عضو کمیسیون امینیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اهمیت عضویت ایران در کمیسیون بینالمللی مقام زن گفت: عضویت در این کمیسیون ظرفیت و فرصت خوبی را برای بهبود وضعیت زنان جهان از راه تلاش و رایزنی ایران ایجاد میکند.
به گزارش ایرنا ، فاطمه آلیا گفت : کمیسیون مقام زن از کمیسیونهای مطرح سازمان ملل متحد است که ایران با عضویت در آن قصد دارد با طرح مباحث اساسی خود درباره جایگاه و منزلت زنان و پیشرفتهایی که در داخل کشور ایجاد میشود، به بهبود وضعیت زنان در کشورها و قارههای مختلف جهان بپردازد.
وی درباره وضعیت کنونی کشوربرای به عضویت درآمدن در این کمیسیون اضافه کرد: درحال حاضرایران به عنوان عضو ناظر در این کمیسیون شرکت کرده است که البته دراین مرحله نیز تا کنون حضور موثری را داشته است.
نماینده مردم ری، اسلامشهر، تهران و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی، خاطر نشان کرد: انتخابات این کمیسیون در خرداد ماه انجام خواهد شد که ایران نامزد عضو اصلی آن است.
وی اظهار داشت: مناسبات بین کشورهای آسیایی بخصوص در دوران ریاست جمهوری احمدی نژاد تقویت و رفت و آمدها بیشتر شده است و این امر فضاهایی را به وجود آورده که کشورهای آسیایی برای عضویت در جایگاهها و نهادهای بین المللی تلاش کنند.
آلیا افزود: برای حضور موثر کشورهای آسیایی در نهادهای بینالمللی که اخیرا در حال تشکیل هستند، این کشورها با هم توافق و هماهنگی کردهاند که برای دستیابی به اهداف مشترک هر کشوری در یک نهاد خاص عضو شود.
وی در پاسخ به اظهار نظر برخی افراد مبنی بر اینکه ایران که به عضویت کنوانسیون منع هر گونه تبعیض نسبت به زنان در نیامده است چگونه میخواهد عضو کمیسیون مقام زن شود، یکی از علتهای نپیوستن ایران به این کنوانسیون را داشتن قوانین مترقی تر در ایران نسبت به این کنوانسیون ذکر کرد.
عضو کمیسیون امینیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه کمیسیون مقام زن وظایف گسترده تری نسبت به این کنوانسیون دارد اضافه کرد:
با عضویت ایران در این کمیسیون نگاه اسلام و فعالیتهای جمهوری اسلامی ایران در سطح بینالملل مطرح و با ارایه برنامههای راهبردی مباحث و دیدگاههای جمهوری اسلامی برای تاثرگذاری بر جایگاه زنان ارائه خواهد شد.