به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، سیدمرتضی بختیاری در نشست خبری با تشریح فعالیتها و اقدامات انجام شده از سوی این نهاد در اجرای پویش ایران همدل افزود: در مرحله دوم این پویش با مشارکت ۲۶۰۰ مرکز اطعام حسینی و ۸۰ هزار نیروی داوطلب، ۱۵ میلیون و ۸۰۰ هزار بسته غذای گرم به خانوادههای نیازمند ارائه شد.
وی با بیان اینکه در راستای اجرای طرح احسان حسینی یک میلیون و ۶۹۵ هزار بسته معیشتی با اعتباری معادل ۳۰۶ میلیارد تومان میان نیازمندان توزیع شد، ادامه داد: این بستهها به ارزش تقریبی ۱۸۰ هزار تومان در اختیار خانوادههای محروم در ۲۵۸۱ محله کشور قرار گرفت.
رییس کمیته امداد با تقدیر از مشارکت مردم نیکوکار، خیران، نهادهای مختلف همچون بسیج، سپاه، بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در اجرای پویش ایران همدل خاطرنشان کرد: در پی فرمایشات رهبر معظم انقلاب، شاهد یک خیزش عمومی در کمک به نیازمندان بودیم و در همین راستا بیش از ۵۷۲ میلیارد تومان کمک نقدی و کالایی در اختیار کمیته امداد قرار گرفت.
بختیاری مجموع بستههای غذایی توزیع شده در مرحله نخست و دوم پویش ایران همدل را بیش از ۲۷ میلیون وعده غذایی دانست و تاکید کرد: همچنین در دو مرحله اجرای این پویش حدود چهار میلیون بسته معیشتی به محرومان ارائه شد و در مجموع در طول ماه مبارک رمضان و ایام محرم و صفر رقمی به ارزش ۱۱۷۸ میلیارد تومان از طریق ارائه غذای گرم و بسته معیشتی، به خانوادههای نیازمند کمک انجام شد.
وی با اشاره به آغاز برنامهریزیها برای اجرای سومین مرحله پویش ایران همدل، گفت: برای اجرای مرحله سوم این پویش پیشنهاداتی از جمله کمک به اشتغال محرومان، تامین جهزیه جوانان و موضوع درمان نیازمندان مطرح شده که به محض جمعبندی، اعلام خواهد شد.
رییس کمیته امداد از آغاز پویش موکب اشتغال اربعین برای کمک به ایجاد فرصت شغلی برای جوانان خبر داد و افزود: در این پویش افراد کارآفرین و اقشار مختلف مردم میتوانند با ارائه آموزشهای شغلی، در اختیار گذاشتن سرمایه یا کارگاه و ... به جوانان، آنان را در ایجاد اشتغال یاری برسانند.
بختیاری به مشکلات ایجاد شده برای خانوادههای محروم در اثر شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: علاوه بر بیکاری اقشار مختلف مردم، کمیته امداد حمایت از تحصیل مجازی دانشآموزان تحت حمایت را به طور جدی دنبال میکند و در همین راستا توزیع ۵۰ هزار تبلت میان دانشآموزان و دانشجویان در حال انجام است که برای رفع مشکل همه دانشآموزان و دانشجویان تحت حمیات، به حدود ۲۵۰ هزار تبلت نیاز است.
وی با بیان اینکه تبلتهای ارائه به دانشآموزان از تولیدات داخلی خواهد بود، اظهار کرد: برای رسیدن به این هدف مقرر شده است تا در استانها ۵۰ ردصد هزینه تبلت از سوی مردم و خیران و ۵۰ درصد از سوی کمیته امداد تامین شود و امیدواریم با اتخاذ این برنامه، توزیع تبلتها با سرعت بیشتری انجام شود.