X
GO
اخبار
تاریخ انتشار: دوشنبه 28 آبان 1403
تعداد بازدید خبر : 11
تاریخ ثبت : دوشنبه, 28 آبان,1403 | 04:26 ب.ظ
تاریخ انتشار : دوشنبه, 28 آبان,1403 | 02:54 ب.ظ
تاریخ آخرین بروزرسانی : دوشنبه, 28 آبان,1403 | 04:26 ب.ظ

افزایش گسترده حملات نژادپرستانه به مسلمانان در آلمان

  • افزایش گسترده حملات نژادپرستانه به مسلمانان در آلمان

آمارهای رسمی از افزایش چشمگیر حملات نژاد پرستانه علیه مسلمانان در جامعه آلمان خبر می‌دهند.

 

به گزارش سایت ستاد حقوق بشر، تحقیقات آژانس حقوق بنیادین اتحادیه اروپا (FRA)، در سال های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ نشان می دهد که نیمی از مسلمانان در کشورهای عضو اتحادیه اروپا از تبعیض نژادی رنج کشیده اند. این آمار برای مسلمانان ساکن آلمان به بیش از ۶۴ درصد می‌رسد.

«فردا آتامان»، کمیسر ضد تبعیض در دولت آلمان در گفت‌وگو با روزنامه «راینیشه پست» در واکنش به نتایج این مطالعه در مورد تبعیض علیه مسلمانان در اتحادیه اروپا خواستار تدوین یک استراتژی جامع برای مقابله با تبعیض دینی در این کشور شد و افزود: در آلمان تبعیض به شکلی آشکارتر و بدون محدودیت در حال افزایش است. هرچند تحقیقات جامع و شاخصی در این زمینه انجام نشده، اما تعداد بیشتری از افراد برای گزارش تبعیض به سازمان ضدتبعیض دولت و سایر نهادهای مدنی مراجعه می‌کنند.

وی ضمن ابراز تاسف از افزایش حملات خشونت‌آمیز علیه پناهجویان، مسلمانان، یهودیان و افراد دارای معلولیت در آلمان گفت: «در این موارد ما فقط از تبعیض صحبت نمی‌کنیم، بلکه این‌ها جرایم جنایی هستند. آمارهای مربوط به تبعیض نگران کننده است. آخرین نظرسنجی که چند سال قبل در آلمان انجام شده، نشان می‌دهد که از هر سه نفر یک نفر تجربه تبعیض را داشته است.


مطالعات جدید در آلمان نشان می دهد که مسلمانان در اروپا بیش از پیش با تبعیض در زندگی روزمره خود مواجه هستند. درصد این تبعیض به‌ویژه در اتریش و آلمان بسیار بالاست. تحقیقات آژانس حقوق اساسی اتحادیه اروپا (FRA) آماری نگران‌کننده را فاش می‌کند. این تحقیقات نشان می دهد که در اتحادیه اروپا تقریباً نیمی از مسلمانان با نژادپرستی و تبعیض در زندگی روزمره روبرو هستند.

نظرسنجی از ۹۶۰۰ مسلمان در کشورهای عضو اتحادیه اروپا نشان می دهد که نژادپرستی و تبعیض در بیشتر جنبه‌های زندگی آنها جریان دارد. آنها اعلام کردند که کودکان‌شان در مدرسه مورد آزار و اذیت قرار می‌گیرند یا نابرابری‌هایی را در دسترسی به فرصت‌های شغلی و اجاره یا خرید خانه تجربه کرده‌اند. در آلمان ۶۸ درصد از شرکت کنندگان گفتند که تبعیض و نژادپرستی را تجربه کرده‌اند.
 

در کشورهای عضو مورد بررسی، ۳۹ درصد مسلمانان از «تبعیض در بازار کار» سخن گفتند و ۴۱ درصد نیز اعلام کردند که مشغول به کار در مشاغلی هستند که صلاحیتی بیش از آن را دارند. یک سوم از پاسخ دهندگان (۳۵ درصد) گفتند که به دلیل تبعیض، قادر به خرید یا اجاره خانه نیستند. این رقم پیش از این در سال ۲۰۱۶ میلادی تنها ۲۲ درصد بوده است.

پیامدهای این نژادپرستی نیز بسیار گسترده است و مسلمانان بیشتری در اروپا در فقر زندگی می‌کنند، در خانه‌های پرجمعیت انباشته می‌شوند و ۲.۵ برابر بیشتر احتمال دارد که صرفا قراردادهای موقت کار داشته باشند. احتمال ترک زودهنگام مدرسه توسط مسلمان نیز سه برابر بیشتر از جمعیت عمومی در سراسر اتحادیه اروپا بوده است.
 

تجربیات مسلمانانی که به دلیل دین و قومیت مورد هدف قرار می‌گیرند، تصویر تیره‌ای از واقعیت اروپا را نشان می‌دهد. افراد جوان مسلمان که در اتحادیه اروپا به دنیا آمده‌اند و زنان مسلمان که لباس‌های مذهبی می‌پوشند، بیش از سایرین در معرض تبعیض و آزار و اذیت هستند. ۴۵ درصد از آن‌ها هنگام جستجوی شغل با مشکلات زیادی مواجه شده‌اند و این میزان در بین زنان جوان ۱۶ تا ۲۴ ساله حتی به ۵۸ درصد نیز رسیده است. در زمینه‌های دیگر مانند آموزش و سلامت نیز نابرابری‌ها دیده می‌شود: احتمال ترک تحصیل برای نوجوانان مسلمان سه برابر بیشتر از میانگین اتحادیه اروپاست و تقریباً یک‌سوم خانواده‌های مسلمان با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می‌کنند.

مطالعه آژانس حقوق اساسی اتحادیه اروپا (FRA) با عنوان «مسلمان بودن در اتحادیه اروپا» نشان‌دهنده افزایش نژادپرستی و تبعیض علیه مسلمانان است که از آخرین بررسی در سال ۲۰۱۶ به‌طور چشمگیری افزایش یافته است.

آژانس حقوق اساسی اتحادیه اروپا (FRA) از اتحادیه اروپا و کشورهای عضو می‌خواهد که اقدامات هدفمندی انجام دهند. این اقدامات شامل تمدید برنامه اقدام اتحادیه اروپا علیه نژادپرستی، اجرای قوی‌تر قوانین ضدتبعیض و مبارزه با پروفایلینگ تبعیض‌آمیز است.

سیرپا راوتیو، مدیر آژانس حقوق اساسی اتحادیه اروپا (FRA) )، ضمن هشدار درباره افزایش تبعیض علیه مسلمانان در کشورهای اروپایی، گفت: باید اروپایی ایجاد شود که در آن همه افراد احساس امنیت و احترام کنند.
 

مسئول ضدتبعیض در آلمان، نیز خواستار یک استراتژی جامع برای مبارزه با تبعیض مذهبی شد و افزود: در آلمان، پس از اتریش، مسلمانان بیشتر از همه با نژادپرستی و تبعیض مواجه هستند. اسلام‌ستیزی به سطحی نگران‌کننده رسیده است و ما باید بی تفاوت نباشیم. اهمیت دارد روشن شود که تبعیض بر اساس مذهب ممنوع است. من به افراد توصیه می‌کنم که از مشاوره استفاده کنند و در برابر تبعیض اقدام کنند.
 

 

ارسال نظر: