X
GO
آرشیو از سال 1388 تا مرداد 1399
تاریخ انتشار: یکشنبه 20 بهمن 1398

افتتاح اولین مرکز مهارت آموزی فنی در زندان‌‌های تهران/ مددجویان پس از آزادی نان‌آور خانواده می‌شوند

با هدف توسعه همکاری های مشترک بین سازمان فنی و حرفه ای و اداره کل زندانهای استان تهران و نیز توسعه آموزش های شغلی و مهارتی به مددجویان و ایجاد زمینه اشتغال بعد از آزادی، اولین مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی فنی و حرفه ای کشور در محل مرکز آموزشی و پژوهشی منطقه ۷ رسماً کار خود را آغاز کرد.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، اولین مرکز مدیریت و مشاوره شغلی فنی و حرفه ای کشور در زندان های تهران و در محل مرکز آموزشی و پژوهشی منطقه ۷ با حضور مدیران کل فنی و حرفه ای، اشتغال و حرفه آموزی سازمان زندان ها و اداره کل زندانهای استان تهران و همچنین مسئولان و کارشناسان افتتاح شد.

با راه اندازی این مرکز طبق توافق صورت گرفته، مقرر شد طی سال ۹۹ تعداد زندانیانی که در کلاسهای فنی و حرفه ای شرکت می کنند و موفق به دریافت گواهینامه می شوند به سه برابر آمار فعلی افزایش یابد.

سیدحشمت اله حیات الغیب مدیرکل زندانهای استان تهران در این خصوص گفت: ۹ مرکز اصلاحی و تربیتی زیر نظر اداره کل زندان های استان تهران دایر هستند که دو مرکز از این تعداد یعنی زندان رجایی شهر و ندامتگاه قزلحصار در حوزه قضایی استان البرز قرار دارد.

وی افزود: زندانیان بر اساس سن، جنس و نوع جرم در مراکز مختلف نگهداری می شوند . خوشبختانه با توسعه آموزش های فرهنگی، تربیتی و اشتغال و حرفه آموزی، مهارتهای زندگی و روانشناسی، درصد بازگشت زندانیان به چرخه جرم، کمتر از انتظار نسبت به کشورهای دیگر است. در گواهی نامه های معتبر فنی و حرفه ای که صادر می شود نامی از زندان برده نمی شود، زندانی می تواند با پایان دوره حبس، به مرکز مراقبت بعد از خروج مراجعه نماید و با داشتن گواهی نامه، وام های خوداشتغالی دریافت نموده، زمینه زندگی سالم و شرافتمندانه و رزق و روزی حلال فراهم می شود و به دلیل بیکاری مجدداً سراغ خلاف و جرم نمی رود.

شمس زارع مدیر کانون اصلاح و تربیت نیز در این خصوص اظهار داشت: بحمداله با نگاه تربیتی خاصی که به کودکان معارض قانون زیر ۱۸ سال می شود، جمعیت مددجویان کانون اصلاح و تربیت نصف ظرفیت آن است و حتی تعداد دختران، کمتر از ۵ نفر هستند و برای همین تعداد کم نیز کلاس‌های مختلف برگزار می شود؛ توجه به علایق نوجوانان در آموزش مددجویان کانون اصلاح و تربیت موجب شده درصد احتمال ارتکاب مجدد جرم کاهش یابد و مددجویان پس از آزادی نان آور خانواده خود باشند.