X
GO
اخبار
تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 22 آبان 1403
تعداد بازدید خبر : 9
تاریخ ثبت : ﺳﻪشنبه, 22 آبان,1403 | 10:23 ق.ظ
تاریخ انتشار : ﺳﻪشنبه, 22 آبان,1403 | 09:20 ق.ظ
تاریخ آخرین بروزرسانی : ﺳﻪشنبه, 22 آبان,1403 | 10:42 ق.ظ

حمایت بی‌چون و چرای آلمان از اسرائیل صدای نهادهای حقوق بشری غربی را هم در آورد!

  • حمایت بی‌چون و چرای آلمان از اسرائیل صدای نهادهای حقوق بشری غربی را هم در آورد!

تصویب قطعنامه جنجالی آلمان به بهانه حمایت از زندگی یهودیان و مهار آنچه یهودستیزی عنوان شده، با سیلی از انتقادات حقوق بشری نهادهای غربی و حتی چهره‌های یهودی روبرو شده است.

 

به گزارش سایت ستاد حقوق بشر، تصویب قطعنامه جنجالی آلمان به بهانه حمایت از زندگی یهودیان و مهار آنچه یهودستیزی عنوان شده، با سیلی از انتقادات حقوق بشری نهادهای غربی و حتی چهره‌های یهودی روبرو شده است.

در جدیدترین موضع‌گیری، دیده‌بان جقوق بشر هشدار داد که این قطعنامه غیرالزام‌آور «می‌تواند بر جامعه مدنی و آزادی بیان در آلمان تأثیر منفی بگذارد.»

 

این سازمان در انتقاد از این قطعنامه نوشت: «رویکرد آلمان به قدری گسترده است که افراد و سازمان‌هایی را در برمی‌گیرد که انتقاد آنها اهداف یهودی ستیزانه ندارد و سرکوب انتقادات مشروع یهودیان، دانشگاهیان، جامعه مدنی و هنرمندان از اقدامات دولت اسرائیل توسط دولت آلمان است. این امر به منزله محدود کردن حق بیان و اعتراض است که با کاهش بودجه و ممنوعیت فعالیت سازمان‌ها (از سوی دولت آلمان) توأم شده است.»
 

این قطعنامه تأمین مالی عمومی برای هر سازمان یا پروژه‌ای را که به ادعای دولت آلمان، یهودی ستیزی را ترویج می‌کند، حق موجودیت اسرائیل را زیر سوال می‌برد و یا فعالانه از جنبش تحریم اسرائیل حمایت می‌کند،ممنوع می‌نماید.

بر اساس این مصوبه، اسرائیل حق دارد در چارچوب قوانین بین‌المللی در برابر حملاتی که ناقض قوانین بین‌المللی است، از خود دفاع کند.

نمایندگان آلمانی همچنین از دولت می‌خواهند که به دفاع فعالانه از موجودیت اسرائیل و منافع مشروع امنیتی آن به عنوان یک اصل اساسی در سیاست خارجی و امنیتی آلمان ادامه دهد.

همچنین این قطعنامه، افزایش اخیر آنچه یهودستیزی می‌نامد را ناشی از افزایش مهاجران شمال آفریقا و خاورمیانه می‌داند.

 

به گفته دیده‌بان حقوق بشر جامعه مدنی آلمان، دانشگاهیان، هنرمندان و روشنفکران یهودی و حقوقدانان نسبت به این قطعنامه ابراز نگرانی کرده‌اند زیرا این نگرانی وجود دارد که قطعنامه مذکور «مسیر سوءاستفاده‌ را برای محدودیت آزادی بیان، تجمعات مسالمت‌آمیز و انجمن‌های آزاد باز کرده و خطر انگ زدن به جوامع مهاجر را به همراه داشته باشد.»
 

این مصوبه درحالی در پارلمان آلمان تصویب شد که این کشور اروپایی هیچ اقدام موثری در باز داشتن رژیم صهیونیستی از کشتار بیش از ۴۳ هزار فلسطینی در غزه به عمل نیاورده است.


 

ارسال نظر: