X
GO
اخبار
تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 22 شهریور 1401
تعداد بازدید خبر : 379
تاریخ ثبت : ﺳﻪشنبه, 22 شهریور,1401 | 08:10 ب.ظ
تاریخ انتشار : ﺳﻪشنبه, 22 شهریور,1401 | 08:04 ب.ظ
تاریخ آخرین بروزرسانی : دوشنبه, 11 مهر,1401 | 02:06 ب.ظ

نشست دبیر ستاد حقوق بشر با سفرا و نمایندگان سازمان همکاری‌های اسلامی در ژنو

  • نشست دبیر ستاد حقوق بشر با سفرا و نمایندگان سازمان همکاری‌های اسلامی در ژنو

غریب آبادی تحریم ها را مصداق جنایت علیه بشریت دانست و گفت: تحریم های یکجانبه، ثانویه و فراسرزمینی، خلاف منشور ملل متحد و حقوق بین الملل هستند و می توانند موجبات مسئولیت بین المللی دولت های واضع و مجری را فراهم نمایند.

به گزارش مدیریت ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت امور بین الملل قوه قضاییه و ستاد حقوق بشر، کاظم غریب آبادی، معاون امور بین الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، در ادامه برنامه های خود در جریان اجلاس ۵۱ شورای حقوق‌ بشر سازمان ملل، بعد از ظهر سه شنبه ۲۲ شهریورماه با سفرا و نمایندگان سازمان همکاری های اسلامی در ژنو دیدار و گفتگو کرد.

غریب آبادی در این نشست، در ابتدای سخنان خود ضمن اشاره به گزارش گزارشگر ویژه اقدامات قهری یکجانبه از بازدید خود از ایران (۱۸ تا ۲۸ اردیبهشت ماه)، از تمامی کشورهای عضو سازمان همکاری های اسلامی خواست تا در حمایت از این ماموریت و مخالفت با تحریم های یکجانبه ضد حقوق بشری و غیرقانونی، مواضع رسمی خود را در اجلاس شورای حقوق بشر ابراز نمایند.

دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان ضمن اشاره به تلاش گزارشگر ویژه در افزایش آگاهی افکار عمومی درخصوص آثار مخرب تحریم های یکجانبه بر بهره مندی از حقوق بشر اظهار، داشت: بسیاری از کشورها و شرکت ها، به بهانه ترس از تحریم های آمریکا و مجازات شدن، از همکاری با ایران بویژه در حوزه تامین اقلام بشردوستانه خودداری می کنند. اینکه گفته می شود کالاهای بشردوستانه معاف از تحریم هستند، یک دروغ بزرگ برای فرار از فشار افکار عمومی و مسولیت بین المللی است.

غریب آبادی در بخشی از سخنان خود تحریم ها را مصداق جنایت علیه بشریت دانست و اظهار داشت: تحریم های یکجانبه، ثانویه و فراسرزمینی، خلاف منشور ملل متحد و حقوق بین الملل هستند و می توانند موجبات مسئولیت بین المللی دولت های واضع و مجری را فراهم نمایند.

در این نشست، نمایندگان چند کشور مانند افغانستان، لبنان، گامبیا و ترکیه، در محکومیت اقدامات قهری یکجانبه و لزوم تلاش دسته جمعی برای مقابله با آن، به ایراد نظر پرداختند.

ارسال نظر: