X
GO
اخبار
تاریخ انتشار: شنبه 01 اردیبهشت 1397
تعداد بازدید خبر : 93
تاریخ ثبت : شنبه, 01 اردیبهشت,1397 | 02:00 ب.ظ
تاریخ انتشار : شنبه, 01 اردیبهشت,1397 | 02:00 ب.ظ
تاریخ آخرین بروزرسانی : شنبه, 01 اردیبهشت,1397 | 02:00 ب.ظ

وخیم‌تر شدن اوضاع آوارگان روهینگیا در مرز بنگلادش

  • وخیم‌تر شدن اوضاع آوارگان روهینگیا در مرز بنگلادش
آوارگان روهینگیا

فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر نسبت به وخیم شدن شرایط زندگی آوارگان روهینگیا در منطقه کاکس بازار بنگلادش ابراز نگرانی کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر به نقل از رویترز، فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر اعلام کردند: شرایط در اردوگاه های پرجمعیت و شلوغ آوارگان روهینگیا در منطقه کاکس بازار بنگلادش به شدت وخیم شده است.

در حالی که به فصل بارش های موسمی در بنگلادش نزدیک می شویم، نیروهای امدادی در حال افزایش تلاش های خود برای تقویت امنیت اردوگاه های آوارگان روهینگیا در منطقه کاکس بازار هستند ولی نگرانی های زیادی نسبت به وقوع سیل و رانش زمین در این منطقه وجود دارد.

استیو مک اندریو رئیس عملیات های اورژانسی در منطقه کاکس بازار بنگلادش گفت: کلینیک های ما در حال آماده باش برای مقابله با شیوع بیماری وبا و سایر بیماری هایی هستند که با آب منتقل می شود. باران های موسمی طی ماه جاری در پیش است و ما برای مقابله با این شرایط آماده می شویم.

وی افزود: هوا به شدت گرم است، پیدا کردن آب و مواد غذایی سخت شده است و شرایط هر روز وخیم تر می شود. با در پیش بودن فصل بارش های موسمی شرایط بدتر نیز خواهد شد. آوارگان روهینگیا با شرایط هولناکی روبرو هستند. آنها خانواده های خود را از دست داده اند و روستاهای انها نیز نابود شده است. بسیاری از آنها تصمیم گرفته اند که دیگر به میانمار بازنگردند.

میانمار روز شنبه نخستین خانواده روهینگیا را که از ترس اقدامات خشونت آمیز و سرکوب گرایانه ارتش میانمار به بنگلادش پناه برده اند، بازگردانده است.

این در شرایطی است که سازمان ملل بارها نسبت به عدم آمادگی میانمار برای بازگرداندن آوارگان روهینگیا هشدار داده است.

از اوت 2017 تاکنون حملات خشونت آمیز و وحشیانه ارتش میانمار علیه اقلیت قومی مسلمان روهینگیا موجب شده است تا بیش از 750 هزار نفر معادل 90 درصد جمعیت مسلمانان روهینگیا که در استان راخین زندگی می کنند، به سوی مرزهای بنگلادش فرار کرده و خانه و کاشانه خود را ترک کنند. سازمان ملل و برخی کشورها از جمله آمریکا این اقدام را نسل کشی ارزیابی کرده اند.

میانمار و بنگلادش در ماه ژانویه به توافق اولیه ای دست یافتند تا آوارگان روهینگیا به صورت داوطلبانه ظرف مدت دو سال به خانه و کاشانه خود بازگردند. میانمار تاکنون دو مرکز ویژه در نزدیکی استان راخین برای بازگرداندن آوارگان روهینگیا ایجاد کرده است. این مراکز ظاهرا برای اسکان موقت آوارگان روهینگیا در نظر گرفته شده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم
برچسب ها:
ارسال نظر: