X
GO
اخبار
تاریخ انتشار: یکشنبه 11 مهر 1400
تعداد بازدید خبر : 197
تاریخ ثبت : یکشنبه, 11 مهر,1400 | 10:56 ق.ظ
تاریخ انتشار : یکشنبه, 11 مهر,1400 | 10:38 ق.ظ
تاریخ آخرین بروزرسانی : یکشنبه, 11 مهر,1400 | 10:56 ق.ظ

ایران خواستار اقدام فوری سازمان ملل برای پایان دادن به جنایات رژیم صهیونیستی شد

  • ایران خواستار اقدام فوری سازمان ملل برای پایان دادن به جنایات رژیم صهیونیستی شد

نماینده ایران در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد خواستار اقدام فوری و قاطع برای پایان دادن به جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطین شد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، سید محمد ساداتی نژاد، رایزن حقوق بشر نمایندگی ایران در ژنو با ایراد سخنانی در نشست چهل و هشتم شورای حقوق بشر ذیل بحث عمومی ماده ۷ دستور کار نشست، در خصوص محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی اظهار داشت: طی ۷ دهه گذشته فلسطین جنایات بی شماری را از قتل عام، پاکسازی قومی، تغییر بافت جمعیت، شکنجه سیستماتیک، قتل خودسرانه، بازداشت و تمام اشکال جنایات جنگی، نسل کشی و جنایت علیه بشریت را درحالی تحمل کرده که انگار به شگرد و شیوه عمل اسرائیل از ابتدای اشغال بی پایان (فلسطین) تبدیل شده است.
 

وی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی، به وضعیت بغرنج صدها کودک فلسطینی در زندان‌های اسرائیل اشاره کرد و یادآور شد که آن‌ها عموما به پرتاب سنگ (علیه سربازان صهیونیستی) متهم هستند.
 

این دیپلمات کشورمان خاطرنشان کرد: ناتوانی جامعه جهانی برای وادار کرده این رژیم آپارتاید برای پایبندی به قوانین بین المللی، مسئولیت سنگین مکانیسم‌های حقوق بشری سازمان ملل متحد را برای اقدام فوری، قاطعانه و موثر برای پایان دادن به جنایاتی که علیه فلسطینیان رخ می‌دهد دوچندان می‌کند.
 

وی تصریح کرد: عدالت‌خواهی و حساب‌کشی در قبال جنایاتی که علیه فلسطینیان رخ می‌دهد باید به عنوان بخشی از مطالبه جامعه جهانی برای پایان دادن به این فاجعه باشد. ساداتی‌نژاد افزود که حامیان اسرائیل از جمله ایالات متحده آمریکا، متحدان اروپایی و کانادا که از این رژیم حمایت مالی، نظامی و سیاسی به‌عمل می‌آورند نیز باید به دلیل جسارت بخشیدن به عوامل این جنایات و ممانعت در اجرای عدالت پاسخ‌گو باشند.
 

این دیپلمات کشورمان با اشاره به افزایش جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین تاکید کرد: حفظ ماده ۷ (درباره وضعیت حقوق بشر در سرزمین‌های اشغالی) در صدر دستور کار نشست شورا بشدت حائز اهمیت است. وی با این حال از تحریم این ماده از سوی برخی دولت‌هایی که خود را قهرمانان حقوق بشر معرفی می‌کنند ابراز تاسف کرد.

 

ارسال نظر: