X
GO
آرشیو از سال 1388 تا مرداد 1399
تاریخ انتشار: یکشنبه 27 بهمن 1398

حمایت از کارآفرینی زنان در حوزه فناوری‌های نوین/ اختصاص ۱۱ هزار تعاونی برای زنان

زنان پس از انقلاب اسلامی نقش عمده و بی بدیلی را در عرصه های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی ایفا کرده اند .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، افزایش انتصاب زنان در پست های مدیریتی و همچنین فعالیت آنها در حوزه های اقتصادی به روشنی در جامعه بروز و نمود یافته است .

معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور درخصوص انتصاب زنان در پست مدیریتی،گفت :  انتصاب های مدیریتی زنان رو به افزایش و رشد است و از ۱۳.۶ درصدی در چندین سال اخیر به بالاتر از ۲۰ درصد رسیده است.

وی با تأکید بر توان افزایی زنان در حوزه های اقتصادی خاطرنشان کرد: در این محور، چند گروه مخاطب اعم از زنان سرپرست خانوار داریم که اکنون دو برنامه با همکاری وزارت کار و وزارت کشور برای توان افزایی زنان سرپرست خانوار در حال اجرا است که ۱۲ هزار نفر را در برمی گیرد. در کنار این، حمایت از صندوق های خرد و تعاونی ها هم برای حمایت از زنان روستایی در دستور کار قرار گرفته است. حمایت از کارآفرینی دختران جوان، استارتاپ ها و فعالیت هایی که در حوزه های فناوری های نوین شکل می گیرد را هم در دستور کار قرار دادیم.

تاسیس ۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان توسط بانوان

از سوی دیگر، زینب حمیدزاده مشاور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در امور بانوان، در خصوص گسترش فعالیت های زنان در کشورمان، گفت:  ۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان توسط بانوان در کشور تاسیس شده است.

نگاهی به نرخ فارغ التحصیلی و دانش آموختگی زنان نشان می دهد که در این زمیًنه تقریبا زنان و مردان در یک سطح قرار دارند، ۴۸ درصد فارغ التحصیل را زنان تشکیل می دهند.

سهم ۳۲ درصدی زنان در تعاونی ها

بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران نیز درخصوص توانمندی های زنان کشورمان، گفت: از ۹۳ هزار تعاونی در ایران، ۱۱ هزار تعاونی به بانوان اختصاص دارد و ۳۲ درصد اعضای آن را زنان تشکیل می‌دهند که در ۹۶ گرایش از رشته های خدماتی تولیدی، توزیعی فعالیت دارند.

وی افزود: جایگاه زنان در نهضت تعاون ایران ویژه است؛ زنان می توانند با شبکه سازی و خلاقیت آموزش و توانمندی های خود را به روزرسانی کنند.