به گزارش سایت ستاد حقوق بشر، رویداد هنری بینالمللی حمایت کودکان ایرانی از کودکان بیپناه غزه و لبنان با عنوان «ما تمام نمیشویم»، امروز یکشنبه 18 آذرماه 1403، به همت شبکه ملی سازمانهای غیردولتی بشردوستانه و 13 سازمان مردم نهاد، با حضور جمعی از مسوولان، کارشناسان و شخصیتهای برجسته ایرانی و بینالمللی درکانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد.
«مونا رحمانی»، دبیر این رویداد و مدیرعامل سازمان مردم نهاد کنشگران توسعه فردا درگفتوگو با سایت ستاد حقوق بشر، درباره شکلگیری و اهداف این رویداد بینالمللی گفت: دردها و آلام کودکان غزه و لبنان، ما (13سمن)، که در حوزههای حقوق بشری، بشردوستانه و برون مرزی فعالیت میکنیم را بر آن داشت که برای احقاق بندهای کنوانسیون حقوق کودک که آن را امضاء کردیم، رویدادی تأثیرگذار اجرا کنیم. بیش از ۷۵ اثر نقاشی از کودکان ایرانی، ویدئو آرت، نامهنویسی، کاشت نهال زیتون، ساخت اوریگامی درنای صلح از سوی کودکان حاضر در نمایشگاه این رویداد، برای همدلی و همدردی با کودکان مظلوم غزه و لبنان به نمایش گذاشته شد.
وی در ادامه به نسلکشی و کودککشی در غزه و لبنان اشاره کرد و افزود: جهان شاهد جنایتهای رژیم صهیونیستی است؛ کودکان در غزه دسترسی به آب، غذا و بهداشت و سلامت ندارند؛ از جهت روحی با بدترین آسیبها مواجهاند؛ والدین و خانواده خود را جلوی چشمانشان از دست میدهند و از حقوق اساسی خود محروماند. در محکومیت این جنایتها، بیانیه و پیامهای مختلفی از طرف دولت و مقامهای جمهوری اسلامی ایران صادر و به سازمان ملل نیز ارائه شده که جای تقدیر دارد، اما وظیفه و مسوولیت اجتماعی ما به عنوان نهادهای بشردوستانه ایجاب میکرد که رویدادی هنری وکودک محور برای همدردی با کودکان غزه و لبنان برگزار کنیم.
رحمانی با بیان اینکه کودکان ایرانی از سراسر کشورمان پیامهای همدلی و همدردی با کودکان غزه و لبنان برای ما ارسال کردند، عنوان کرد: نغمههای کودکانه و هر آنچه که در این رویداد و نمایشگاه خلق شد، هدیه کودکان ایران به روح کودکان و دانش آموزانی است که در غزه و لبنان به شهادت رسیدند و نوزادانی که در خواب قتلعام شدند و همه زنان و مادرانی که با سختترین شرایط در کنار کودکان ماندند، اما دست از رشادت برنداشتند.
مدیرعامل سازمان مردم نهاد کنشگران توسعه فردا درباره محتوای نامههای کودکان نیز گفت: کودکان ایرانی این پیام را به کودکان غزه و لبنان ارسال کردند؛ اگر عروسکت را از دست دادهای، اگر غذا نداری، اگر دلتنگ لالاییهای شبانه مادر هستید، اگر دیگر دستی برای بغل کردن برادرت نداری و...، من به عنوان کودک ایرانی همدلی و همدردی خود را از فرسخها و کیلومترها راه دور به تو میرسانم.
وی در ادامه عنوان کرد: فردا 19 آذرماه پنل تخصصی «نقش سمن ها و سازمان های غیردولتی در واکاوی جنگ و تأثیر آن بر کودکان غزه و لبنان» درکانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان پایان خواهد یافت و پس از آن، این رویداد و نمایشگاه در لبنان برگزار میشود. همچنین در حاشیه پنجاه و هشتمین اجلاس حقوق بشر در ژنو تمامی محتواهای تولید شده در این رویداد به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی در مقر سازمان ملل متحد، به نمایش گذاشته می شود تا فجایعی که برای کودکان غزه و لبنان رخ داده را با هنر و صدای کودکان ایرانی به جامعه بینالمللی نشان دهیم.