X
GO
آرشیو از سال 1388 تا مرداد 1399
تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 03 دی 1398

سخنگوی تعزیرات: متخلفان ١٨٢ هزار میلیارد ریال جریمه شدند/ ۶۵٢٨ بازرسی در طرح نظارتی یلدا

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: متخلفان از ابتدای امسال تاکنون به پرداخت ۱۸۲ هزار میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شده اند.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر به نقل از اداره کل روابط عمومی و تشریفات سازمان تعزیرات حکومتی، سید یاسر رایگانی روز سه شنبه در نشست خبری گفت: تا ۲۷ آذرماه ۴۳۰ هزار و ۳۵۹ فقره پرونده در تعزیرات حکومتی تشکیل شده است که تعداد ۳۳۳ هزار و ۸۷۰ پرونده مربوط به کالا و خدمات، ۶۲ هزار و ۵۳۴ پرونده مربوط به قاچاق کالا و ارز و ۳۳ هزار و ۹۵۵ پرونده مربوط به حوزه بهداشت و درمان است.

وی ادامه داد: تعداد پرونده های وارد شده به واحدهای اجرای احکام ۳۰۳ هزار و ۶۵۷ پرونده بوده و تعداد ۲۹۰ هزار و ۵۷ فقره پرونده مختومه شده است.

رایگانی اظهار داشت: مجموع وصولی واحدهای اجرای احکام تعزیرات در این بازه زمانی پنج هزار میلیارد ریال بوده است. همچنین ۹۵۷ میلیارد ریال نیز مبلغ ریالی محکومیت به عنوان اعاده در حق شاکی برای متخلفان صادر شده است.

۶۵٢٨ بازرسی در طرح نظارتی یلدا

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی درباره طرح یلدا گفت: با اجرای طرح نظارتی ویژه شب یلدا از تاریخ ۲۴ آذرماه تا ۳۰ دی ماه امسال، تعداد هزار و ۹ اکیپ گشت مشترک اعزام و ۶ هزار و ۵۲۸ مورد بازرسی انجام شده است.

وی اضافه کرد: هزار و ۸۳ واحد دارای تخلف، ۲ هزار و ۸۸۴ واحد بدون تخلف شناسایی شدند.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی اظهار داشت: با توجه به رویکرد پیشگیرانه سازمان تعزیرات در برخورد با تخلفات تعداد هزار و ۸۲۴ واحد صنفی پس از دریافت تذکر نسبت به اصلاح تخلف اقدام کردند.

رایگانی گفت: در طرح نظارتی ویژه یلدا، هزار و ۸۰۵ واحد صنفی متخلف به پرداخت ۱۴۵ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند.

٢٠ پرونده کاغذ و مقوا/ ممنوع الخروج شدن سردسته کاغذفروشان

رایگانی درباره آخرین وضعیت پرونده های کاغذ و مقوا گفت: از ابتدای سال ۲۰ پرونده در سراسر کشور تشکیل شد؛ برای هفت پرونده حکم محکومیت و سه پرونده نیز با ارائه مدارک لازم حکم برائت گرفتند.

وی ادامه داد: ۲ پرونده نیز با توجه به عدم صلاحیت سازمان برای رسیدگی به مراجع ذیصلاح ارسال شده است.

جعل سربرگ ۴۰ نشریه و دریافت کاغذ دولتی

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: بخشی از پرونده ها به دادستانی ارجاع شده است؛ متاسفانه بخشی از متولیان کاغذ با جعل مهر و سربرگ حدود ٣٠ تا ۴۰ نشریه، اقدام به دریافت کاغذ با نرخ دولتی کردند و آنها را در بازار آزاد فروختند.

رایگانی گفت: در پرونده های مربوط به کاغذ و مقوا موضوع گران‌فروشی و عرضه خارج از شبکه توزیع در صلاحیت رسیدگی تعزیرات است که در حال بررسی است و در مورد جرم اخلال در نظام اقتصادی پرونده ها در اختیار دادستانی قرار دارد.

وی اضافه کرد: با همکاری دادستانی تهران فرد اصلی شناسایی و ممنوع الخروج شده و پرونده وی در جریان رسیدگی قرار دارد.

دلالان میوه و گوشت دست از سر بازار بردارند

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: با توجه به وفور میوه در سال جاری، هیچ مشکلی در تامین میوه وجود ندارد اما دلالان باید اجازه دهند تا در بازاری که کمبود نداریم، کشاورز به حق خود برسند و مردم هم بتوانند با قیمت واقعی خرید کنند.

رایگانی با اشاره به کاهش ۴٠ درصدی دام زنده افزود: توقع این است که قیمت گوشت نیز روند کاهشی داشته باشد و در این حوزه هم از دلالان می خواهیم تا اجازه دهند قیمت ها واقعی شود.

سخنگوی سازمان تعزیرات اظهار داشت: قرار است در تهران گوشت منجمد توزیع شود و امیدواریم در شرایط کنونی گوشت گرم با قیمت واقعی به دست مشتریان برسد.

هشدار به خریداران آهن آلات

رایگانی با هشدار به خریداران آهن آلات گفت: در بازار آهن شاهد اتفاقات تلخی هستیم؛ کم فروشی ها و تخلفاتی در حال وقوع است به طوری که تنها در یک پرونده مربوط به محموله ٣٠ تنی، ۶ تن کم فروشی شده است.

وی ادامه داد: قرار است شعبه تعزیرات برای رسیدگی به تخلفات در بازار آهن مستقر شود. سخنگوی تعزیرات از پلیس راهور خواست تا با توجه به اینکه پلاک ماشین های حمل آهن آلات به صورت پیچی و متحرک است، هویت واقعی متخلفان را شناسایی کنند.

مردم از کوچکترین گرانفروشی نگذرند

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از مردم خواست تا نسبت به گرانفروشی حساس باشند و کمک کنند تا به عنوان مصرف کننده نهایی و مشتری بازار به تعادل دست یابد و قیمت ها واقعی شوند.

وی اضافه کرد: شهروندان تخلفات را از طریق سامانه ۱۳۵ به تعزیرات اعلام کنند تا در اسرع وقت پیگیری شود.

رایگانی افزود: از ابتدای طرح افزایش قیمت بنزین روزانه به ۱۰۰ نفر از کسانی که گزارشاتی مبنی بر گرانفروشی و یا سایر تخلفات ارسال می‌کنند تماس گرفته شده و روند رسیدگی به پرونده و شکایت آنها اطلاع‌رسانی می‌شود و رصدها واقعی است.

سخنگوی تعزیرات در پاسخ به سوالی درباره دریافت ویزیت مازاد بر تعرفه توسط پزشکان گفت: اگر بیماران مجبور به پرداخت ویزیت بیش از نرخ مصوب سازمان نظام پزشکی شدند، گزارش تخلف را به تعزیرات اعلام کنند.

رایگانی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا فقط حدود سه درصد از جرایم صادر شده وصول شده است؟ گفت: بخش زیادی از جریمه‌ها مربوط به پرونده‌های قاچاق است که روند رسیدگی آن طولانی می‌شود و وصول جریمه‌های نیز زمان بر است.

وی افزود: در بخش زیادی از پرونده‌های قاچاق هویت واقعی افراد مشخص نیست و نشانی دفاتر و مراکز آن‌ها غیر واقعی است و شرکت‌های با هویت‌های جعلی فعالیت می‌کنند که شناسایی اموال آن‌ها نیز سخت است.

سخنگوی سازمان تعزیرات گفت: البته ابزارهای لازم هم در اختیار شعب تعزیرات برای اجرا قرار ندارد.