X
GO
آرشیو از سال 1388 تا مرداد 1399
تاریخ انتشار: شنبه 20 مهر 1398

امیری خبر داد: آزادی ۶ مددجوی کانون اصلاح و تربیت کرمان به مناسبت روز جهانی کودک

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان کرمان از آزادی ۶ مددجوی کانون اصلاح و تربیت در روز جهانی کودک خبر داد و گفت: این افراد با نگاه خیر خواهانه مسئولان قضایی و خیرین کرمانی به کانون خانواده خود بازگشتند.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر به نقل از روابط عمومی اداره کل زندانهای استان کرمان،به مناسبت روز جهانی کودک و به همت اداره کل زندانهای استان کرمان و کانون اصلاح و تربیت مراسمی با حضور دکتر موحد رئیس کل دادگستری کرمان، امیری مدیر کل زندانهای استان،اسلامی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری، میرزابیگی ریاست دادگستری ماهان ، جهانشاهی معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری ،طیاری کارشناس کانون پرورش فکری کودکان و جمعی از مسئولین و خیرین و روسای ستادی اداره کل در محل کانون اصلاح و تربیت کرمان برگزار شد.

در این مراسم مدیرکل زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان کرمان از آزادی ۶ مددجوی کانون اصلاح و تربیت استان در روز جهانی کودک خبر داد و گفت: این افراد با نگاه خیر خواهانه مسئولان قضایی و خیران استان به کانون خانواده خود بازگشتند.

رمضان امیری در ویژه برنامه روز جهانی کودک در کانون اصلاح و تربیت استان افزود: با نظر مساعد رئیس کل دادگستری استان کرمان زمینه آزادی تعدادی دیگر از مددجویان کانون اصلاح و تربیت نیز فراهم شده و این افراد به زودی آزاد خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه در سفر معاون قضائی سازمان زندان ها به استان کرمان از تلاش های انجام شده برای مددجویان زندانها و کانون اصلاح و تربیت و نگاه خوب رئیس کل دادگستری، قضات و معاونین دادگستری تقدیر شد، ادامه داد: نگاه های خوب حمایتی همواره به مددجویان کانون اصلاح و تربیت وجود دارد.

مدیرکل زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان کرمان تاکید کرد: دادگستری کل استان برای اشتغال و حمایت از مددجویان زندانها و کانون اصلاح و تربیت پس از آزادی نیز همکاری بسیار خوبی دارد که در کشور کم نظیر است.
امیری ادامه داد: با همکاری خیران و انجمن های حمایتی از جمله انجمن حمایت از زندان ها زمینه آزادی تعدادی از مددجویان کانون اصلاح و تربیت فراهم شده است.

وی اظهارداشت: در حال حاضر ۵۰ مددجو در کانون اصلاح و تربیت استان کرمان حضور دارند و در حوزه قضائی کرمان هیچ مشکلی در رابطه با این افراد نداریم.

مدیرکل زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان کرمان گفت: انتظار جامعه این است که امنیت همواره وجود داشته باشد و از این رو برای پیشگیری از ارتکاب جرم توسط مددجویان آزاد شده از زندان ها،حمایت های پس از خروج مورد توجه قرار گرفته است.

یدالله موحد رئیس کل دادگستری کرمان نیز در این مراسم افزود : بازسازی شخصیت آسیب دیده مددجویان از اولویت های کانون اصلاح و تربیت است و در این رابطه نگاه ها باید به این کانون تغییر کند.

وی روز جهانی کودک و نوجوان را گرامی داشت و ادامه داد: خوشحال هستیم که انگیزه های شرافتمند و نگاه های خیرخواهانه زنده و پاینده در جامعه وجود دارد که دلسوزانه پیگیر رفع مسائل و آسیب های اجتماعی هستند و قدم های خیرخواهانه ای را بر می دارند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان ضمن تاکید بر اینکه نوجوانانی که دچار آسیب شده و به هر دلیلی در این مکان حضور دارند، قربانی تصمیمات اشتباه جامعه و بزرگترهای خود شده اند، تاکید کرد: اگر نوجوانی قانون ستیز و معارض قانون می شود نباید تردید کرد که این کار ریشه در رفتارها، گفتارها و اقدامات بزرگترهای آنها دارد و در حقیقت شرایط آنها معلول اشتباهات دیگران است.
موحد، کوتاهی در آموزش و قصور در مراقبت را از دلایل قانون ستیز شدن نوجوانان دانست و گفت: در بسیاری از موارد بزرگترهایی که این افراد باد آنها در معاشرت و ارتباط هستند، الگوی نامناسبی برای آنها هستند و زمینه خطا و اشتباه در نوجوانان را فراهم می کنند.

وی با تاکید بر اینکه افرادی مانند مددجویان کانون های اصلاح و تربیت قربانی خطاهای دیگران هستند، ادامه داد: افرادی که به هر نحوی در رابطه با اطفال و نوجوانان کار اصلاحی، تربیتی، فرهنگی و قضائی انجام می دهند باید به این باور برسند که شرایط این نوجوانان محصول اشتباهات دیگران است.

مقام ارشد قضایی استان کرمان  بر لزوم حرفه آموزی به مددجویان کانون اصلاح و تربیت با همکاری سازمان های مربوطه تاکید کرد و اظهارداشت: تمرین و آموزش مسائل اقتصادی از دیگر مواردی است که می تواند در برنامه های کانون اصلاح و تربیت قرار گیرد تا مددجویان پس از آزادی بتوانند به خودکفایی در حوزه اقتصادی برسند.

وی خاطرنشان کرد: یکی از نقایص اصلی نظام آموزشی این است که فنون و مبانی اساسی و مهارت های زندگی به افراد آموزش داده نمی شود.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با بیان اینکه آموزش مبانی مدارای اجتماعی و گذشت اجتماعی باید در سرفصل اقدامات اصلاحی، آموزشی و فرهنگی قرار گیرند، گفت: نگاه مدیران و مددکاران کانون اصلاخ و تربیت نیاز به بازنگری دارد تا مهارت هایی در کانون اصلاح و تربیت به افراد ارائه شود تا در جامعه بتواند زندگی شرافتمندانه ای را برای خود بسازند.

در پایان این مراسم هدایایی از سوی خیرین، مدیر کل و معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری به مددجویان اهدا گردید.