X
GO
اخبار
تاریخ انتشار: چهارشنبه 21 تیر 1402
تعداد بازدید خبر : 175
تاریخ ثبت : چهارشنبه, 21 تیر,1402 | 11:01 ق.ظ
تاریخ انتشار : چهارشنبه, 21 تیر,1402 | 06:54 ق.ظ
تاریخ آخرین بروزرسانی : چهارشنبه, 21 تیر,1402 | 01:10 ب.ظ

تصویب قطعنامه محکومیت هتک حرمت قرآن کریم در شورای حقوق بشر/ مخالفت آمریکا، انگلیس و برخی کشورهای اروپایی

  • تصویب قطعنامه محکومیت هتک حرمت قرآن کریم در شورای حقوق بشر/ مخالفت آمریکا، انگلیس و برخی کشورهای اروپایی
شورای حقوق بشر سازمان ملل طی نشستی موضوع هتک حرمت قرآن کریم در سوئد را بررسی کرد و در این نشست کشورهای مسلمان خواستار اقدام فوری در این زمینه شدند.


به گزارش مرکز پایش ستاد حقوق بشر، سازمان همکاری اسلامی سه‌شنبه از کشورها خواست تا اهانت به قرآن کریم را که آن را «نفرت‌پراکنی مذهبی» خواند، محکوم کنند.

بر اساس گزارش خبرگزاری آناتولی، برخی کشورهای اروپایی و همچنین انگلیس و آمریکا اعلام کردند به پیش‌نویس بیانیه‌ای درباره نفرت‌پراکنی مذهبی پس از قرآن‌سوزی رای مخالف می‌دهند.

سخنرانی نمایندگان برخی کشورها در این جلسه تمدید شده و قرار است شورای حقوق بشر سازمان ملل روز چهارشنبه نیز به نشست خود ادامه داده و درباره قطعنامه پیشنهادی سازمان همکاری اسلامی در محکومیت این اقدام شنیع رای‌گیری کند.

وزرای امور خارجه کشورهای اسلامی و نمایندگان بیش از هشتاد کشور اسلامی و غیراسلامی در جلسه فوری شورای حقوق بشر در ژنو، طی سخنانی اهانت به قرآن کریم و سایر کتب مقدس ادیان را محکوم کردند.

در این جلسه وزرای امور خارجه ایران، عربستان، پاکستان، اردن، مصر، قطر و اندونزی با ارسال پیام های ویدیویی اقدامات اخیر در اهانت به قرآن کریم را در کشورهای اروپایی محکوم کرده و خواستار وضع قوانین مناسب برای جلوگیری از تکرار اینگونه اقدامات در آینده شدند.

نمایندگان کشورهای اسلامی، اسلام را دین صلح و برادری خوانده و اهانت به قرآن کریم و کتب سایر ادیان الهی را موجب نفرت، تبعیض و خصومت و از مظاهر اسلام هراسی دانستند که باید به صورت جدی با تکرار و ترویج آن برخورد شود.

نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد درباره اهانت به قرآن کریم، به درخواست سفرای کشورهای اسلامی در ژنو برگزار شد، بر اساس برنامه اعلام شده، در پایان این نشست قطعنامه پیشنهادی سازمان همکاری اسلامی در محکومیت قرآن سوزی و اهانت به ادیان ارائه و به تصویب برسد.

این قطعنامه با ۲۸ رای مثبت به تصویب رسید و ۱۲ کشور از جمله آمریکا، انگلیس و فرانسه به آن رای منفی دادند.

این جلسه پس از آن برگزار شد که یک افراطی سوئدی ۲ هفته پیش تحت حمایت مقام ها و پلیس این کشور در مقابل چشمان حدود ۲۰۰ مسلمان، قرآن کریم را در بیرون مسجد اصلی استکهلم پایتخت سوئد سوزاند. این اقدام شنیع با موج محکومیت گسترده‌ای روبرو شده است.

برچسب ها:
ارسال نظر: