قرار دارد و هر کس برای اتحاد مسلمانان تلاش کند، در مسیر درست حرکت می کند.

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به الزامات وحدت، خاطر نشان کرد: اقتضائات وحدت آن است که همگان برای حرکت منسجم در برابر دشمنان تلاش کنیم و همه ظرفیت های جهان اسلام را برای مقابله با دشمنان جهان اسلام به کار گیریم.

آیت الله رئیسی در همین راستا متذکر شد که «جهان اسلام هیچ تقابلی با ادیان ابراهیمی ندارد بلکه در مقابل الحاد می ایستد» و اضافه کرد: «در جهان یهودیت و مسیحیت، خود یهودیان و مسیحیان مقابل الحاد یهودی و مسیحی می ایستند.

رئیس دستگاه قضا، الحاد را برای ادیان ابراهیمی خطرناک دانست و با بیان این که همه پیروان ادیان در خداپرستی اشتراک نظر دارند، تصریح کرد: نه تنها وحدت جهان اسلام بلکه وحدت بین پیروان ادیان و اقوام در برابر جریان الحاد و نظام سلطه که دنبال جدایی انسان از خداست، امری راهبردی است.

آیت الله رئیسی از دیگر الزامات و اقتضائات وحدت را تلاش همه خردمندان و دانشمندان و علمای کشورهای اسلامی برای آسیب شناسی و آسیب زدایی و دفع تهدیدات وحدت و بصیرت افزایی در بین جوانان مسلمان برای شناخت اهمیت و ضرورت وحدت و صیانت از این اصل راهبردی در دنیای معاصر عنوان کرد.

 

شیعه انگلیسی و سُنّی آمریکایی و صهیونیستی دنبال ضربه زدن به اسلام هستند
رئیس قوه قضاییه دشمن شناسی را از مهم ترین پیام های سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی عنوان کرد و گفت: یکی از آسیب هایی که دشمنان برای وحدت شکنی به وجود آورده اند، پرورش سُنّی آمریکایی و صهیونیستی و شیعه انگلیسی است که ظاهراً مسلمان اما در حقیقت تهدید بزرگی برای جهان اسلام و وحدت هستند. 

آیت الله رئیسی با تأکید بر این که این افراد به نام دین و شریعت، بزرگترین لطمه و ضربه را به دین و امت اسلام می زنند، همگان را به هوشیاری در برابر آنها توصیه کرد و گفت که با ایستادگی فعال و بیداری اسلامی روزافزون می توان توطئه های این جریان خطرناک را خنثی کرد.

رئیس دستگاه قضا از «شرح صدر» به عنوان بزرگترین مدال خدا برای پیامبر یاد کرد و با بیان این که پیامبر اسلام در سایه صبر و مقاومت و تحمل ناملایمات موفق به ایجاد جامعه قرآنی و تمدن اسلامی شد، پیروزی در برابر نظام سلطه را در گرو صبر و بردباری و ایستادگی دانست.

 

با دشمنی طرف هستیم که قهرمان مبارزه با تروریسم را تروریست و توهین به مقدسات را آزادی بیان معرفی می کند
آیت الله رئیسی در ادامه به اقدامات خباثت بار غربی ها برای رویارویی با جهان اسلام اشاره کرد و گفت: امروز با دشمنی مواجه هستیم که در راس تروریسم قرار دارد اما سردار شهید ما حاج قاسم سلیمانی را که نماد مبارزه با تروریسم بود، تروریست معرفی می کند. 

قانون مطبوعات فرانسه عملکرد نشریه توهین کننده به ساحت پیامبر اعظم(ص) را قابل تعقیب می داند؛ رئیس جمهورشان به قانون کشور خودش هم پایبند نیست

رئیس قوه قضاییه افزود: امروز با دولتمردانی در غرب مواجه هستیم که اهانت به اولین شخصیت عالم هستی را آزادی بیان و حمایت از توهین کنندگان را دفاع از آزادی بیان می دانند در حالی که حتی بر اساس قانون مطبوعات فرانسه در سال 1881 هم  آن اقدام قابل پیگرد قضایی بود.

آیت الله رئیسی ادامه داد: رئیس جمهور فرانسه نه با قانون خودشان پایبند است و نه به اصول انسانی و بر خلاف همه موازین بین المللی و ماده 19 منشور حقوق بشر، مقابل دو میلیارد انسان می ایستد و از توهین به مقدسات آنها طرفداری می کند.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به خشم و نفرت عمومی از اقدام رئیس جمهور فرانسه، در عین حال گفت کسانی که به نام اسلام وارد کلیسا شدند و مردم را کشتند نیز ساخته و پرداخته خود غربی ها هستند که به اسلام هراسی کمک می کنند و هیچ نسبتی با اسلام ندارند.

 

دو نامزد دور قبل انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اعتراف کردند القاعده و داعش را خودشان برای ضربه به اسلام ایجاد کردند

آیت الله رئیسی در همین زمینه به اعتراف و افشاگری دو نامزد ریاست جمهوری دور گذشته آمریکا اشاره کرد که اقرار کردند خودشان القاعده و داعش و تروریست های تکفیری را تشکیل دادند و تسلیح کردند اما با این وجود حزب الله و حماس را که از سرزمین خود دفاع می کنند، تروریست می خوانند!  

رئیس قوه قضاییه در پایان بار دیگر وحدت و انسجام را امری ضروری برای جهان اسلام دانست و گفت: وقتی با دشمنانی خبیث مواجهیم که پیوسته دنبال توطئه علیه مسلمان ها هستند، باید برای تقویت وحدت بیش از پیش تلاش کنیم.

آیت الله رئیسی با بیان این که «سنگ بنای وحدت، مقاومت فعال و سنگ بنای تفرقه، سازش ذلیلانه است»، بر لزوم همیاری جهان اسلام در برابر مصائب و مشکلات تأکید کرد و کرونا را یکی از این مصائب دانست.

رئیس قوه قضاییه گفت: همیاری مسلمانان در مقابله با ویروس کرونا برای ایجاد همگرایی و همدلی بین مسلمانان بسیار کارساز است و با همفکری می توانیم به روزنه های امیدبخش و برون رفت از وضع موجود دست یابیم.  

 

امروز اسلام‌هراسی هدف اصلی دشمنان دین است
پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، حجت الاسلام والمسلمین حمید شهریاری دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گزارشی از روند برگزاری سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی ارائه کرد.

دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به شرایط خاص برگزاری سی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی به دلیل شیوع ویروس منحوس کرونا، گفت: در این دوره از کنفرانس 205 سخنران خارجی از 47 کشور جهان در قالب 19 وبینار مختلف، نقطه‌نظرات خود را مطرح کردند. 

وی با بیان اینکه «خیانت قرن به آرمان فلسطین» و «تحلیل شخصیت حاج قاسم سلیمانی در جبهه مقاومت»، 2 موضوع اصلی میزگردهای کنفرانس وحدت اسلامی امسال بودند، افزود: در مجموع 335 چهره داخلی و خارجی به صورت برخط و آنلاین در سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی سخنرانی کردند.

دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی همچنین با اشاره به تلاش‌های آمریکایی صهیونیستی برای ایجاد تفرقه در میان مسلمانان اظهار کرد: رژیم غاصب صهیونیستی تلاش می‌کند با ایجاد تفرقه در جهان اسلام، حاکمیت خود را در منطقه تثبیت کند که در این راستا شاهد همکاری برخی از حکام جهان اسلام با این رژیم منحوس در قالب عادی‌سازی روابط با اسرائیل هستیم.  

حجت‌الاسلام والمسلمین شهریاری با اشاره به تلاش‌های فراوان استکبار جهانی برای مخدوش کردن چهره ناب اسلام، عنوان کرد: امروز اسلام‌هراسی هدف اصلی دشمنان دین است و آزادی بیان در غرب بهانه‌ای است که با استفاده از آن اسلام‌هراسی را دامن بزنند. 

 

نامگذاری روز قدس و طرح وحدت اسلامی، بقای امت اسلامی را تضمین می‌کند
«خالد الملا» رئیس جماعت علمای عراق در ارتباط تصویری با این مراسم، اظهار کرد: ما آموخته‌ایم که می‌توانیم در برابر هر خطری که امت اسلامی با آن روبه ‌روست، به مقابله کنیم.

وی ضمن تقدیر از ابتکار امام خمینی(ره) در نامگذاری روز قدس و مقام معظم رهبری در طرح وحدت اسلامی، عنوان کرد: این طرح‌ها بقای امت اسلامی را تضمین می‌کند.

رئیس جماعت علمای عراق افزود: وظیفه همه ماست که با پروژه‌های تفرقه افکنان استکبار جهانی مقابله کنیم، گفت: ما با اتکا به وحدتی که داریم، می‌توانیم همه فتنه‌انگیزی‌ها و اقدامات تفرقه‌افکنانه دشمنان را خنثی کنیم. 

 

پشت پرده همه افراط گری‌های منطقه، آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار دارند
سید موسی موسوی قائم مقام مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی نیز طی سخنانی در این مراسم بیان کرد: این روزها سوز و گداز عشق به نبی مکرم اسلام(ص) از همه مذاهب و فِرق اسلامی شنیده می‌شود. 

وی با بیان اینکه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران از بدو شروع نهضت، محور حرکت خود را وحدت امت و اسلام قرار دادند، عنوان کرد: آرمان قرار دادن نجات فلسطین و نابودی رژیم صهیونیستی که در کلام امام خمینی(ره) بر آن تاکید می‌شد، جاذبه بسیار زیادی در میان مسلمانان داشته و همچنان دارد.

قائم مقام مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه پشت پرده همه افراط گری‌هایی که در منطقه شاهد آن هستیم، آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار دارند، تصریح کرد: امروز به لطف الهی و حماسه آفرینی‌های جبهه مقاومت، اطراف اسرائیل ناامن شده است و ما باید این موفقیت بزرگ را به خوبی به دنیای اسلام منتقل کنیم.

 

هیچ کس بهایی را که مقام معظم رهبری برای ایجاد وحدت میان مسلمانان پرداخت کرده‌اند را نپرداخته است
مولوی «اسحاق مدنی» عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به تاکید بسیار زیاد امام خمینی(ره) بر ضرورت وجود «وحدت» میان مسلمانان گفت: ایشان هیچ گاه به موضوعات تفرقه افکنانه میان مذاهب و فِرق اسلامی کوچکترین اشاره‌ای هم نداشتند. 

وی با اشاره به برگزاری منظم و سالیانه کنفرانس وحدت اسلامی درطول مدت زعامت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، تاکید کرد: با جرات می‌گویم هیچ کس بهایی را که مقام معظم رهبری برای ایجاد وحدت میان مسلمانان پرداخت کرده‌اند را نپرداخته است.

عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به اتفاقات اخیر فرانسه و هتک حرمت صورت گرفته به ساحت پیامبر عظیم الشان اسلام، گفت: اگر ماکرون می‌دانست که  در نتیجه اظهارات او ممکن است بیش از 40 کشور اسلامی سفرای خود را از فرانسه خارج کند، یقینا از توهین به ساحت پیامبر مکرم اسلام(ص) حمایت نمی کرد.

 

مقابله دانشمندان اسلامی با انحرافات غربی‌ها همچنان ادامه دارد

مولوی «نذیر احمد سلامی» عضو مجلس خبرگان رهبری در ارتباط تصویری با مراسم اختتامیه سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی، گفت: در دوران صدر اسلام، 10 سال نبرد حق و باطل به صورت جنگ‌های تن به تن انجام ‌شد و در نتیجه این 10 سال جنگ، فقط هزار و 500 نفر از دنیا رفتند که این رقم نشان‌دهنده عطوفت و رافت سفارش شده در دین اسلام حتی در مواقع جنگ و نبرد است.

وی با اشاره به نقش اسلام در گسترش علم و فلسفه در سطح دنیا گفت: ترجمه بسیار زیاد کتب علمی و فلسفی اسلامی در بلاد غرب، نشانه ای بارز از نقش تاثیرگذار اسلام در گسترش علم و فلسفه جهانی است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه غربی‌ها بعد از شکست در عرصه علمی و نظامی، لائیسیته را به وجود آوردند، عنوان کرد: مقابله دانشمندان اسلامی با این انحرافات که غربی‌ها آن را به وجود آوردند، همچنان ادامه دارد.

 

محبت مسلمانان به «رحمت» و تفرقه آنها به «مصیبت» منجر می‌شود

ماموستا «ملاقادر قادری» امام جمعه پاوه در ارتباط تصویری با این مراسم، ضمن بیان این نکته که در آئین اسلام گفته شده که محبت مسلمانان به «رحمت» و تفرقه آنها به «مصیبت» منجر می‌شود، گفت: نتیجه تفرقه مسلمانان، نزاع و سستی آنها و همچنین سلطه دشمن بر ممالک اسلامی خواهد بود.

وی با بیان اینکه در طول بیش از 40 سال گذشته از عمر انقلاب اسلامی، قدم‌های بسیار بلندی در راه وحدت میان شیعه و سنی برداشته شده است، عنوان کرد: علمای شیعه و سنی ایران اسلامی تحت هدایت های حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی در این مسیر اقدامات موثر فراوانی برداشته اند.

 

مسلمانان باید در برابر دشمن واحد خود، وحدت حداکثری داشته باشند

«ناصر ابوشریف» نماینده جنبش جهاد اسلامی نیز در این مراسم با اشاره به لزوم تقویت دوستی و برادری میان مسلمانان، گفت: ما باید از همه ابزارهای موجود که در اختیار داریم در برابر کفار استفاده کنیم و نقشه های شوم آنها برای تفرقه افکنی میان مسلمانان را نفش بر آب کنیم. 

وی همچنین ضمن تقدیر از وحدت موجود میان مسلمانان در جمهوری اسلامی ایران، گفت: مسلمانان باید تا آنجا که می‌توانند مواسات و برادری میان خود را بیشتر کنند و در برابر دشمن واحد خود، وحدت حداکثری از خود نشان دهند.

ارسال نظر: