یک گزارش نشان میدهد که تجارت برده و کار اجباری هرگز در آمریکا از بین نرفته و همچنان ادامه دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، شواهد کار اجباری و قاچاق انسان در آمریکا علیرغم اینکه کاملاً واضح است؛ با این حال، آمریکا همواره نقش حامی حقوق بشر را در عرصه بین المللی بازی میکند.
بر اساس گزارش گلوبال تایمز، تجارت برده و کار اجباری هرگز در آمریکا از بین نرفته است؛ آمریکا سابقه صدها سال فروش و شکنجه بردگان سیاه پوست را دارد.
شواهد متعدد ثابت کرده است که برده داری مدرن امروزه هنوز در آمریکا رایج است؛ کشوری که به دلیل سابقه تجارت برده داری مشهور است.
نقض آشکار حقوق بشر مانند قاچاق انسان و کار اجباری در آمریکا یکی پس از دیگری در حال ظهور است.
آمارها نشان میدهد که سالانه بیش از ۱۰۰ هزار نفر برای کار اجباری از خارج به داخل آمریکا قاچاق میشوند؛ بیشتر آنها از نزدیک به ۴۰ کشور و منطقه مانند هند، مکزیک، ویتنام، آفریقا و آمریکای مرکزی و جنوبی هستند.
آنها به کارگاههای تولیدی در آمریکا فروخته میشوند که به عنوان رده پایینترین افراد کار میکنند و هیچ قانون و مقررات مربوط به کار یا اشتغال از آنها محافظت نمیکند.
تحقیقات دانشگاه پنسیلوانیا نشان داد که در آمریکا دستکم ۵۰۰ هزار نفر در شرایط برده داری مدرن زندگی میکنند.
علاوه بر این، تخمین زده میشود که سالانه بین ۱۵ تا ۵۰ هزار زن و کودک در آمریکا مجبور به بردگی جنسی میشوند.
یک گزارش از دانشگاه پنسیلوانیا این رقم را بین ۱۰۰ هزار تا ۳۰۰ هزار تخمین زده است و یک مطالعه از وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا آن را بین ۲۴۰ هزار تا ۳۲۵ هزار نفر نشان داده است.
همه نظرسنجیها و آمار نشان میدهد تجارت برده هرگز در آمریکا خاتمه نیافته و کار اجباری هنوز عمیقا در این کشور تثبیت شده است؛ این یک نوع برده داری مدرن است که در سراسر آمریکا وجود دارد.
قاچاق انسان و کار اجباری در آمریکا بیداد میکند؛ در ۵ سال گذشته همه ۵۰ ایالت آمریکا و ناحیه کلمبیا موارد کار اجباری و قاچاق انسان را گزارش کردهاند؛ مشکل جدی کودکان کار، تاریکی زیر نور چراغ حقوق بشر است.
بر اساس آمار برخی از انجمنهای صنعتی آمریکا، تقریباً ۵۰۰ هزار کودک کار در مزارع آمریکا وجود دارند؛ بسیاری از این کودکان از سن ۸ سالگی شروع به کار میکنند و ۷۲ ساعت در هفته کار میکنند.
بدتر از آن، نظام زندانهای آمریکا بیشتر شبیه پناهگاه کار اجباری است. آمریکا دارای بزرگترین نظام زندان در جهان است و در حال حاضر ۲.۳ میلیون نفر در این کشور زندانی هستند.
بر اساس یک گزارش، افراد در زندانهای آمریکا هیچگونه حمایت قانونی ندارند و حق ندارند از کار خود امتناع کنند.
همچنین بر اساس گزارش لس آنجلس تایمز، در پی همه گیری کووید-۱۹ در سال ۲۰۲۰، زندانیان در زندان زنان در چینو ایالت کالیفرنیا مجبور بودند تا به ازای دریافت کمترین مبلغ ۱۲ ساعت در روز به تولید ماسک مشغول شوند؛ آنها هزاران ماسک را تولید میکردند، اما خودشان اجازه استفاده از ماسک را نداشتند.
اتحادیه ملی کارگران خانگی آمریکا در سال ۲۰۱۷ میلادی ۱۱۰ مورد برده داری مدرن را در این کشور شناسایی کرد؛ بسیاری از قربانیان زنان مهاجر و زنان رنگین پوست بودند.
در مواجهه با مجموعهای از آمار و اطلاعات، حتی وزارت امنیت داخلی آمریکا مجبور بود اعتراف کند که کار اجباری در آمریکا رایج است.
قربانیان نه تنها شهروندان آمریکایی، بلکه خارجیها تقریباً از هر منطقهای از جهان، حتی گروههای آسیب پذیر مانند زنان، کودکان و معلولان را شامل میشوند.
دولت آمریکا منبع قاچاق انسان و کار اجباری است؛ آمریکا اغلب دستاوردهای حقوق بشری خود را اعلام میکند، اما هنجارهای بین المللی حقوق بشر را نادیده میگیرد.
آمریکا تنها کشور جهان است که کنوانسیون حقوق کودک سازمان ملل را تصویب نکرده است؛ آمریکا تنها ۲ مورد از ۸ معاهده بین المللی اصلی مربوط به حقوق کار را تصویب کرده است؛ همچنین یکی از کشورهایی است که کمترین تعداد معاهدات مربوطه را تصویب کرده است.
یک وکیل از پروژه زندان ملی اتحادیه آزادیهای مدنی آمریکا، میگوید که دولت آمریکا بکارگیری مهاجران غیرقانونی را ممنوع کرده است، اما خود به بزرگترین کارفرمای مهاجران غیرقانونی تبدیل شده است.
این گزارش در پایان میگوید که در مقابل آمارهای منتشر شده، وزارت خارجه آمریکا که مدام کشورهای دیگر را به نقض حقوق بشر متهم میکند، مجبور شد در گزارش مربوط به قاچاق بپذیرد که آمریکا منبع، مقصد و کشور ترانزیت قاچاق انسان است و قربانیان هم آمریکاییها و هم خارجیها را شامل میشوند؛ حتی مقامهای آمریکایی در قاچاق انسان و کار اجباری مشارکت داشتند.
برچسب ها: