X
GO
اخبار
تاریخ انتشار: یکشنبه 07 مرداد 1403
تعداد بازدید خبر : 129
تاریخ ثبت : یکشنبه, 07 مرداد,1403 | 02:02 ب.ظ
تاریخ انتشار : یکشنبه, 07 مرداد,1403 | 08:50 ق.ظ
تاریخ آخرین بروزرسانی : دوشنبه, 08 مرداد,1403 | 07:45 ق.ظ

برگزاری دومین دادگاه رسیدگی به دادخواهی خانواده‌های شهدای مدافع حرم

  • برگزاری دومین دادگاه رسیدگی به دادخواهی خانواده‌های شهدای مدافع حرم

قاضی دادگاه رسیدگی به پرونده دادخواهی خانواده‌های شهدای مدافع حرم با بیان اینکه محاکم ایران صلاحیت رسیدگی به پرونده‌های علیه دولت آمریکا را دارند، گفت: این پرونده ناظر بر دادخواهی خانواده‌هایی است که برخی از اعضای خود را به دلیل اقدامات آمریکا از دست داده‌اند.
 

به گزارش سایت ستاد حقوق بشر، دومین جلسه دادگاه رسیدگی به دادخواهی خانواده‌های شهدای مدافع حرم از گروهک‌های تروریستی تحت حمایت مستقیم دولت تروریستی آمریکا با دادخواهی ۷۲۵ نفر از ۱۵ استان کشور (امروز ۷ مردادماه) در شعبه ۵۵ دادگاه حقوقی ویژه روابط بین‌الملل تهران به ریاست قاضی حسین‌زاده برگزار شد.
 

قاضی حسین‌زاده در ابتدای جلسه دادگاه با اشاره به اینکه جلسه دوم دادگاه بین‌الملل جمهوری اسلامی ایران در شعبه ۵۵ حقوقی تهران دایر بر دادخواهی خانواده‌های معظم شهدا علیه دولت آمریکا به نحو رسمی در حال تشکیل است، گفت: پرونده حاضر متشکل از دادخواهی ۷۲۵ نفر از اتباع ایرانی به طرفیت ۱۸ خوانده از جمله آمریکا تشکیل شده این پرونده متشکل از ۵۹ کلاسه است.
 

وی با بیان اینکه دادگاه حقوقی تهران بر اساس قوانین موضوعه شایستگی و صلاحیت استماع دعاوی حاضر را دارد، ادامه داد: براساس قانون صلاحیت محاکم دادگستری جمهوری اسلامی ایران، قانون الزام دولت به پیگیری خسارت‌های ناشی از اقدامات دولت آمریکا علیه دولت و مردم ایران، قانون مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه آمریکا در منطقه، قانون اقدام متقابل و قانون تشدید مقابله با اقدامات آمریکا به لحاظ اینکه دولت آمریکا به کرات مصونیت قضایی دولت و مردم ایران را نقض کرده است، محاکم ایران صلاحیت رسیدگی به پرونده‌های علیه دولت آمریکا را دارد؛ پرونده ناظر بر دادخواهی خانواده‌هایی است که برخی از اعضای خود را به دلیل اقدامات آمریکا از دست داده‌اند.

 حبیب‌الله پیشوا، وکیل یکی از خانواده‌های شهدای مدافع حرم در ادامه دادگاه در جایگاه قرار گرفت و گفت: ریاست شعبه ۱۵ دادگاه حقوقی روابط بین‌الملل مجتمع قضایی شهید بهشتی، بنده به وکالت از وراث مرحوم شهید «ستار اورنگ» در این پرونده مطالب و مواردی را درباره صلاحیت رسیدگی این دادگاه برای رسیدگی به دعاوی علیه دولت آمریکا بیان می‌کنم.

وی ادامه داد: این دادگاه با توجه به قانون صلاحیت دادگستری جمهوری اسلامی ایران برای رسیدگی به دعاوی مدنی علیه دول خارجی مصوب سال ۱۳۹۰ و همچنین قانون الزام دولت به پیگیری جبران خسارت ناشی از اقدامات و جنایات آمریکا علیه ایران و اتباع ایرانی مصوب سال ۱۳۹۵، قانون تشدید مقابله با اقدامات تروریستی دولت آمریکا مصوب سال ۱۳۶۸، قانون مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه تروریستی آمریکا در منطقه مصوب سال ۱۳۹۶، قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم مصوب سال ۱۳۹۴ و قوانین اقدامات متناسب و متقابل دولت جمهوری اسلامی در مقابل آمریکا مصوب سال ۱۳۹۴ و قوانین کنفدراسیون‌های بین‌المللی مبارزه با تروریسم و با توجه به اقدام خواندگان در حمایت مستقیم و غیرمستقیم اطلاعاتی و نظامی، لجستیکی، مالی و رسانه‌ای و سایر پشتیبانی‌های آن‌ها از اقدامات گروه‌های تروریستی صلاحیت رسیدگی به دعاوی علیه دولت آمریکا را دارد.

 

این وکیل دادگستری با بیان اینکه مضاف بر این قوانین از منظر ظرفیت قانونی، پیگیری خسارات مادی و معنوی ناشی از عملکرد دولت آمریکا و رهبران آن در قبال شهدای ایرانی اولیای دم و خواهان‌ها مبارزه با تروریسم می‌توان به دیگر قوانین موضوعه نیز اشاره داشت، گفت: از جمله ماده واحده قانون تشدید مقابله با اقدامات تروریستی دولت آمریکا مصوب سال ۱۳۹۶ که به صراحت به سیاست‌های خصمانه آمریکا در قبال ایران در منطقه می‌پردازد. آنچه محرز و مسلم است حمایت مستقیم قانون از نیرو‌های مسلح ایران به ویژه شهدای مدافع حرم است که به صورت حضور مستشاری ایران در قالب سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده و همچنین به استناد این قانون آمریکا عملاً با حمایت همه جانبه و آشکار از گروه‌های تروریستی منافع حیاتی و راهبردی جمهوری اسلامی ایران را نیز تحت الشعاع و خطر قرار داده است.

پیشوا گفت: با دقت در صراحت ماده (۳) قانون فوق الذکر دقیقاً این اقدامات مصداق تمثیلی فعالیت‌های ایذایی دولت آمریکا در ایجاد تقویت و حمایت تروریسم و افراطی‌گری علیه مردم کشور‌های مختلف منطقه است که یکی از آثار آن نیز همین ادعای ثابت شده خواهان‌های پرونده به عنوان اولیای دم شهدای ایرانی مبارزه با تررویسم است که جهت دفاع از جان و مال مردم بی‌گناه و بی‌دفاع منطقه در میدان جنگ نیابتی آمریکا با گروه‌های تروریستی حاضر شده‌اند و در قالب مبارزه با تروریسم جان خود را تقدیم کرده‌اند. مجدداً تأکید می‌کنم اگر حمایت‌های همه جانبه و ثابت شده‌ دولت آمریکا از گروه‌های تروریستی نبود این گروه‌ها تا این حد در منطقه غرب آسیا و دیگر مناطق قدرت جولان نظامی و اقدامات مخرب نداشتند.
 

این وکیل دادگستری ادامه داد: اقدامات مؤثر آمریکا در تأمین مالی اطلاعاتی، تسلیحاتی، آموزشی و پشتیبانی از گروه‌های تروریستی (جبهه النصره، داعش، الاحرار الشام و...) و همچنین ماده (۱) قانون مبارزه با تأمین مالی تروریسم مصوب سال ۱۳۹۴ به صراحت مسئولیت دولت آمریکا در جرایم تروریستی را به رسمیت شناخته است.
 

پروین مرادی نراکی، همسر شهید تقوی‌فر در ادامه در جایگاه قرار گرفت و ضمن تشکر از قوه قضاییه برای برگزاری این دادگاه بین‌المللی که چهره واقعی آمریکای تروریست را برملا می‌کند، گفت: فرصت را مغتنم شمرده و به گوشه‌ای از حمایت‌ها و پشتیبانی‌های آمریکا در استمرار جنایت‌های داعش و گروه‌های تکفیری و انجام عملیات‌های تروریستی توسط این گروهک‌های تکفیری در اقصی نقاط دنیا و به ویژه کشور اسلامی ایران عزیز می‌پردازم.

وی ادامه داد: دولت آمریکا با حمایت غیرمتعارف و خلاف حقوق بین‌الملل از گروهک تروریستی تکفیری داعش از آغاز شکل‌گیری در طول حیات شوم و حتی بعد از پایان رسمی دولت شیطانی داعش در عراق و سوریه با راهبرد تروریسم خوب، تروریسم بد به دنبال استفاده ابزاری از گروهک‌های تروریستی تکفیری در تحقق اهداف و منافع شوم و استکباری خود در اقصی نقاط جهان است؛ دولت مستکبر آمریکا با هدف مقابله با انقلاب اسلامی با ایجاد جنگ نیابتی علیه جمهوری اسلامی ایران، تهدید مرز‌ها و نفی استقلال و تمامیت ارضی، ضربه زدن به امنیت و آسایش مردم شریف ایران، تخریب و تضعیف نظام مقدس جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت اسلامی در منطقه از جنایات داعش و گروه‌های تکفیری در سطوح و حوزه‌های مختلف تسلیحاتی، مالی و پشتیبانی حمایت کرده و می‌کند.

این همسر شهید با بیان اینکه گروه تروریستی داعش، جبهه النصره و احرار الشام از خطرناک‌ترین و بزرگ‌ترین گروه‌های تروریستی هستند که جهان تاکنون به خود دیده است، گفت: تسلط این گروه‌های تروریستی بر منابع اطلاعاتی و همچنین دسترسی به سلاح‌های آمریکایی و شیوه‌های مدرن و رزمی گویای این است که این گروه‌ها دست پرورده‌ آمریکا هستند؛ گرچه در ظاهر، مقامات آمریکایی و غربی این موضوع را رد کرده و حتی خود را در صف مبارزین با این گروهک‌ها قرار می‌دهند اما همه شواهد و مستندات دال بر ارتباط بین آمریکا با گروه‌های تروریستی تکفیری است.

مرادی نراکی با اشاره به جنایت‌هایی که گروه‌های تروریستی تکفیری در ایران و منطقه غرب آسیا مرتکب شد و اعترافات صریح مقامات آمریکا از جمله آنچه در کتاب خاطرات خانم هیلاری کلینتون وزیر خارجه وقت آمده است، گفت: آیا نباید براساس آموزه‌های عدالت با مقامات گذشته و حال دولت آمریکا که همان مسیر تروریست‌ها به خصوص حمایت از تروریسم دولتی رژیم غاصب صهیونیستی را ادامه می‌دهند و مرتکب نقض فاحش حقوق بشر می‌شوند برخورد قضایی و حقوقی شود؟

این همسر شهید گفت: منافع مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی ایجاب می‌کند که داعش، فعالیت خود را از سر بگیرد تا دوباره با انجام عملیات‌های تروریستی در نقاطی که آمریکا و رژیم صهیونیستی به دنبال تحقق اهداف امنیتی، نظامی و سیاسی خاصی هستند، افکار عمومی جهان را منحرف کنند.

مرادی نراکی گفت: آمریکایی‌ها با آموزش و سازماندهی اتباع خارجی در پایگاه‌های نظامی در منطقه خاورمیانه به خصوص در عراق و سوریه که غیرقانونی اشغال کرده‌اند و با اعزام آن‌ها در قالب گروهک‌های تروریستی برانداز به کشور‌های هدف، چون جمهوری اسلامی ایران اقدام به اجرای عملیات‌های تروریستی می‌کنند؛ عملیات تروریستی داعش در گلزار شهدای استان کرمان در سالگرد شهید عزیز سردار سلیمانی الگو و اسوه مبارزه با تروریسم در منطقه و جهان همچنین عملیات‌های تروریستی در راسک و چابهار و سایر اقدامات تروریستی، از مصادیق عینی حمایت آمریکا از گروهک‌های تروریستی در اقصی نقاط جهان است.

این همسر شهید بیان کرد: آمریکایی‌ها همواره به دنبال استفاده ابزاری از تروریسم و گروه‌های تروریستی در تحقق اهداف و مطالبات سیاسی خود هستند.

 

شهابی‌فر، مستشار جبهه نظامی و یکی از مطلعان با حضور در جایگاه اظهار کرد: عامل تشکیل داعش در منطقه آمریکایی‌ها بودند و از داعش پشتیبانی مالی و نظامی کردند. اگر حضور نیرو‌های مقاومت در منطقه نبود، نه فقط جهان اسلام بلکه کل جهان تحت تاثیر جنایت‌های داعش و گروه‌های تکفیری قرار می‌گرفتند.

وی با بیان اینکه در عراق شاهد جنایات داعش بوده است، گفت: مشاهده کردم که آمریکایی‌ها با هواپیما برای نیرو‌های داعشی اسلحه می‌فرستادند در سوریه نیز همین طور بود؛ فرماندهان داعش توسط بالگرد‌های آمریکایی از منطقه فراری داده می‌شدند.

این مستشار نظامی ضمن اشاره به اینکه در سوریه بالگرد‌های آمریکایی بالای سر ما بود و تمام تحرکات ما را رصد می‌کرد، گفت: بریدن سر اسیران و شلیک مستقیم به آن‌ها بخشی از جنایت‌های داعش است؛ اگر کمک‌های ایران نبود الان چیزی به اسم عراق و سوریه وجود نداشت. امروز از دادگاه درخواست داریم حق شهدای ما را از آمریکا بگیرد، داعش از هیچ جنایتی دریغ نمی‌کرد.

 فاطمه آقاجانی، همسر شهید یعقوبی در ادامه در جایگاه قرار گرفت و گفت: رشد تروریسم و افراط‌گرایی قومی جزو راهبرد‌های دولت آمریکا بوده است این سیاست نظم و رشد اقتصادی منطقه را از بین برده است و تحت تاثیر قرار داده و وهابیت و سلفی‌گری به عنوان نوعی از ایدئولوژی افراطی که منشا آن انگلیس است در منطقه گسترش پیدا کرده است. با حمایت و پشتیبانی آمریکا گروهک تروریستی داعش را به مناطق مرزی غرب ایران حرکت دادند و داعش‌ بخش‌هایی از کردستان عراق را تصرف کرد و به مرز‌های ایران نزدیک شد. حضور مستشاران ایرانی در منطقه عملی پیش دستانه بوده و از ورود داعش به کشور جلوگیری کرد.

این همسر شهید با طرح این سوال که کدام دادگاه می‌تواند این جنایت‌ها را محاکمه کند و عدالت را اجرا کند، گفت: این دادگاه می‌تواند بهانه‌ای برای تسکین آلام ما باشد از همین رو از دادگاه درخواست صدور حداکثر حکم را داریم.

 تصاویری از مستندات جنایت‌های تکفیری‌های داعش در ادامه دادگاه پخش شد.

 رفیعی به عنوان مطلع در ادامه در جایگاه قرار گرفت و گفت: داعش بعد از موفقیت نسبی در عراق که با حمایت‌های آمریکا به دست آورده بود به سمت مرز‌های ما حرکت کرد و تا ۴۰ کیلومتری مرز‌های ایران آمده بود و قصد تصرف کشور را داشت، اما ایران با جانفشانی سردار سلیمانی، این تهدید را دفع کرد.

این مستشار نظامی ضمن اشاره به این موضوع که ما بنا به درخواست قانونی دولت سوریه و عراق به این کشور‌ها برای دفع داعش رفتیم، بیان کرد: دولت آمریکا پاسخ دهد به درخواست چه کسی در منطقه حاضر شده بود؟ آیا یک نفر از این کشور خواسته بود به عراق و سوریه بیاید؟

وی یادآور شد: به حرم زینب کبری (س) تعرض شده بود و به به صورت قانونی در منطقه حاضر شدیم و به قصد کمک رفته بودیم.

رفیعی از دادگاه تقاضا کرد برای تسلای دل خانواده شهدا از فرصت قانونی این دادگاه استفاده شود و بخشی از آلام آن‌ها جبران شود.

این مستشار نظامی با یادآوری این موضوع که آمریکا در دو تناقض حمایت کردن و حمایت نکردن از داعش دست و پا می‌زند، گفت. اگر از داعش حمایت کرده باید پاسخ‌گو باشد و اگر حمایت نکرده باید پاسخ دهد که الان داعش کجاست؟ اگر حمایتی از داعش نمی‌کند پس باقی مانده این گروهک در حمایت چه کسی است؟ بنده با چشمان خودم دیدم سر و دو مچ دست «سید مهدی مصطفوی همدانی» را بریدند و پیکر شهید را به ما تحویل ندادند و ما در عملیات بعدی پیکر شهید را پس گرفتیم.

این مستشار نظامی با ذکر گوشه‌ای از جنایت‌های داعش، گفت: داعش به خانه امن مردم در سوریه حمله کرد؛ وقتی به خانه مردم می‌رفتیم هنوز ظروف غذای مردم آماده بود و لباس‌ها روی بند رخت بودند و مردم حتی فرصت نکرده بودند لباس بپوشند. بنده با چشمان خودم دیدم کودکان آواره شده و مدرسه‌ها تخریب شده بودند. بعد از آزادی منطقه کودکان در مدرسه تخریب شده با موشک‌ها بازی می‌کردند.

وی با بیان اینکه ما دنیا را خوب می‌شناسیم، ادامه داد: امروز کسانی به سیاست غلط آمریکا اعتراض دارند، امروز دانشجویان آمریکایی به سیاست‌های این کشور اعتراض دارند. ما دیدیم که آمریکا به داعش موشک‌های هدایت‌شونده داد.

در ادامه قاضی از این مستشار نظامی پرسید: شما جنایت‌های داعش را در منطقه دیدید. نیرو‌های ایرانی با دعوت کشور‌های عراق و سوریه در منطقه حاضر شدند. نوع جنایات داعش به گونه‌ای بود که توقع انجام این جنایات از این گروهک نمی‌رفت، این گروهک چگونه به این تسهیلات دست پیدا کرد؟

رفیعی، مستشار نظامی پاسخ داد: داعش با حمایت‌های آمریکا به سوریه وارد شد. سوریه نفت زیادی ندارد، اما همین مقدار هم توسط آمریکا از منطقه خارج می‌شد، اما گلوله‌ای به سمت آن‌ها از سوی داعش شلیک نمی‌شد.

در ادامه مریم رضایی، همسر شهید مدافع حرم، علی اکبر عربی در جایگاه قرار گرفت و گفت: در اثر ظهور گروه‌های تروریستی و تکفیری مورد حمایت آمریکا علاوه بر تهدید امنیت مردم و کشور ما، بالاترین سطح از ناامنی، جنایت، تخریب، تجاوز و نسل‌کشی در منطقه غرب آسیا ایجاد شده بود؛ در این ایام برای جلوگیری از نفوذ و تجاوز داعش و گروه‌های تکفیری به داخل کشور که از مرز‌های غربی تا منطقه جلولا عراق در حد فاصل قصر شیرین و گیلانغرب نفوذ کرده و مستقر بودند و دست به انجام عملیات‌های تروریستی در اقصی نقاط کشور عزیزمان می‌زدند، همچنین بخش عمد‌ه‌ای از شهر‌ها و روستا‌های عراق و سوریه را تصرف کرده بودند؛ مجاهدان مهاجر و ضد تروریسم ایران اسلامی با فرماندهی سردار آسمانی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با دعوت مستشاری و درخواست رسمی دولت‌های عراق و سوریه برای مبارزه با مزدوران نیابتی و تروریست‌های تحت امر آمریکا اعزام و به جهاد برخاستند، گروهک تروریستی مذکور را مجبور به عقب‌نشینی از پشت مرز‌های غرب کشورمان کردند، سپس به دور کردن این حرامیان از اطراف عتبات مقدس و به کمک نیرو‌های مردمی و ارتش عراق و سوریه شتافتند.

وی ادامه داد: بر اساس مستندات در دادخواست، ماهیت گروه تروریستی تکفیری داعش در غرب آسیا، کاملا آمریکایی- صهیونیستی است که با هدف ایجاد حیات خلوت برای بقای سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی و تقابل نیابتی با انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت، در جغرافیای مقاومت توسط آمریکا و غرب ایجاد شده است.

این همسر شهید با بیان اینکه تفکرات التقاطی و افراطی گروهک تروریستی تکفیری داعش، جایی در جهان اسلام ندارد، گفت: خلق این پدیده شوم در جغرافیای اسلامی مقاومت، سناریویی آمریکایی – صهیونیستی بود تا با ایجاد تفرقه و تشکیک در جهان اسلام، باعث ایجاد واگرایی و تقابل حکومت‌های اسلامی در جهان اسلام شوند و بستری را فراهم کنند تا رژیم غاصب صهیونیستی، بتواند پایه‌های حکومت جعلی خود را تقویت و ماهیت و هویت از دست رفته خود را ترمیم کند.

 

 اشک تلخ، مستشار نظامی در ادامه به عنوان شاهد جنایت‌های داعش در جایگاه قرار گرفت و گفت: به عنوان شاهد میدانی در صحنه نبرد که از اولین روز‌های ظهور و بروز تروریست‌های داعش تا روز‌های پس از شهادت حاج قاسم سلیمانی توفیق داشتم در صحنه نبرد باشم، می‌خواهم این نکته را یادآور شوم که آمریکایی‌ها چه نقش مستقیمی در حمایت تاکتیکی از تروریست‌های تکفیری داشتنند.

وی در توضیح نقش مستقیم آمریکا در حمایت تاکتیکی از تروریست‌های تکفیری، بیان کرد: روزی که ما در یکی از مناطق سوریه در تقابل مستقیمی با داعش بودیم، در صورتی که به نیرو‌های ما کمین زده بودند، آمریکایی‌ها وارد عمل شدند و با هدایت موشک‌های هوا به زمین و حمله با تانک و دیگر سلاح‌های خود مانع زمین‌گیر شدن داعش در این منطقه شدند.

این مستشار نظامی حاضر در سوریه در ادامه اظهاراتش درباره نقش آمریکا، افزود: در منطقه «شار البر» صحرای سوریه به مقر تحت فرماندهی مستشاران ایرانی حمله کردند و سر‌های آن‌ها را بریدند، مشاهده کردیم که آمریکایی‌ها  در میدان نبرد حمایت‌هایی در تجهیز، آموزش و پشتیبانی‌ از تروریست‌های تکفیری داشتند و مانع انهدام کامل عناصر داعش در منطقه می‌شدند.

وی گفت: وقتی وارد منطقه‌ای در شمال حلب شدیم و آنجا پاکسازی‌هایی صورت گرفته و داعش در حال فرار بود، وقتی از باقیمانده‌های آن عناصر منحوس سوال می‌کردیم و آن‌ها را به عنوان داعش خطاب می‌کردیم، می‌گفتند داعش نگویید و دول اسلامی خطاب کنید. مجازات همکاری مردم در مناطق تحت اشغال داعش این بود که اموال آن‌ها مصادره شده، زن‌های آن‌ها به کنیزی رفته و مردان آن‌ها اعدام می‌شدند و این شروط همکاری کردن مردم با دولت به اصطلاح اسلامی داعش بود.‌

 اشک تلخ ادامه داد: در منطقه نوامین حلب، وقتی داعش توسط نیرو‌های ایرانی محاصره شده بود، ۲۳ هزار شهروند سوری اهل سنت حلب را به عنوان سپر انسانی گرفتند و اعلام کردند یا محاصره را باز کنید یا همه این ۲۳ هزار نفر کشته خواهند شد. حاج قاسم سلیمانی اعلام کرد که جنگ را متوقف کنید تا ۲۳ هزار نفر شهروند سوری از حلقه محاصره خارج شوند در همین زمان بود که تک تیرانداز‌های داعش به مردمی که درحال فرار از این حلقه محاصره بودند، شلیک می‌کردند؛ این نوع برخورد تربیت یافته اسلام آمریکایی است.

در ادامه مهدی‌ زاده‌اکبر فرزند شهید علی زاده‌اکبر در جایگاه قرار گرفت و گفت: شیطان بزرگ بعد از خیزش‌های اسلامی و ناکامی خود و دست نشاندگانش در مقابله با حرکت‌های مردمی با مبانی دست به طراحی و ایجاد گروه‌های تروریستی خطرناک مانند القاعده، داعش، النصره، تحریرالشام زد. آن‌ها را آموزش، تسلیح و برای ایجاد ناامنی و کشتار مردم بی‌گناه در منطقه به خصوص در ایران، عراق و سوریه به کارگیری کرده است. این موضوع ادعا نیست؛ بلکه مقامات آمریکا، مکرر به آن اعتراف کرده‌اند؛ این اعترافات صریح نشانگر برنامه نظام‌مند و راهبردی دولت آمریکا در حمایت از گروه‌های تروریستی در منطقه و جهان است؛ به برخی از آن موارد که مستندات آن در دادخواست آمده است اشاره می‌کنم.

این فرزند شهید گفت: آمریکا از سال ۲۰۱۱ سوریه را به عنوان اردوگاه آموزشی جدیدی برای گروه‌های تروریستی (داعش، القاعده، النصره و...) انتخاب کرده بود. باراک اوباما، رئیس جمهور سابق آمریکا در تاریخ ۲۶ ژوئن ۲۰۱۴، برای آموزش نیرو‌های اپوزیسیون سوریه یعنی همین تروریست‌هایی که ده‌ها شهر سوریه را تصرف و هزاران نفر از مردم مظلوم آنجا را آواره، به قتل رسانده و زخمی کرده‌اند، از کنگره پانصد میلیون دلار درخواست کرد، تا تروریست‌های دست پرورده خود را با ا نام اپوزیسیون سوریه، تجهیز کرده و آموزش دهد. هدف از این اقدام آموزش ۱۵ هزار تروریست شورشی از دیگر کشور‌ها بود تا بتوانند به سوریه بازگشته و با دولت قانونی و مردم مقاوم سوریه که تنها جرمشان ایستادگی در مقابل رژیم جنایتکار صهیونیستی و اتحاد با جبهه مقاومت در منطقه بود، مقابله کنند.

وی گفت: در تاریخ ۳ سپتامبر ۲۰۱۳ خبرگزاری ایندیپندنت گزارش داد که اوباما می‌گوید نخستین گروه از شورشیان ضداسد توسط سازمان سیا آموزش دیدند. این امر دقیقاً گویای حمایت مستقیم دولت آمریکا از این تروریست‌ها است.

در پایان قاضی ختم جلسه دادگاه را اعلام کرد و گفت که دادگاه تلاش می‌کند حداکثر ظرف مدت چند ماه آینده حکم پرونده را صادر کند.
 

ارسال نظر: