مدیر عامل انجمن دوستداران عدالت گفت: خانوادههای قربانیان ترور در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل پیشنهاد تشکیل دادگاه صالح بینالمللی و محاکمه سران تروریستی را مطرح کردهاند.
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری فارس، انجمن خانوادههای قربانیان ترور امروز چهارشنبه در نشستی خبری دستاوردهای سفر به مقر شورای حقوق بشر به سازمان ملل در ژنو را تشریح کرد.
روحالله رستمی مدیر عامل انجمن دوستداران عدالت، گفت: خانوادههای شهدای ترور در راستای اهداف خود که همانا نشان دادن مظلومیت این خانوادهها و جمهوری اسلامی ایران در موضوع تروریسم میباشد در مقر اروپایی سازمان ملل حاضر شدند.
وی با اشاره به برنامههای این انجمن در شورای حقوق بشر سازمان ملل ژنو گفت: بیانیهای در صحن شورا از سوی این انجمن قرائت شد که اولین بیانیه قرائت شده از سوی انجمنهای ایرانی با این سطح در شورای حقوق بشر میباشد.
مدیر عامل انجمن دوستداران عدالت با بیان اینکه این انجمن در دو پنل شورا که اولین آن حفاظت از حقوق قربانیان ترور بود شرکت کرد، گفت: در این پنل به مقایسه قوانین سازمانها و حمایت رسانهها از موضوع ضد تروریسم و مبارزه با آن پرداخته شد.
رستمی افزود: پیشنهاداتی در این پنل اعلام شده که یکی از آنها تشکیل دادگاه صالح بینالمللی و محاکمه سران تروریستی بود.
وی تشریح جنایات منافقین و ماهیت فعلی این گروهک را از دیگر فعالیتهای این انجمن خواند و اظهار داشت: اثرات روانی ترور بر جامعه، وضعیت فریب خوردگان این گروهک تروریستی و خانوادههای آنها و نیز شهدا و قربانیان این فرقه از بخشهای بود که توسط انجمن قربانیان ترور تشریح شد.
مدیر عامل انجمن دوستداران عدالت تروریسم و حقوق بشر را پنل دیگر برگزار شده خواند و یادآور شد: حضور این انجمن در آن و تشریح وضعیت حقوق بشر ایران با استقبال خوبی روبه رو شد.
رستمی ادامه داد: در این پنل در خصوص شکلگیری گروهک منافقین و وضعیت فعلی و جنایات آنها با مدارک مستندی همچون شواهد مؤسسات تحقیقاتی آمریکا، دیده بان حقوق بشر، پلیس فدرال آلمان و پلیس فرانسه تشریح شد.
وی شبکه سازی در موضوع ضد تروریسم در ایران و ارتباط NGO های مبارزه با تروریسم و نیز چشمانداز این سازمانها را از دیگر بخشهای این پنل خواند که مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفته و اظهار داشت: ما درصددیم تا پس از ایجاد یک شبکه ضد تروریستی در ایران، آن را به یک شبکه منطقهای و جهانی تبدیل کنیم.
مدیر عامل انجمن دوستداران عدالت با اشاره به دیدار این انجمن با بیش از 40 نماینده از کشورهای مختلف در شورای حقوق بشر و نمایندگان سازمانهای مردمی دیگر کشورها گفت: در این دیدارها از مسئولین شورای حقوق بشر، کمیتههای زیر مجموعه و NGO های مؤثر آمریکایی، آسیایی، آفریقایی و اروپایی حضور داشتند که بسیاری از آنها منافقین را میشناختند و از نظر آنها منافقین تنها به دلیل مقابله با جمهوری اسلامی ایران از سوی برخی دولتها حمایت شده و ادامه حیات دارد.
رستمی با بیان اینکه در پنل بررسی حقوق زنان در مورد کشورهای ایران و مغرب و منطقه کشمیر نیز این انجمن شرکت کرد، گفت: در این پنل یکی از اعضای منافقین به عنوان نماینده مردم ایران خود را مطرح کرده و شروع به سخنرانی کرد و ادعاهایی همچون عدم حق تحصیل دختران در ایران را بیان داشت که انجمن خانوادههای قربانیان ترور در این زمینه با روشنگریهای خود بی اساسی این اظهارات را اثبات کرد.
وی در پایان با ذکر این نکته که منافقین با همکاری حزب بعث تلاش کرد تا تخریب فعالیتهای انجمن ما را در دستور کار خود قرار دهد، گفت: با روشنگریهای انجمن قربانیان ترور تلاش آنها ناکام ماند و به اذعان دیگران یکی از پر ثمرترین سفرهای هیئتهای ایران به اجلاس حقوق بشر ژنو رقم خورد.