X
GO
اخبار
تاریخ انتشار: یکشنبه 18 شهریور 1403
تعداد بازدید خبر : 52
تاریخ ثبت : یکشنبه, 18 شهریور,1403 | 12:41 ب.ظ
تاریخ انتشار : یکشنبه, 18 شهریور,1403 | 10:37 ق.ظ
تاریخ آخرین بروزرسانی : یکشنبه, 18 شهریور,1403 | 12:41 ب.ظ

کمیسر مهاجرتی آلمان: پناه‌جویان پس از ورود به اتحادیه اروپا به رواندا فرستاده شوند

  • کمیسر مهاجرتی آلمان: پناه‌جویان پس از ورود به اتحادیه اروپا به رواندا فرستاده شوند
کمیسر امور مهاجرت آلمان پیشنهاد کرد که مهاجران پس از ورود غیرقانونی به اتحادیه اروپا، از طریق مرز بلاروس، بلافاصله اخراج و به رواندا در آفریقا فرستاده شوند.


به گزارش سایت ستاد حقوق بشر به نقل از رویترز، کمیسر امور مهاجرت آلمان پیشنهاد کرده است که مهاجران پس از ورود غیرقانونی به اتحادیه اروپا، از طریق مرز بلاروس، بلافاصله اخراج و به رواندا در آفریقا فرستاده شوند.

این پیشنهاد در حالی مطرح می‌شود که برلین قوانین مهاجرتی خود را سخت‌تر کرده و در نظر دارد ضمن تلاش برای محدود‌کردن ورود پناهجویان به محدوده اتحادیه اروپا، اقدامات تازه‌ای را برای اخراج مهاجران دارای سابقه کیفری در پیش بگیرد.

به گفته «یواخیم استمپ»، نماینده ویژه آلمان در امور مربوط به توافقنامه‌های مهاجرتی، اتحادیه اروپا می‌تواند از امکانات پناهندگی موجود در رواندا که در ابتدا برای طرح پیشنهادی سال ۲۰۲۲ بریتانیا در نظر گرفته شده بودند، استفاده کند.

طرح بریتانیا که در آن اخراج مهاجران غیرقانونی به رواندا پیش‌بینی شده بود ماه ژوئیه توسط دولت جدید این کشور به ریاست کی‌یر استارمر به حال تعلیق درآمد.

بر اساس پیشنهاد کمیسر مهاجرتی آلمان، مراحل پناهندگی در رواندا تحت نظارت سازمان ملل متحد دنبال خواهد شد. وی که در یک پادکست رسانه‌ای موسوم به «میز مدیا» سخن می‌گفت، افزود: به جز رواندا هیچ کشور ثالث دیگری درگیر این طرح نشده و برای آن اعلام آمادگی نکرده است.

آقای استمپ که عضو حزب ائتلافی لیبرال دموکرات است و سمت رسمی در وزارت کشور آلمان دارد در این خصوص تصریح کرد: این الگوی پیشنهادی به طور خاص پناهجویانی را که از مرزهای شرقی به صورت غیرقانونی وارد اتحادیه اروپا می‌شوند، هدف قرار خواهد داد.

وی با رد درخواست اپوزیسیون محافظه‌کار به منظور اعمال فراگیر‌تر چنین الگویی برای همه پناهجویان، گفت: «پیشنهاد من این است که روی این گروه از پناهجویان که از مرزهای شرقی وارد می‌شوند و تعداد آنها به ۱۰ هزارنفر در سال می‌رسد، تمرکز کنیم.»

بنا به پیشنهاد آقای استمپ، همچنین آنچه «عنصر اتصال» در سیستم مشترک پناهندگی اروپا CEAS خوانده می‌شود و در حال حاضر تشریفات پناهندگی خارجی را مستلزم اعزام به کشورهایی می‌کند که پناهجو در آنجا از امتیاز ارتباط اجتماعی برخوردار باشد؛ باید لغو شود.



ارسال نظر: