X
GO
آرشیو از سال 1388 تا مرداد 1399
تاریخ انتشار: یکشنبه 24 فروردین 1399

بحران گرسنگی در انگلیس؛1.5 میلیون انگلیسی تمام روز گرسنه‌اند

بنیاد غذا می گوید 1.5 میلیون انگلیسی اعلام کرده‌اند که برای تمام روز هیچ چیزی نخورده‌اند، زیرا آنها پول یا دارایی دیگری برای تهیه‌ی غذا ندارند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، در شرایط تعطیلی ناشی از کرونا در انگلیس، بحران گرسنگی در این کشور به سرعت در حال گسترش است. به طوریکه میلیون ها نفر گزارش داده اند که روزشان را بدون خوردن هیچ غذایی سپری می کنند. موسسات خیریه‌ی مواد غذایی و دولت محلی در این باره هشدار داده‌اند.

روزنامه بریتانیایی گاردین در این باره می‌نویسد: تنها سه هفته بعد از تعطیلی ناشی از گسترش ویروس کرونا، بنیاد غذا (Food Foundation)  در انگلیس تصریح کرد: 1.5 میلیون انگلیسی اعلام کرده‌اند که برای تمام روز هیچ چیزی نخورده‌اند، زیرا آنها پول یا دارایی دیگری برای تهیه‌ی غذا ندارند.

بر اساس گزارش‌ها، طی این سه هفته، در کل حدود 3 میلیون نفر در خانواده‌ای زندگی کرده اند که شخصی مجبور شده، برخی از وعده های غذایی‌اش را حذف کند. بیش از 1 میلیون نفر گزارش کردند که تمام درآمد خود را به دلیل بیماری همه گیر کرونا از دست داده اند. بیش از یک سوم آنها نیز اعتقاد دارند که شرایط موردنیاز برای دریافت کمک‌های دولتی را ندارند.

یافته‌های بنیاد غذا مبتنی بر نظرسنجی موسسه یوگو (YouGov poll) است که این هفته در سراسر انگلیس، اسکاتلند و ولز انجام شد. مدیر این موسسه، آنا تیلور گفت: این بحران خیلی بزرگ‌تر از آن بود که بانک‌های مواد غذایی و مقامات محلی بدون تأمین بودجه‌ی دولتی بتوانند از پس آن برآیند. این بحران نیاز به سرمایه گذاری فوری و اساسی از سوی دولت مرکزی دارد و باید مستقیماً به خانواده‌هایی که قادر به تهیه غذا نیستند، پول داده شود.

موسسات خیریه‌ای که بانک‌های مواد غذایی را اداره می‌کنند نیز تلاش دارند تا جوابگوی انبوه مردم نیازمند باشند. این افراد برای دریافت بسته‌های اضطراری به موسسات مراجعه می‌کنند و تعدادشان در شرایط فعلی تا حد زیادی افزایش یافته است. «سابین گودوین»، هماهنگ کننده‌ی شبکه مستقل کمک غذایی گفت: «من در ابتدای بحران، از اینکه دولت در پاسخگویی کند عمل می‌کرد و اوضاع در حال خارج شدن از کنترل بود، می ترسیدم. وی ادامه داد: تعداد افرادی که از بانک های مواد غذایی در شبکه‌ی ما درخواست کمک دارند، نسبت به سال گذشته 300 درصد افزایش یافته است. با این حال، بانک ها در تلاش هستند تا به اندازه کافی غذای مناسب برای مددجویان تهیه کنند.»

 

افزایش 150 درصدی درخواست کمک از بانک غذا در لیورپول

مقامات محلی به گاردین گفتند که یافته‌های بنیاد غذا آنچه را که در واقعیت وجود دارد، بازتاب می‌دهد. به عنوان مثال در لیورپول افزایش 150 درصدی در کمک‌های اضطراری بانک‌های غذایی و موسسات خیریه شاهد بودیم. این کمک‌ها در اختیار افرادی قرار گرفت که از زمان تعطیلی هیچ غذایی نداشتند و یا نمی‌توانستند هزینه‌ی برق مصرفی‌شان را پرداخت کنند.

لیورپول دارای شبکه‌ای بسیار توسعه یافته از بانک‌های مواد غذایی و موسسات خیریه‌ی توزیع مواد غذایی است که عملکرد آنها به سرعت طی چند هفته گذشته افزایش یافته است.

موسسه‌ی خیریه‌ی فیر شیر (FareShare) ، توزیع کننده‌ی مواد غذایی در سراسر کشور انگلیس، هم اکنون در لیورپول ساعات طولانی‌تری از 7 صبح تا 10 شب باز است. این موسسه طی 5 روز گذشته کالاهایی به ارزش 380 هزار پوند در بین خانواده‌های نیازمند توزیع کرده است.

هواداران فوتبال که از بانک‌های مواد غذایی حمایت می‌کنند نیز 150 هزار پوند برای خرید سهام بیشتر اختصاص داده‌اند. اما «جین کوربت»، معاون شهردار لیورپول گفت: خانواده‌ها به شدت تحت تأثیر ریاضت اقتصادی و کووید 19 قرار دارند و کمک‌های خیریه به تنهایی کافی نیستند.

کوربت هشدار داد که مقامات محلی نمی‌توانند بدون بودجه‌ی دولتی با تأثیرات بیماری همه‌گیر کرونا مقابله کنند. وی تصریح کرد: مشکلات شکنندگی سیستم تأمین اجتماعی ما اکنون در حال پدیدار شدن است. فشار شدید به بانک‌های مواد غذایی فقط یک نمونه بارز از این مشکلات است. از طرف دیگر، بودجه‌ی این بانک‌ها از سال 2013، 63 درصد کاهش یافته است.

 

قرنطینه کرونا، گرسنگی را در انگلیس افزایش داد

دکتر راشل لوپسترا، مدرس تغذیه در دانشگاه کینگز کالج لندن گفت: تعداد افرادی که طی سه هفته‌ی گذشته اعلام کرده‌اند که گرسنگی کشیده‌اند، 1.5 تا دو برابر بیشتر از کسانی است که طی یک سال اخیر گرسنگی را تجربه کرده‌اند. وی گفت: این آمارها نشان می‌دهد که تعطیلی ناشی از کووید 19 تأثیر سریع و مخربی بر توانایی مردم در دسترسی به مواد غذایی کافی، چه به دلایل اقتصادی و چه به دلیل انزوا داشته است. نظرسنجی یوگو بین 7 تا 9 آوریل در میان 4 هزار و 343 بزرگسال انجام شد. این تعداد افراد به اندازه‌ای هستند که نماینده‌ی تمام بزرگسالان انگلیس به حساب بیایند و نتایجش قابل اعتنا باشد.

سخنگوی دولت گفت: ایمنی عمومی و اطمینان از اینکه افرادی که بیشتر در معرض خطر ویروس هستند، پشتیبانی مورد نیاز خود را دریافت می کنند، اولویت اصلی ما است. مردم باید در خانه بمانند تا از خدمات بهداشت ملی محافظت کنند و جان خود را نجات دهند.

ما در حال کار با فعالان صنعت مواد غذایی، دولت محلی، انجمن های مقاومت محلی و شرکای اضطراری هستیم تا اطمینان حاصل کنیم که کالاهای اساسی در اسرع وقت به افراد آسیب پذیر تحویل داده می شود.