X
GO
آرشیو از سال 1388 تا مرداد 1399
تاریخ انتشار: شنبه 02 آذر 1398

افتخاری: ۹۲ هزار نفر در سامانه سجام برای کاهش آسیب‌های اجتماعی فعالند

دبیر ارتقاء آگاهی عمومی، اطلاع رسانی و افکار سنجی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه از همکاری ۹۲ هزار نفر در کشور در قالب دیده بان پیشگیری برای کاهش آسیب‌های اجتماعی با قوه قضاییه خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، مهدی افتخاری، دبیر ارتقاء آگاهی عمومی، اطلاع رسانی و افکار سنجی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه که برای شرکت در همایش هنرمندان، اصحاب رسانه و روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی استان گلستان به گرگان سفر کرده است، گفت: ۹۲ هزار نفر در کشور در قالب دیده بان پیشگیری برای کاهش آسیب‌های اجتماعی با قوه قضاییه همکاری می‌کنند.

دبیر ارتقاء آگاهی عمومی، اطلاع رسانی و افکار سنجی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در گرگان با اشاره به راه اندازی سامانه سجام در این معاونت، اظهار کرد: این سامانه بزرگترین شبکه مردمی و نخبگانی کشور است که در آن افراد می‌توانند آسیب‌های اجتماعی و جرایم را بدون این که مشخصات آن‌ها فاش شود در کوتاه‌ترین زمان به عالی‌ترین مقامات کشور گزارش دهند.

افتخاری با بیان این که راه اندازی سامانه سجام، خدمت مردم به مردم و مطالبه گری از مسئولان برای مردم است، افزود: این سامانه هم کنون ۹۲ هزار نفر در کشور عضو دارد که هزار نفر آن‌ها از استان گلستان هستند.

دبیر ارتقاء آگاهی عمومی، اطلاع رسانی و افکار سنجی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با بیان این که دستگاه قضایی در قالب نهضت پیشگیری و همت همگانی به دنبال استفاده از ظرفیت نخبگان، هنرمندان و رسانه‌ها برای پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی است، تصریح کرد: در همین راستا نخستین آلبوم موسیقی در قوه قضاییه با عنوان چراغ شب و با موضوع آسیب‌های اجتماعی را تهیه کردیم که در گلستان رونمایی شد.

وی به برگزار‌ی جشنواره‌های ایده‌ها و فرصت‌ها نیز اشاره کرد و افزود: سال گذشته هنرمندان جوان و نوجوان ۳۷۰ ایده، فیلم نامه و طرح‌های ابتکاری در راستای پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی به دبیرخانه این معاونت در قوه قضاییه ارائه دادند.

طبق گزارش میزان، افتخاری در ادامه سخنان خود با قدردانی از تلاش‌های دادگستری گلستان به منظور افزایش تعامل با هنرمندان و اصحاب رسانه گفت: برگزاری این نشست‌ها بستر را برای همسویی و استفاده از ظرفیت هنرمندان برای افزایش آگاهی‌های حقوقی جامعه و کاهش اسیب‌های اجتماعی کمک می‌کند.