X
GO
اخبار
تاریخ انتشار: شنبه 29 خرداد 1400
تعداد بازدید خبر : 178
تاریخ ثبت : شنبه, 29 خرداد,1400 | 03:49 ب.ظ
تاریخ انتشار : شنبه, 29 خرداد,1400 | 03:46 ب.ظ
تاریخ آخرین بروزرسانی : شنبه, 29 خرداد,1400 | 03:49 ب.ظ

عدم ارائه واکسن کرونا از سوی رژیم صهیونیستی به فلسطینیان

  • عدم ارائه واکسن کرونا از سوی رژیم صهیونیستی به فلسطینیان
گزارش‎ها نشان می‎دهد که با وجود واکسیناسیون صهیونیست‌ها از دسامبر ۲۰۲۰، رژیم صهیونیستی این واکسن را به فلسطینی‌ها ارائه نداده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، همانطور که در بیشتر کشور‌های جهان نیاز به تزریق واکسن کووید-۱۹ وجود دارد، نیاز به این واکسن در فلسطین هم قابل توجه است با این وجود، در میان درگیری‌های بین رژیم صهیونیستی و فلسطین، همواره فلسطین در تلاش برای تهیه و توزیع واکسن کووید-۱۹ بوده است.
 

بر اساس گزارش «بورگن پراجکت»، این امر به ویژه در کرانه باختری و غزه بیشتر صدق می‌کند. موانع بسیاری مانع توزیع عادلانه واکسن در فلسطین شده است؛ محدودیت‌های نظامی، قوانین و امتناع رژیم صهیونیستی از ارائه واکسن کووید-۱۹ به فلسطینی‎ها، واکسیناسیون فلسطینیان را دشوار کرده است.
 

طبق نهاد حقوق بشر سازمان ملل، تهیه واکسن برای ۵ میلیون فلسطینی ساکن غزه و کرانه باختری وظیفه رژیم صهیونیستی است. با این حال، با وجود واکسیناسیون صهیونیست‌ها از دسامبر سال ۲۰۲۰، رژیم صهیونیستی این واکسن را به فلسطینی‌ها ارائه نداد.


افزایش خشونت‌ها در منطقه، هزاران فلسطینی را حتی بیش از پیش در معرض خطر کووید-۱۹ قرار داده است. با وجود تلاش‌ها برای آتش بس، درگیری‌ها همچنان شهروندان غزه و کرانه باختری را درگیر خود کرده است. این موضوع دسترسی فلسطینیان به واکسن را حتی بیشتر از قبل دشوار کرده است.

 

همچنین موانع دیگری توزیع عادلانه واکسن در فلسطین را دشوار کرده است؛ غزه از سال ۲۰۰۷ توسط مصر و رژیم صهیونیستی مورد محاصره قرار گرفته است. این محدودیت نظامی، امداد رسانی و دسترسی منابع و کمک به فلسطینیان ساکن در آاین منطقه را دشوار کرده است.
 

بر اساس آمارها، احتمال اینکه یک صهیونیست بتواند واکسن کووید-۱۹ دریافت کند ۶۰ برابر یک شهروند فلسطینی است. تنها عاملی که باعث واکسینه شدن تعداد محدودی از افراد در فلسطین شده، ارسال محموله‌های واکسن از طرف جامعه بین المللی بوده است.
 

ارسال نظر: