سخنگوی قوه قضاییه گفت: حذف ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل از سوی کشورهایی صورت گرفته که در آنها بیشترین ظلم و ستم علیه زنان صورت میگیرد.
به گزارش مدیریت ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت امور بین الملل قوه قضاسیه و ستاد حقوق بشر، مسعود ستایشی، سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه، با محکوم کردن حذف مقام ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل، اظهار داشت: این بدعت حقوقی در ادامه فشارهای سیاسی به مردم و بهویژه زنان گرامی ایران اسلامی قابل ارزیابی است؛ این اقدام برای لاپوشانی سیاستها و اقدامات مخرب ضد فرهنگی و اخلاقی کشورهای مدعی علیه جامعه زنان در سراسر جهان طراحی و اجرایی شده است.
ستایشی یادآور شد: هدایتگری و زمینهچینی این اقدام توسط کسانی صورت گرفت که در کشورهای آنها بیشترین ظلم و ستم جنسیتی، حقوقی و نابرابرهای اجتماعی علیه زنان صورت میگیرد.
سخنگوی قوه قضاییه با بیان این مطلب که امروزه در هزاره سوم میلادی همچنان مسئله زشت بردهداری و بهرهگیری علیه زنان به بدترین شکل در این کشورها شاهد هستیم، یادآور شد: این اقدامات رسما از سوی مدعیان حقوق بشر و مدعیان حقوق زن به صورت هدفمند و ساختاری دنبال میشود و در این میان هیچ صدایی هم از مدعیان حقوق زن به گوش نمیرسد.
وی با بیان اینکه آنها زنان و کودکان سراسر جهان را به ابزاری برای تجارت ناپاک خود تبدیل کردند، گفت: عاملین اساسی این جنایتها مدعی حقوق بشر و حقوق زن نیز شدهاند و علیه بانوان ما اقدام نابخردانه اخیر را مرتکب شدند.
ستایشی بیان کرد: حذف ایران از کنوانسیون مقام زن در حقیقت اقدام علیه رشد و بالندگی بانوان ایرانی در طول چهار دهه گذشته است، چرا که در طول ۴۰ سال اخیر پیشرفت بانوان پاکدامن و پیشروی ایران در زمینههای تحقیقاتی، دانشگاهی، پزشکی، فرهنگی، سیاسی، علمی، ورزشی و صنعتی جهشی خیرهکننده بوده است.
سخنگوی قوه قضائیه افزود: معتقدم به دلیل اینکه تمام این بالندگیها در سایه نام مقدس ایران یکپارچه اسلامی صورت گرفته موجب رعب و وحشت غرب بوده تا با اقدام اخیر از انتقال این پیام از شنیده شدن صدای بانوان ایران جلوگیری کنند.
وی تصریح کرد: در کشور ما برخلاف کشورهای مدعی حقوق زنان، زن مظهر جمال الهی و دارای کرامت انسانی و برخوردار از خصائص برجسته الهی، اداره کننده نهاد خهانواده و تربیت کننده آینده جامعه است و نمونه بارز این ادعا حضور بینظیر بانوان در تمام عرصههای فردی و اجتماعی است. جامعه بینالمللی نسبت به بدعت حقوقی حذف ظالمانه و سیاسی خود اعاده حیثیت کرده و نگذراند بیش از این ارزش قانون توسط قلدران ضد زن، لگدمال شود.
سخنگوی دستگاه قضا در ادامه با اشاره به ۱۵ دستور رئیس قوه قضاییه که روز گذشته در جلسه شورای عالی قضایی به کلیه روسای دادگستریهای کشور و دادستانیها ابلاغ کرد، گفت: صدور و ابلاغ این دستورات در راستای احقاق حقوق عامه و به رسمیت شناختن شدن حقوق شهروندی بود.
وی افزود: مراعات انصاف و عدالت قضایی و اعطای حقوق متهم با رعایت جامع موازین شرعی و عدم تجاوز و تخطی از آن است در راستای ایفای مسئولیت عدالت در جامعه که بر عهده قوه قضاییه قرار داده شده است، این دستورات ابلاغ شد.
ستایشی ادامه داد: از رسانهها و افکار عمومی نیز تقاضا داریم تا برای اجرای این دستورات ما را مانند گذشته یاری کنند و اگر در موردی تخطی و انحرافی از اجرای دستورات وجود دارد، موارد را منعکس کنند. معتقدیم رسانهها و نخبگان به عنوان دیده بانهای امین اجتماع ما را در فرآیند اجرای این موارد یاری دهند.