به گزارش سایت ستاد حقوق بشر، گزارش هفتم و هشتم دادگاه رسیدگی به اتهامات گروهک تروریستی منافقین به زبان فارسی و انگلیسی توسط معاونت امور بین الملل قوه قضائیه و ستاد حقوق بشر منتشر شد.
در مقدمه این گزارش آمده است: جمهوری اسلامی ایران از بعد از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی در سال 1357 تا به امروز، یکی از بزرگترین قربانیان تروریسم و جولانگاه گروهکهای تروریستی داخلی و خارجی بوده و در این مدت، هزاران انسان بیگناه به دست آنان شهید و یا به شدت مجروح شدهاند. گروهکهای تروریستی تمامی اقشار جامعه از زن و مرد، کودک و پیر، و دانشمندان را هدف قرار دادهاند.
در این میان، بیشترین ترورها که مصداق جنایت علیه بشریت است، توسط گروهک تروریستی منافقین (موسوم به سازمان مجاهدین خلق) در ایران انجام شده است. این گروهک از همان آغاز انقلاب اسلامی با انجام انفجار در مراکز شلوغ شهرها، ترور مسؤولان کشور، حمله به افراد با اسلحه و چاقو، آدمربایی و شکنجه مردم و خیانت به کشور از جمله از طریق جاسوسی برای رژیم بعث صدام، به نوعی شروع به انتقام از مردم بیگناه نمود؛ به طوری که 17 هزار نفر توسط عوامل این گروهک به شهادت رسیدهاند.
در معرفی منافقین همین بس که مهمترین اولویت و مبنای اصلی عملکرد آن، ترور و قتل افرادی است که با آنان هم نظر نبوده و آنان را منکر میشدند. این مسئله را میتوان به طور مشهود، در اسناد و بیانیههای منتشره توسط آنان مشاهده نمود. حال آنکه قتل و کشتن افراد بیگناه آن هم به شیوههای ناجوانمردانه، مانند بمبگذاری در مراکز تجمع غیرنظامیان، آشکارترین و فاحشترین نقض حقوق بشر میباشد. بر همین اساس، عوامل این گروه در سال1360 دست به ترور و کشتار مسؤولین کشور از جمله رئیس جمهور، نخست وزیر، رئیس قوه قضائیه، وزراء، نمایندگان مجلس، روحانیون برجسته کشور و شهروندان ایرانی در مقیاس گستردهای زدند. منافقین پس از ترور شخصیتهای کشور در سال 1360، روی به سمت کشتار مردم بیگناه آورده و تنها بین سالهای 1361 تا 1367، بیش از 17 هزار نفر از مردم را به شهادت رساندند که اسامی و اسناد آنها موجود است. از دیگر جرائم این گروهک، خیانت به کشور و جاسوسی برای دولتهای متخاصم میباشد. این گروهک در جریان تجاوز رژیم بعث عراق به ایران، اطلاعات مختلفی از جمله محل تجمع شهروندان را برای موشک باران به این رژیم منتقل مینمود.
مردم بیگناه دیگر کشورهای منطقه از جمله عراق و سوریه نیز شاهد جنایتهای این گروهک بودهاند. نیروهای منافقین، پس از استقرار در عراق و در همکاری با رژیم صدام، جنایات گستردهای علیه اقوام مختلف این کشور از جمله شیعیان و اکراد مرتکب شدند. تنها در یکی از جنایتها که به "انفال کردها" مشهور است و از فوریه تا سپتامبر 1988 در استانهای کرکوک، دیاله، نینوا و صلاح الدین اجراء شد، روستاهای بسیاری نابود و بیش از 182 هزار جمعیت بیدفاع با همکاری نیروهای منافقین به طرق فجیعی از جمله زنده به گور کردن، بریدن سر، تیربارانهای جمعی و سوزاندن به قتل رسیدند. نظام قضائی عراق در همین رابطه پروندهای را برای منافقین مفتوح نموده و برای 118 نفر از عوامل اصلی آن حکم جلب صادر کرده است. این گروهک، همچنین پس از آغاز فعالیت گروههای تروریستی در سوریه و عراق از سال 2011، همراه با دیگر تروریستها در سوریه دست به کشتار گسترده مردم سوریه زده و ضمن آموزش نیروهای تروریستی، جنایات گستردهای را در این منطقه انجام دادهاند.
ذکر این نکته نیز ضروری است که گروهک منافقین همچنان ماهیت تروریستی خود را حفظ کرده است. برخی از اعضای این گروهک اخیراً نیز در جریان فعالیتهای تروریستی دستگیر شده و به نظام قضائی معرفی شدهاند.
تشکیل پرونده قضائی و شروع به تحقیقات درخصوص اتهامات و جرائم گروهک تروریستی منافقین و اعضای اصلی و فعال آن
با توجه به جرائم مختلف ارتکابی و اتهاماتی که متوجه گروهک تروریستی منافقین و اعضای اصلی و فعال آن بود، دادستانی تهران (پایتخت)، انجام تحقیقات را از سال 1401 آغاز و پس از بررسیهای کامل و جامع، کیفرخواستی را در تاریخ 18/04/1402 صادر و به دادگستری تهران (برای رسیدگی قضائی) ارسال نمود. کیفرخواست در 729 صفحه تنظیم شده و شامل 6757 صفحه مستندات مکتوب و 1000 ساعت مستندات صوتی و تصویری میباشد.
جلسه هفتم رسیدگی قضائی به پرونده گروهک تروریستی منافقین و اعضای فعال و اصلی آن
هفتمین جلسه دادگاه در سوم بهمنماه 1402 با حضور وکلا، جمعی از خانوادههای قربانیان، قضات شعبه رسیدگی کننده، نماینده دادستان و به صورت علنی برگزار گردید.
پس از تشریح جزئیات رسیدگی به جرائم گروهک تروریستی منافقین توسط رئیس دادگاه، نماینده دادستان به مرور بخشهایی از کیفرخواست و فعالیتهای تروریستی این گروهک پرداخت. اهم مطالب مطروحه از سوی ایشان، به شرح زیر میباشد:
محاکمه فرمانده شاخه (شهر) اصفهان منافقین
حسین دادخواه متهم ردیف هفتاد و یکم، قبل از انقلاب جذب گروهک منافقین شد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، به عنوان مسئول شاخه شهر اصفهان اقدام به فعالیت کرد. در مقطع فاز نظامی تشکیلات منافقین، وی به شهر شاهرود متواری و مسئولیت اجرایی پایگاه منافقین را در آنجا برعهده گرفت. در تاریخ ۲۹ آذر ۱۳۶۱ در یک قرار تشکیلاتی در شاهرود، با نام مستعار رضا حدادی، با کلت، نارنجک و قرص سیانور، دستگیر و به تهران اعزام شد و در تاریخ ۱۴ بهمن۱۳۶۱، در مسیر انتقال مجدد به شاهرود، در راه آهن تهران از دست ماموران فرار کرد و به خارج از کشور متواری شد.
نامبرده سپس به عراق رفته و در شاخه نظامی منافقین، با سمت معاون مسئول تیم تروریستی سازماندهی میشود. وی در اکثر تحرکات منافقین در غرب کشور شرکت فعال داشته و مدتی نیز به عنوان عضو شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت فعالیت میکند. حسین دادخواه و مرتضی فخار در شهادت سید محمدحسن بهشتینژاد، مسئولیت شناسایی هدف، آدرس و ساعات تردد نامبرده و همچنین اعلام این اطلاعات به عوامل ترور را برعهده داشتهاند. بدین نحو که در این اقدام تروریستی، اعضای یک تیم پنج نفره در سال۱۳۶۰ به درب منزل نامبرده مراجعه و به بهانه دادن نامه به سمت او شلیک میکنند که منجر به شهادت شهید بهشتینژاد و کودک خردسال همراهش شده و اعضای تیم ترور نیز پس از آن فرار میکنند. نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره 2011-12-7668/ A است.
منبع مالی منافقین در هلند
فاطمه داوران متهم ردیف هفتاد و دوم، در سال ۱۳۶۳هوادار گروهک شده و در سال ۱۳۶۴ به همراه همسرش که یکی از اعضای منافقین و فعال در بخش سیمای نفاق است، به آلمان رفته و در تشیکلات به فعالیت خود ادامه میدهد. وی در حال حاضر، به عنوان رکن اصلی تامین مالی تروریسم در شاخه هلند گروهک شناخته میشود. دیگر فعالیتها و مسئولیتهای او عبارت است از: عضو شورای رهبری گروهک، یکی از مسئولین جذب نیرو، رئیس بخش پذیرش گروهک در سال ۱۳۷۶، مسئول بخش کانادا و انگلستان منافقین، عضو شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت، یکی از مسئولین ستاد تبلیغات گروهک در سالهای ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۰، شرکت در عملیات تروریستی- نظامی فروغ جاویدان و عضو هیئت اجرایی تشکیلات. نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره2002-6 /430A است.
افسر امنیتی قرارگاه تروریستی اشرف ۳
حسین ربوبی خبوشانی متهم ردیف هفتاد و سوم، قبل از انقلاب با منافقین آشنا و جذب گروهک شد و شروع به فعالیت میکند. وی در سال ۱۳۶۰ از کشور متواری و به مقر اشرف در عراق ملحق میشود و در آنجا فعالیت خود را در ستاد منافقین، در بخش فنی، امنیت، نظامی و جمع آوری اطلاعات ادامه میدهد. نامبرده یکی از کادرهای اصلی ستاد داخله منافقین بوده که در سازماندهی افراد نفوذی به منظور انجام عملیاتهای تروریستی در ایران، نقش فعال داشته است. مسئولیت یکی از مقرهای نظامی و ارتباطات گروهک در سال ۱۳۶۴، از دیگر فعالیتها و سمتهای وی به شمار میرود. وی در حال حاضر یکی از کادرهای مرکزی، عضو شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت و افسر امنیت در آلبانی است که در بخش اطلاعات و تامین مالی تروریسم گروهک، فعالیت میکند. نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره 2002-6/504A است.
سازماندهی عملیات ترور شهید لاجوردی
سپیده ابراهیمی متهم ردیف هفتاد و چهارم، در آمریکا جذب گروهک منافقین شد و در زمان عملیات تروریستی- نظامی فروغ جاویدان، به عراق اعزام میشود. وی در آن عملیات از ناحیه دست راست، مورد اصابت تیر قرار گرفته و به همین دلیل نیز انگشتانش از کار میافتد. ابراهیمی در مشارکت با مریم حاج خانیان، مهرافروز پیکرنگار و ژیلا دیهیم، یکی از عوامل اصلی تشکیل، طراحی، سازماندهی و هدایت تیم ترور شهید اسداله لاجوردی و نتیجتاً شهادت این شهید والا مقام محسوب میشود. در آن اقدام تروریستی، اصغر رئیس اسماعیلی و زین العابدین مسعودی به شهادت رسیده و اصغر دهقان فاضلی نیز مجروح میشود. او در حال حاضر یکی از مسئولین اصلی ستاد داخله است. دیگر فعالیتها و مسئولیتهای او عبارت است از: شرکت در عملیاتهای تروریستی- نظامی چلچراغ و فروغ جاویدان، معاون مسئول در شاخه نظامی گروهک بین سالهای ۱۳۶۷ تا ۱۳۷۱، عضو شورای رهبری در سال ۱۳۷۲، بازجو-شکنجهگر اعضای مسئلهدار از دیدگاه گروهک و طراح اقدامات تروریستی خمپارهزنی در داخل کشور و مسئول آموزش در ستاد داخله نفاق. نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره2002-6/523A است.
محاکمه مسئول آموزش نفوذیها در گروهک منافقین
بیژن رحیمی متهم ردیف هفتاد و پنجم، پس از پیروزی انقلاب، در فازهای غیررسمی و رسمی نظامی منافقین در تهران مسئولیت شورای اجتماعی و بخش نفوذیهای ستاد مرکزی را برعهده میگیرد. وی در سال ۱۳۶۲ از کشور خارج و ابتدا به فرانسه و سپس به عراق منتقل شده و در شاخه نظامی این گروهک تروریستی به فعالیت خود ادامه میدهد. سپس، به عضویت شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت درآمده و مدتی نیز در سال ۱۳۶۸ حفاظت فیزیکی ساختمان رجوی را برعهده گرفته و مدتی هم به عنوان محافظ وی فعالیت میکند. از دیگر مسئولیتهای او میتوان به فعالیت در بخش اطلاعات گروهک و همچنین هدایت نفوذیهای منافقین در داخل کشور اشاره کرد. نامبرده در چارت داخلی تشکیلات، عضو هیئت اجرایی بوده و در حال حاضر نیز در قسمت اطلاعات منافقین فعال است. نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره 2002-6/577A است.
مسئول شاخه نفاق در اسکاندیناوی
آزاده رضایی متهم ردیف هفتاد و ششم، همسر محمدمهدی کتیرایی (یکی از اعضای رده بالای گروهک) و از اعضای شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت است. دیگر فعالیتها و مسئولیتهای او عبارت است از: فعالیت در قسمت روابط بینالملل گروهک، مسئول شاخه منافقین در آمریکا و هلند و حوزه اسکاندیناوی، مسئول پشتیبانی و تدارکات شاخه نظامی در عملیات تروریستی- نظامی مروارید، از معاونین اجرایی مرکزیت گروهک در سال ۱۳۶۴ و فعالیت در قسمت خارجی نفاق از سال ۱۳۷۲ به بعد. نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره 2002-6 /477A است.
آشنایی با یکی از شگردهای مهم تروریستها برای جاسوسی
هادی روشن روانی متهم ردیف هفتاد و هفتم، در سال ۱۳۴۸ بعد از آشنایی با مجید شریف واقفی به عضویت گروهک منافقین درآمده و در سال ۱۳۵۷ طی مأموریتی از طرف تشکیلات، برای مدتی به انگلیس میرود. وی همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی، برای مدتی در ایران مانده و تشکیلات نفاق را در شهر همدان پایهگذاری میکند. دیگر فعالیتها و مسئولیتهای وی عبارت است از: مسئول بخش اطلاعات گروهک در طول سالهای ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۳ و همچنین در عراق، شرکت در عملیات تروریستی- نظامی فروغ جاویدان و از جمله هادیان اقدامات تروریستی منافقین در سالهای ۱۳۶۰ و ۱۳۶۱. نامبرده هم اکنون از عناصر کادر تخلیه تلفنی گروهک و همچنین فعال در بخش اطلاعات منافقین است. مشارالیه تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره 2002-6/488A- است.
عضو تیم عملیاتی ربایش هواپیمای ایرانی
محمد سادات دربندی متهم ردیف هفتاد و هشتم، در سال ۱۳۴۷ جذب منافقین شده و در سال ۱۳۴۹ از اعضای تیم عملیاتی منافقینی بوده که در ربایش هواپیمای ایرانی شرکت داشته است. وی در حال حاضر عضو کادر مرکزی گروهک نفاق بوده و در عملیاتهای تروریستی علیه مردم ایران نقش فعالی داشته است. دیگر فعالیتها و مسئولیتهای وی عبارت است از: مسئول پذیرش (نیرو) منافقین طی سالهای ۱۳۶۳ تا ۱۳۶۴، عضو رده مرکزی نفاق در سال ۱۳۶۴، عضویت در هیئت اجرایی گروهک، شرکت در عملیاتهای تروریستی- نظامی منافقین با سمت مسئول تیم از جمله در عملیات فروغ جاویدان، مسئول تشیکلات نفاق در کانادا طی سالهای ۱۳۷۰ و ۱۳۷۱، معاون پرسنلی شاخه نظامی منافقین در سال ۱۳۷۲ و مسئول قسمت خروجی گروهک در سال ۱۳۷۳ (مربوط به افرادی که خواهان خروج از تشکیلات هستند). نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره2002-6 /506A- است.
توجیه اعضای جدا شده از قرارگاه تروریستی اشرف۳
فریدون سلیمی متهم ردیف هفتاد و نهم، در سال ۱۳۵۷ به عضویت منافقین درآمده و مقطعی نیز در آلمان، مامور به فعالیتهای تشکیلاتی بوده است. دیگر فعالیتها و مسئولیتهای وی عبارت است از: مسئول اجرایی منافقین در سال ۱۳۵۸، مسئول بخش حفاظت گروهک در سال ۱۳۶۰، شرکت در سلسله عملیاتهای مرزی در کردستان عراق در سال ۱۳۶۰، شرکت در عملیاتهای تروریستی - نظامیِ آفتاب، چلچراغ و فروغ جاویدان، مسئول تیم تروریستی در شاخه نظامی گروهک در سالهای ۱۳۶۸ و ۱۳۶۹، مسئول آموزش شاخه نظامی منافقین در سال ۱۳۷۴ و مسئول آموزش تیمهای عملیاتی و تروریستی ستاد داخله طی سالهای ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۰. وی در حال حاضر مسئول توجیه اعضای جداشده در آلبانی است. نامبرده تابعیت کشور آمریکا را دارا بوده و تحت تعقیب اینترپل و دارای اعلان قرمز به شماره2009 -1/125A- است.
مسئول لجستیک قرارگاه تروریستها در آلبانی
عباس شاکری متهم ردیف هشتادم، پس از پیروزی انقلاب جذب گروهک تروریستی منافقین میشود. در سال ۱۳۶۰، وی به منطقه کردستان عراق متواری شده و پس از تشکیل یگان رزم، در این بخش سازماندهی میشود. وی در سال ۱۳۶۷در عملیات تروریستی- نظامی چلچراغ (در منطقه عمومی مهران)، شرکت کرده و سپس به فرانسه اعزام و در مقر مرکزی گروهک، ارسال اقلام مورد نیاز به کشور آلبانی را پیگیری میکند. نامبرده در حال حاضر در پاریس مستقر بوده و به آلبانی نیز تردد دارد.
آموزش اطلاعاتی منافقین در استخبارات عراق!
سهیلا شعبانی متهم ردیف هشتاد و یکم، در سال ۱۳۶۳ به صورت غیرقانونی از ایران به عراق متواری شده و در قسمت اطلاعات منافقین مشغول به کار میشود. وی دورههای بازجویی و ضد اطلاعات را در استخبارات عراق گذرانیده و همچنین آموزشهای نظامی مختلفی مانند رانندگی تانک را فرا گرفته و به همین علت نیز در شاخه نظامی منافقین به عنوان یکی از مسئولان دسته به کارگیری میشود. دیگر فعالیتها و مسئولیتهای وی عبارت است از: عضویت در شاخه نظامی گروهک در مقر بدیعزادگان، شرکت در عملیاتهای تروریستی- نظامی مروارید، فروغ جاویدان و چلچراغ، از مسئولین بازجویی و شکنجه افراد مسئلهدار از دیدگاه گروهک، عضو تشکیلات نفاق در آلمان بین سالهای ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۶، مسئول اطلاعات و امنیت نفاق و مسئول روابط تشکیلات در سال ۱۳۹۲. وی در حال حاضر نیروی بخش اصلی ستاد در آلبانی است. نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره2002-6/480A- است.
سازماندهی عملیات تروریستی مروارید
احمد شکرائی متهم ردیف هشتاد و دوم، در سال ۱۳۵۳ جذب گروهک تروریستی منافقین شده و سپس در قسمتهای اجرایی، حفاظت و نظامی تشکیلات فعالیت کرده و در برههای نیز سازماندهی تظاهرات و تجمعات غیرقانونی را بر عهده داشته است. وی همچنین ضمن هدایت برخی عملیاتهای تروریستی گروهک در تهران طی سالهای ۱۳۶۰ و ۱۳۶۱، در اواسط سال ۶۱ از کشور متواری و پس از سازماندهی در یگان رزم، به عنوان محافظ مسعود و مریم رجوی، در گروهک به فعالیت میپردازد. در ادامه وی به عنوان مسئول تیم، در اکثر عملیاتهای تروریستی- نظامی حضور داشته و در سال ۱۳۶۹، به عنوان مسئول در عملیات تروریستی- نظامی مروارید (نسل کشی اکراد عراق) شرکت میکند. به طور کلی، فعالیتها و مسئولیتهای او عبارت است از: مسئول تیم تروریستی در شاخه نظامی منافقین، از اعضای ابتدایی مرکزیت تشکیلات، هادی بسیاری از اقدامات تروریستی گروهک منافقین در داخل کشور و مسئول تأمین امکانات تشیکلات نفاق در پاریس. نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره2002-6 /499A- است.
گوینده رادیو نفاق
سهیلا صادق متهم ردیف هشتاد و سوم، قبل از انقلاب از طریق برادر بزرگتر خود (به نام ناصر) با گروهک آشنا و پس از پیروزی انقلاب اسلامی به فعالیت خود ادامه داده و در فاز نظامی، به خارج از کشور متواری و به مقر منافقین ملحق میشود. وی مدتی گوینده رادیو نفاق بوده و مقطعی نیز به عنوان یکی از اعضای دفتر رجوی، در پاریس مشغول به فعالیت بوده است. دیگر اقدامات و مسئولیتهای او عبارت است از: مسئول کمیسیون در شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت، مسئول تیم تروریستی در شاخه نظامی گروهک، عضویت در هیئت اجرایی تشکیلات در سال ۱۳۶۴، معاون پرسنلی شاخه نظامی نفاق در سال ۱۳۷۰و عضو شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت. مشارالیها در حال حاضر از نفرات مهم ستاد داخله نفاق در آلبانی است. نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره2002-6 /481A- است.
مسئول تبلیغات قاتلین در دهه شصت
مهران صادق متهم ردیف هشتاد و چهارم، پس از پیروزی انقلاب اسلامی به گروهک منافقین پیوسته و در حال حاضر نیز از اعضای کمیسیون تبلیغات نفاق در آلبانی و از گردانندگان سایتها و کانالهای ارتباطی گروهک است. دختر عموی مشارالیه (به نام سهیلا صادق)، از عناصر کادر شورای رهبری منافقین بوده که نامبرده در سال ۱۳۶۹ زیر نظر وی فعالیت میکرده است. دیگر فعالیتها و مسئولیتهای وی عبارت است از: مسئول واحد صدا و تصویر بخش تبلیغات در دورهی ورود غیررسمی گروهک به فاز نظامی، مسئول آموزش مقر اشرف در سال ۱۳۷۹، عضویت در شاخه نظامی منافقین در سال ۱۳۸۱ و عضویت در شورای رهبری نفاق. نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره 2002 -6/482A- است.
ترور زیر سایه آمریکاییها در تهران!
طاهره ضیائی متهم ردیف هشتاد و پنجم، در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی جذب گروهک منافقین شده و اقدام به فعالیت در راستای اهداف نفاق میکند. وی پس از اعلام فاز مسلحانه، از کشور متواری و در عراق به شاخه نظامی منافقین ملحق میشود. نامبرده در عملیاتهای مختلف نظامی- تروریستی گروهک علیه شهروندان ایران، شرکت داشته و در حال حاضر نیز عضو شورای رهبری منافقین است. او پیش از این پناهندگی کشور آمریکا را اخذ کرده و در حال حاضر نیز تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره 2002-6/484A- است.
مهره مورد اعتماد مسعود رجوی
کبری طهماسبی متهم ردیف هشتاد و ششم، در سال ۱۳۵۵ به منافقین پیوسته و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، فعالیت خود را در راستای اهداف تشکیلات ادامه میدهد. نامبرده فعال در امور اداری، پرسنلی و پشتیبانی این گروهک ترریستی بوده که مورد اعتماد شخص مسعود رجوی و تشکیلات منافقین است. دیگر فعالیتها و مسئولیتهای وی عبارت است از: مسئول سرویس به اصطلاح اجتماعی رادیو نفاق، مسئول شاخه نظامی منافقین در سال ۱۳۶۹، شرکت در تمامی عملیاتهای تروریستی- نظامیِ گروهک با سمت مسئول از جمله عملیات مروارید، عضو شورای رهبری منافقین، معاون اول ستاد داخله و مشارکت در اعزام تیمهای تروریستی نفاق به داخل کشور. وی در حال حاضر از عناصر کادر مرکزی منافقین است. نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره2002-6 /500A- است.
محافظ مریم و مسعود رجوی در پادگان تروریستی اشرف
رقیه عباسی متهم ردیف هشتاد و هفتم، در سال ۱۳۵۸ جذب منافقین شده و در راستای اهداف گروهک، به فعالیت میپردازد. پس از ورود تشکیلات به فاز نظامی و اوج گرفتن اقدامات تروریستی در سال ۱۳۶۰، وی از کشور متواری و به مقر نفاق در عراق ملحق میشود. نامبرده مدتی مسئولیت حفاظت از مریم و مسعود رجوی را برعهده داشته و در حال حاضر نیز عضو کادر رهبری، شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت و مسئول پشتیبانی گروهک در آلبانی (زیر مجموعه زهره اخیانی) است. دیگر فعالیتها و مسئولیتهای او عبارت است از: مسئول شاخه نظامی نفاق در مقر کوت در سالهای ۱۳۷۷ و ۱۳۷۸، مسئول مقر هادی تیمهای اعزامی برای خمپارهزنی در داخل کشور و بازجو - شکنجهگر تشکیلات تروریستی. نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره 2009-1/132A- است.
فعال در مقر تروریستی آلبانی
زهره عطریانفر متهم ردیف هشتاد و هشتم، در سال ۱۳۵۸، پس از ازدواج با محمد جواد قدیری جذب منافقین شده و اقدام به فعالیت در راستای اهداف گروهک میکند. نامبرده پس از انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی، از کشور متواری و از طریق مرز کردستان به مقر نفاق در عراق ملحق میشود. وی در سال ۱۳۸۱ همراه مریم رجوی به اروپا رفته و ضمن حضور مستمر در دفتر و تیم وی، در حال حاضر نیز از اعضای کادر مرکزی منافقین است. دیگر فعالیتها و مسئولیتهای وی عبارت است از: عضویت در شورای مرکزی گروهک، حضور فعال در برنامههای نشست خاص کادر مرکزی و عضویت در شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت. نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره2002-6 /465A- است.
مسئول ستاد داخله منافقین در آلبانی
مهری علیقلی متهم ردیف هشتاد و نهم، از جمله فعالیتها و مسئولیتهای او عبارت است از: مسئول آموزش شاخه نظامی نفاق، معاون تیم نظامی- تروریستی در سال ۱۳۷۳ و عضویت در شورای رهبری گروهک در سال ۱۳۷۴. وی در حال حاضر از مسئولین ستاد داخله گروهک در آلبانی است. نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره 2009-1/127A- است.
جلسه هشتم رسیدگی قضائی به پرونده گروهک تروریستی منافقین و اعضای فعال و اصلی آن
هشتمین جلسه دادگاه در تاریخ 10 بهمنماه 1402 با حضور وکلا، جمعی از خانوادههای قربانیان، قضات شعبه رسیدگی کننده و نماینده دادستان به صورت علنی برگزار گردید.
نماینده دادستان در این جلسه از دادگاه نیز به قرائت ادامه بخشهایی از کیفرخواست پرداخت. اهم مطالب مطروحه از سوی ایشان درخصوص کیفرخواست متهمان پرونده به شرح زیر میباشد:
پشت پرده محفل ترور در اصفهان
مرتضی فخار متهم ردیف نودم، قبل از انقلاب به عنوان یکی از اعضای مرکزی گروهک منافقین در اصفهان شناخته میشد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در سال ۱۳۵۸ در بخش تبلیغات تشکیلات به فعالیت پرداخته و برههای نیز مسئول تدارکات نفاق میشود. در ادامه، وی از کشور متواری و به مقر منافقین در عراق ملحق شده و در آنجا نیز در اغلب عملیاتهای تروریستی- نظامی گروهک علیه شهروندان ایران از جمله فروغ جاویدان شرکت میکند. در شهادت سید محمدحسن بهشتی نژاد، مرتضی فخار و حسین دادخواه، مسئولیت شناسایی هدف، آدرس و ساعات تردد نامبرده و همچنین اعلام این اطلاعات به عوامل ترور را برعهده داشتهاند. بدین نحو که در این اقدام تروریستی، اعضای یک تیم پنج نفره در سال۱۳۶۰ به درب منزل نامبرده مراجعه و به بهانه دادن نامه، به سمت او شلیک میکنند که منجر به شهادت وی و کودک خردسال همراهش شده و اعضای تیم ترور نیز، پس از آن متواری میشوند. نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره2011-12/7669A- است.
آشنایی با رهبر تشکیلات زندان در گروهک منافقین
سید اسدالله فقیه دزفولی متهم ردیف نود و یکم، قبل از انقلاب در سال ۱۳۵۲ جذب گروهک شده و در تشکیلات زندان مسعود رجوی به فعالیت میپردازد. پس از پیروزی انقلاب، نامبرده مسئول حفاظت و انتظامات ساختمان ستاد منافقین شده و در سال ۱۳۵۸ به قسمت حفاظت از اعضای کادر نفاق منتقل و سپس جزء محافظین مسعود رجوی میشود. دیگر فعالیتها و مسئولیتهای وی عبارت است از: مسئول اتاق عملیاتهای تروریستی مقر بدیع در سال ۱۳۷۷ و مسئول تیم نظامی- تروریستی در شاخه نظامی نفاق. وی در حال حاضر در کادر مرکزی و اطلاعات گروهک است. نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده ودارای اعلان قرمز به شماره2002-6/576A- است.
یکی از عوامل اصلی شهادت کودک سه ساله شهید بهشتی نژاد
ایرج فیض متهم ردیف نود و دوم، یکی از اعضای مرکزی گروهک در استان اصفهان بوده که پس از پیروزی انقلاب، به قسمت امنیت منافقین منتقل شده و در زیر مجموعه یکی از عناصر نفاق به نام اُخُوَت قرار میگیرد. وی در ادامه به قسمت تدارکات و تامین مالی گروهک رفته و در اواخر سال ۱۳۵۹ به بخش تبلیغات نفاق اعزام و به عنوان معاون یکی از عناصر منافقین به نام آرمین منصوب میگردد. پس از آن، وارد شورای گروهک در اصفهان شده و بعد از اینکه محمود اخوت از اصفهان میرود، از اواسط شهریور سال۱۳۶۰ به عنوان مسئول بخش نظامی منافقین در آن استان جایگزین وی گردیده و در سال ۱۳۶۰ نیز مسئولیتی در قسمت سیاسی- نظامی نفاق به نامبرده واگذار میشود. پس از آن وی تا سمت معاون مرکزی نفاق ارتقا یافته و به پاریس اعزام میشود. وی پس از اعزام به عراق، در بخش نظامی منافقین سازماندهی شده و در عملیاتهای تروریستی- نظامی دهلران، آفتاب، چلچراغ و فروغ جاویدان شرکت میکند. وی همچنین در مشارکت با احمد حنیف نژاد، یکی دیگر از عوامل اصلی تشکیل، طراحی، سازماندهی و هدایت تیم ترور شهید سید محمدحسن بهشتی نژاد و نتیجتاً شهادت این شهید والا مقام محسوب میشود. بدین نحو که در این اقدام تروریستی، اعضای یک تیم پنج نفره در سال ۱۳۶۰ به درب منزل نامبرده مراجعه و به بهانه دادن نامه، به سمت او شلیک میکنند که منجر به شهادت وی و کودک خردسال همراهش شده و اعضای تیم ترور نیز پس از آن متواری میشوند. نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره2002-6/580A- است.
شکنجهگر منافقین در دهه هفتاد
پرویز کریمیان متهم ردیف نود و سوم، قبل از پیروزی انقلاب، با منافقین آشنا و به همکاری با این گروهک میپردازد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی از ایران متواری شده و در عراق به منافقین ملحق میشود. از جمله فعالیتها و مسئولیتهای وی عبارت است از: مسئول تیمهای ترور تشکیلات در سال ۱۳۶۰، مسئول شاخه نظامی نفاق در سال ۱۳۶۸، فعالیت در بخش اطلاعات گروهک به عنوان مسئول، شرکت در عملیاتهای تروریستی- نظامی چلچراغ، مروارید و فروغ جاویدان، عضویت در هیئت اجرایی منافقین در سال ۱۳۷۰، عضویت در شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت در سال ۱۳۷۴ و بازجو- شکنجه گر گروهک در سالهای ۱۳۷۴ و ۱۳۷۵. وی در حال حاضر در قسمت ستاد داخله منافقین فعال است. نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره2012-5/3201A- است.
سازماندهی عملیاتهای تروریستی در خوزستان
احمد گلپایگانی متهم ردیف نود و چهارم، در اواخر سال ۱۳۶۴ به منظور پیوستن به گروهک تروریستی منافقین، از کشور متواری شده و سپس در یگان رزم این گروهک سازماندهی و در عملیاتهای تروریستی- نظامی آفتاب، چلچراغ، فروغ جاویدان و مروارید (نسلکشی اکراد عراق) شرکت میکند. وی همچنین در سال ۱۳۷۲ به عنوان معاون تیم، در عملیاتهای تروریستی محور خوزستان به منظور شناسایی و به اصطلاح نفوذ حضور یافته و در حال حاضر نیز در کشور آلبانی اقامت دارد.
رابط منافقین با آمریکاییها
فرید ماهوتچی متهم ردیف نود و پنجم، در سال ۱۳۵۷ به آمریکا رفته و در همان کشور با منافقین آشنا و جذب گروهک میشود. وی سپس به کشور آلمان رفت و پس از آن به مقر منافقین در عراق ملحق میشود. از جمله فعالیتها و مسئولیتهای وی عبارت است از : شرکت در عملیاتهای تروریستی- نظامی فروغ جاویدان، چلچراغ و مروارید، از مسئولان بخش پذیرش در شاخه نظامی نفاق، فعالیت در قسمت پذیرش گروهک طی سالهای ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۳، رابط تشکیلات با آمریکاییها و فعالیت در بخش روابط گروهک از سال ۱۳۸۲. نامبرده در حال حاضر مسئول بخش رسانهای و روابط تشکیلات در کشور آلبانی است.
مسئول دفتر منافقین در پاریس
مهدی مددی متهم ردیف نود و ششم، در سال ۱۳۵۴ با منافقین آشنا و جذب گروهک شده و در سال ۱۳۶۱ نیز در بخش اجتماعی تشکیلات مشغول به فعالیت میشود. وی سپس به فرانسه رفته و در آنجا مسئولیت دفتر منافقین در پاریس را برعهده میگیرد. دیگر فعالیتها و مسئولیتهای او عبارت است از : مسئول در شاخه نظامی نفاق در سال ۱۳۶۶، از عناصر اصلی برگزار کننده تجمعات غیرقانونی منافقین در مشهد، عضو تیمهای عملیاتی و چریک شهری گروهک، شرکت در عملیات تروریستی- نظامی فروغ جاویدان، از بازجوهای تشکیلات و مسئول خروجی گروهک در سال ۱۳۸۱. نامبرده در حال حاضر از اعضای شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت بوده و از مسئولین رده بالای منافقین محسوب میشود.
خبرنگاران تروریست!
سید محمود احمدی متهم ردیف نود و هفتم، قبل از انقلاب، همکاریهای خویش را با گروهک منافقین شروع کرده و در تعامل تنگاتنگ با مسعود رجوی و مهدی ابریشمچی و در چارچوب تشکیلات زندان نفاق شروع به خطدهی به زندانیان میکند. با پیروزی انقلاب اسلامی، وی فعالیتهای خود را در گروهک تروریستی منافقین استمرار بخشیده و اقدامات بسیاری در راستای اهداف تشکیلات به انجام میرساند. از جمله فعالیتها و مسئولیتهای وی عبارت است از: عضو شورای نشریه نفاق بین سالهای ۱۳۵۸ تا ۱۳۵۹، مسئول اصلی بخش به اصطلاح اجتماعی گروهک در سال ۱۳۶۱، مسئول بخشی از تشکیلات در فرانسه بین سالهای ۱۳۶۲ تا ۱۳۶۴ و مسئول مقر و پشتیبانی شاخه نظامی نفاق در مقر اشرف. نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره 2010-9/5704A- است.
نفوذ تروریستها به شبکه بهداشت کشور در پوشش پزشک!
سید جواد احمدی علونآبادی متهم ردیف نود و هشتم، به واسطه القائات برادرش محمود که از اعضای رده بالای گروهک بود، جذب منافقین شد و با هدایت وی در سال ۱۳۵۹ به منظور فعالیت و جمع آوری اخبار و اطلاعات مناطق جنگی در پوشش گروه پزشکی، در غرب کشور حضور مییابد. فعالیتهای او در تشکیلات منافقین سبب میشود در سال ۱۳۶۰ دستگیر و پس از طی مراحل دادرسی به ۱۰ سال حبس محکوم گردد. نامبرده به واسطه برادرش به مدت یکسال در بخشی از گروهک اشتغال داشته و به امور مربوط به عناصر عملیاتی تشکیلات در خانههای تیمی منافقین رسیدگی میکرده است. وی در عراق و آلبانی نیز دارای رده تشکیلاتی است.
شکنجه افراد مسئلهدار و معترض در کمپ منافقین
اسماعیل مرتضایی متهم ردیف نود و نهم، قبل از انقلاب سپس جذب گروهک تروریستی منافقین میشود. وی مدتی به عنوان مسئول امنیتی- نظامی ستاد نفاق در مشهد فعالیت کرده و در اواخر سال ۱۳۵۹، به شمال کشور متواری و در قائمشهر و بابل مشغول فعالیت میشود. در سال ۱۳۶۰ از کشور خارج شده و به کردستان عراق میرود. دیگر فعالیتها و مسئولیتهای وی عبارت است از: مسئول شکنجه افراد معترض و مسئله دار از دیدگاه گروهک، معاون ابراهیم ذاکری (مسئول و هادی عملیاتهای نظامی- تروریستی)، اعزام تیمهای ترور به داخل کشور طی هماهنگی با استخبارات عراق، مسئول نظامی استانهای خراسان، کرمان و سیستان و بلوچستان، معاون هیئت اجرایی نفاق در سال ۱۳۶۴، مسئول تیم در عملیاتهای نظامی- تروریستی آفتاب، چلچراغ، فروغ جاویدان و مروارید، مسئول مقر حبیبِ نفاق برای اعزام نفرات به داخل کشور و مسئول اطلاعات در گروهک تروریستی منافقین. نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره 2009 -1/128A- است.
مترجم منافقین در ارتباط با افسران سیا
محمود معیری متهم ردیف صدم، در سال ۱۳۵۵به انگلیس رفته و در آنجا جذب گروهک منافقین میشود. وی در حال حاضر یکی از افراد بخش روابط (مترجمی) در دفتر گروهک مستقر در آلبانی است. دیگر فعالیتها و مسئولیتهای وی عبارت است از: فعالیت در بخش اطلاعات مقر اشرف، مترجم منافقین در ارتباط با افسران سیا در سال ۱۳۸۲، فعالیت در شاخه نظامی منافقین و شرکت در عملیاتهای مختلف نظامیِ- تروریستیِ گروهک و مترجم منافقین در ارتباط با افسران عراقی.
مسئول تیم تروریستی در شاخه نظامی نفاق در سال ۱۳۶۹
رقیه ملک محمدی متهم ردیف صد و یکم، از هواداران فعال گروهک منافقین بوده که به دلیل فعالیتهای تشکیلاتی و مجرمانه خود، در تاریخ ۳۰ فروردین سال ۱۳۶۱دستگیر و به پنج سال حبس محکوم میشود. وی پس از آزادی از زندان در سال ۱۳۶۶، از کشور فرار کرده و به مقر منافقین در عراق ملحق میشود. از جمله فعالیتها و مسئولیتهای وی عبارت است از: شرکت در عملیاتهای نظامی- تروریستی فروغ جاویدان، چلچراغ و آفتاب، عضویت در شورای رهبری نفاق، مسئول تیم تروریستی در شاخه نظامی نفاق در سال ۱۳۶۹، مسئول مقر لیبرتی در سالهای ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱، فعالیت در قسمت روابط گروهک در مقطع عراق از سال ۱۳۶۸، مسئول تشکیل تیمهای تروریستی در عملیاتهای نامنظم در سال ۱۳۷۲ و فعالیت در بخش روابط خارجی گروهک و مسئول عملیاتهای تروریستی در خوزستان در سال ۱۳۷۲. نامبرده در حال حاضر مسئول برگزاری نشست با مسئولان عملیاتی گروهک در آلبانی است.
معرفی عاملان شهادت امیر سپهبد شهید صیاد شیرازی
حسن نظام الملکی متهم ردیف صد و دوم، پس از آشنایی با علی خدایی صفت در سال ۱۳۵۱، جذب گروهک تروریستی منافقین شد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی مسئول شاخه آذربایجان تشکیلات میشود. دیگر فعالیتها و مسئولیتهای او عبارت است از: شرکت در تمامی عملیاتهای تروریستی- نظامی از جمله مهران، چلچراغ، آفتاب، فروغ جاویدان و مروارید، شرکت در عملیات تروریستی- نظامیِ راهگشایی با سمت مسئول، مسئول تیم تروریستی در شاخه نظامی نفاق بین سالهای ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۰، بازجو- شکنجهگر مقر اشرف از سال ۱۳۷۳ و مسئول حفاظت از مقر اشرف. نامبرده در حال حاضر در بخش اطلاعات نفاق در آلبانی مشغول به کار است. وی در نسل کشی اکراد عراق طی عملیات تروریستی- نظامی مروارید و همچنین در تشکیل، طراحی، سازماندهی و هدایت تیم ترور امیر سپهبد علی صیاد شیرازی (به نامهای حسن زمان وزیری و رضا نادری با نام مستعار عطاءاله) و شهادت این شهید والا مقام، مشارکت و همکاری تنگاتنگی با محمود قجر عضدانلو و مژگان پارسایی داشته است.
مسئول مخابرات گروهک تروریستی منافقین در مقر اشرف
نسرین نظری علی آبادی متهم ردیف صد و سوم، پس از اقدامات مسلحانه گروهک در فاز نظامی در سال ۱۳۶۰، به خارج از کشور متواری و در مقر اشرف در عراق به دیگر منافقین ملحق میشود. وی در حال حاضر در رده شورای رهبری گروهک قرار دارد. دیگر فعالیتها و مسئولیتهای وی عبارت است از: عضو شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت، جزو نفرات تامین مالی گروهک در اروپا در سال ۱۳۷۲، عضویت در ستاد داخله تشکیلات تا سال ۱۳۸۵، مقطعی به عنوان مسئول گروهک در آلمان و فعالیت در مقر منافقین در فرانسه و مسئول ارتباطات تلفنی نفاق در مقر اشرف. نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره2002-6/519A- است.
عامل تخلیه تلفنی گروهک منافقین
علی هادی زاده متهم ردیف صد و چهارم، قبل از انقلاب به کشور آلمان رفته و در سال ۱۳۶۱ با دفتر گروهک در آن کشور آشنا و جذب منافقین شد و در نهایت، به مقر نفاق در کشور عراق ملحق میشود. وی در مقطع حضورش در عراق به صورت فعال در بخش اطلاعات گروهک، بر نظامیان و ارگانهای نظامی ایران تمرکز داشته و بیشتر اطلاعات خود را از طریق تخلیه تلفنی به دست میآورده است. نامبرده در عملیاتهای تروریستی- نظامی آفتاب، چلچراغ، فروغ جاویدان و مروارید شرکت داشته و در بخش زنان منافقین، جزء نفرات پشتیبانی بوده است.
عامل اقدامات تروریستی منافقین در شیراز
الله کرم هوشنگی متهم ردیف صدو پنجم، در تمامی اقدامات تروریستی شهر شیراز و دیگر شهرها، عضو تیم نظامی بوده و توسط فرهاد الفت به عنوان مسئول کل تشکیلات گروهک منافقین در استانهای جنوبی کشور، هدایت میشده است. وی، همچنین از نفرات عملیاتی کادر مرکزی تشکیلات نفاق است.
گزارش کامل شماره 7 و 8 دادگاه رسیدگی به اتهامات گروهک تروریستی منافقین را اینجا بخوانید.