X
GO
آرشیو از سال 1388 تا مرداد 1399
تاریخ انتشار: یکشنبه 14 اردیبهشت 1399

هشدار فعال حقوق بشری درباره فاجعه در زندان‌های امریکا

یک فعال حقوق بشری امریکایی می گوید: شیوع بیماری کرونا در زندان ها و بازداشتگاه های امریکا به سرعت به یک فاجعه تبدیل می شود در حالی که مقامات امریکا قادرند از شدت آسیب ها بکاهند. اگر مقامات امریکایی به سرعت وقاطعانه به این موضوع ورود نکنند، بسیاری را به کام مرگ می فرستند.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، جان رافلینگ، یک فعال حقوق بشری امریکایی می گوید: ازدحام و تجمع توام با وضعیتی غیر بهداشتی شیوع کووید-19 به منزله حکم اعدام است و مقامات دولت امریکا می توانند با کاهش هر چه سریعتر افرادی که در زندان های امریکا حضور دارند، جلوی این فاجعه را بگیرند.

تمام زندان های آمریکا، باید به زندانیان این اختیار را بدهند تا بتوانند فاصله اجتماعی را مطابق دستوراتی که برای عامه‌ی مردم تعریف شده، رعایت کنند بدون این که نیاز باشد اقدامات تنبیهی انجام شود که شبیه حبس انفرادی است.

بسیاری از نهادهای حقوق بشری من جمله دیده بان حقوق بشر از مقامات دولت امریکا خواسته اند که دسترسی زندانیان به تجهیزات بهداشتی را فراهم کنند.

پژوهشگران هشدار می دهند که نشانه هایی در دسترس است که از وقوع مصیبتی در زندان ها حکایت دارد. تا 23 آوریل 2020، دست کم 373 نفر از زندانیان محبوس در زندان ریکر آیلند نیویورک، به کرونا مبتلا بوده اند که شش برابر میزان ابتلای شهروندان عادی این شهر است. تست کرونای بیش از 800 نفر از کارکنان زندان شهرستان کوک در شیکاگو، و 500 نفر از زندانیان مثبت اعلام شده است. بیشترین میزان ابتلا و بالاترین آمار مرگ و میرها در این مرکز بوده است. اداره فدرال زندان ها گزارش کرده که تا 28 آوریل، بیش از 1300 مورد ابتلا و 30 مرگ و میر در زندان های ایالتی وجود داشته است.

با مثلا هدف جلوگیری از شیوع کووید-19، برخی از مقامات عالی رتبه، زندانیان را از زندان ها آزاد کرده اند. هرچند، آمار دقیقی از تعدا افراد آزاد شده در دسترس نیست. برای مراقبت بیشتر از زندانیان و نیز کارکنان، دیده بان حقوق بشر از دولت امریکا خواسته است که جمعیت زندان های امریکا را به حداقل برساند.

این نهاد بین المللی می گوید: «افراد جمعیت زندان ها باید به اندازه ای کاهش یابد که افراد بتوانند فاصله اجتماعی را رعایت کنند که در حال حاضر، گفته می شود این فاصله باید به اندازه 1.5 متر یا بیشتر باشد. از سوی دیگر نباید اقدامات تنبیهی مشابه حبس انفرادی انجام شود و زندان باید فضای کافی داشته باشد که افراد بیمار و یا افرادی که احتمال دارد ناقل ویروس باشند در قرنطینه غیرتنبیهی و توام با دسترسی مناسب به خدمات درمانی باشند.»

رافلینگ می گوید شیوع بیماری کونا در زندان ها و بازداشتگاه های امریکا به سرعت به یک فاجعه تبدیل می شود و همه مقامات امریکا قادرند از شدت آسیب ها بکاهند. اگر این اقدامات به سرعت و. قاطعانه انجام نشود، تعداد بسیاری را به کام مرگ می فرستد.