به گزارش سایت ستاد حقوق بشر، متن نامه زهره الهیان عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به شرح زیر است:
«ماتو جویینی عزیز، رئیس محترم کمیسیون مقم زن سازمان ملل متحد
عالیجناب؛
در ابتدا مایلم از طرف خود و همکارانم در مجلس شورای اسلامی ایران، سلام و درود خود را به شما ابلاغ نمایم. همانگونه که مستحضرید؛ رژیم اشغالگر صهیونیستی بار دیگر با استفاده از سلاحهای کشتار جمعی علیه غیرنظامیان بیدفاع همچون زنان و کودکان یورش برده و اینگونه در مقابل دیدگان جهانیان به نقض سیستماتیک و فاحش قوانین بین المللی بشردوستانه و حقوق بشری اقدام نموده است.
تا به این لحظه که به شما نامه مینویسم، ۵۷۹۱ فلسطینی از ۷ اکتبر سال جاری توسط رژیم غاصب صهیونیستی در غزه به خاک و خون کشیده شدهاند که ۷۰ درصد کشتهشدگان و نیمی از مجروحان را زنان و کودکان بیگناه تشکیل میدهند.
هر ۱۵ دقیقه، یک زن و کودک بیگناه فلسطینی توسط رژیم آپارتاید صهیونیستی کُشته میشود و یک میلیون آواره شدهاند که نیمی از آنان زنان و کودکانی هستند که به آب، غذا، دارو و سایر نیازهای اولیه دسترسی ندارند. این جنایت هولناک بشری در قرن ۲۱، در برابر چشم آزادیخواهان جهان اتفاق افتاده است، لذا سانسور خبری و شانتاژ رسانهای نیز سایه بر این نسلکشی بیسابقه نخواهد انداخت.
رژیم آپارتاید صهیونیستی با زیر پا گذاردن تمامی قوانین بینالمللی در حمله به بیمارستان، مدرسه، کلیسا و مسجد؛ ضمن نقض مفاد کنوانسیون چهارم ژنو، حقوق بین المللی بشر دوستانه و ارتکاب جرایم جنگی متعدد، عدم صلاحیت خویش برای عضویت در مجامع بینالمللی را بر همگان آشکار نمود.
عدم شناسایی این رژیم جعلی توسط جمهوری اسلامی ایران، از ابتدا به دلیل ماهیت جنایتکارانه و نظام آپارتایدی آن بود. علیرغم تلاشهای رسانهای این رژیم و حامیانش، امروز وجدان روشن بین مردم جهان، پذیرای روایت سازی جعلی این رژیم و تغییر جای قربانی و جانی نخواهد بود. امروز سازمان ملل متحد در برابر یک آزمون تاریخی درخصوص اعتبار خود در سطح جهان قرار گرفته که آن اخراج به حق رژیم کودک کش صهیونیستی از نهادهای بینالمللی است، زیرا این سازمان با هدف حفظ صلح و امنیت بینالمللی تاسیس شد و برای احیای هویت خود، ضرورت دارد با ناقضان صلح و امنیت بینالمللی مقابله جدی نماید.
اکنون زمان آن فرا رسیده که سازمان ملل متحد با اقدام به موقع و شایسته، خط بطلانی بر روی اتهام تبدیل شدن آن به ابزار سیاسی قدرتمندان بکشد.
بدین وسیله از جنابعالی به عنوان یک آزادیخواه و بالاترین مقام نظارتی حوزه زنان در سازمان ملل متحد درخواست میشود، با توجه به قطعنامه ۱۳۲۵ و با علم به کشتار زنان و کودکان فلسطینی توسط رژیم جعلی صهیونیستی، عدم صلاحیت این رژیم برای عضویت در آن کمیسیون را طی گزارش مکتوب به دبیرکل و مجمع عمومی اعلام فرمایند و خواستار اخراج رژیم صهیونیستی از این کمیسیون شوند.
امیدوارم این نهاد بین المللی در این شرایط بحرانی بتواند با اهتمام بیشتری در راستای احقاق حقوق اولیه و طبیعی از دست رفته مردم ستمدیده غزه به ویژه زنان این سرزمین، در جهت رعایت قوانین و مقررات بین المللی بشردوستانه و حقوق بشری اقدام عاجل به عمل آورد.
فرصت را مغتنم شمرده احترامات فائقه را تجدید می نمایم.»