X
GO
آرشیو از سال 1388 تا مرداد 1399
تاریخ انتشار: دوشنبه 12 اسفند 1398

آموزش شهروندان و بالابردن آگاهی آنها برای مقابله با کرونا

مدیر کل اداره سلامت شهرداری تهران گفت: از همان روز‌های ابتدایی شیوع ویروس کرونا به دلیل آن که این احتمال می‌رفت این ویروس وارد کشور شود کار آموزش در ۳۵۲ محله پایتخت انجام شدو آموزش‌ها موجب شد بخش عمده‌ای از شهروندان و دانش آموزان نسبت به این بیماری آگاهی داشته باشند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، پس از انتشار بیماری کرونا در شهر چین و گسترش آن به سایر کشورها ، نگرانی ها برای مواجهه و مبارزه با این ویروس افزایش یافته است .

دولت ها در هر کشوری از جمله جمهوری اسلامی ایران هر کدام تدابیر و اقداماتی را برای پیشگیری و مبارزه با این ویروس مرموز اجرا کرده و این مراقبت ها و تدابیر همچنان ادامه دارد .

یکی از اقداماتی که می توان برای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا به کار گرفت ، آموزش به شهروندان است .

زینب نصیری مدیر کل اداره کل سلامت معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در نشست خبری مجازی خود در تشریح آخرین اقدام‌های انجام شده برای کنترل شیوع ویروس کرونا، اظهار داشت: از همان روز‌های ابتدایی شیوع ویروس کرونا به دلیل آن که این احتمال می‌رفت این ویروس وارد کشور شود کار آموزش در ۳۵۲ محله پایتخت انجام شد. این آموزش‌ها موجب شد بخش عمده‌ای از شهروندان و دانش آموزان نسبت به این بیماری آگاهی داشته باشند و شکل آموزش‌ها به صورت مجازی نیز ادامه پیدا کرد.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین اتفاقاتی که در این مدت رقم خورد، تعامل با وزارت بهداشت بود و در گذشته شهرداری تهران به دلیل وسعت عملیات در بسیاری از سازمان‌ها و نهاد‌ها دستور العمل‌های مشخصی از سوی وزارت بهداشت نداشت و ما توانستیم با هماهنگی‌های انجام شده ۱۵ شیوه نامه مختص شهرداری تهران را تهیه کنیم. این دستور العمل‌ها در حوزه بوستان ها، جایگاه‌های سوخت، اتوبوسرانی، تاکسیرانی، مترو و مبلمان شهری نگارش شد و این اقدام کمک کرد که این شیوه نامه برای دیگر کلانشهر‌ها نیز مورد استفاده قرار گیرد.

نصیری با اشاره به اقدام‌های انجام شده در حوزه سامانه ۱۳۷ گفت: از امروز این سامانه پاسخگوی شهروندان در حوزه بیماری کرونا است و شهروندان می‌توانند در کنار دریافت پاسخ سوال‌های خود، کار داوطلبانه خود را برای اهدای اقلام پزشکی اعلام کنند و خود ناظر بر اجرای فرآیند اقدام‌های مدیریت شهری باشند.

نصیری در تشریح آخرین اقدام‌ها برای پایش کارکنان شهرداری گفت: اصل اقدام پایش می‌تواند در شهر سالم و درمانگاه آن پیگیری شود، اما در ساختمان‌های شهرداری تهران، غربالگری و تب سنجی پیگیری می‌شود و اگر کارکنان تب بالای ۳۸ درجه داشته باشند به مراکز درمانی هدایت می‌شوند و براساس پیش بینی وزارت بهداشت اگر افرادی نیازمند مراجعه به بیمارستان‌های آزاد باشند  فرآیند استفاده آن‌ها نیز فراهم شده است.

وی در تشریح آخرین وضعیت گرمخانه‌ها نیز تصریح کرد: یکی از گروه‌های مهم که باید مورد توجه قرار گیرند افراد بی خانمانی هستند که در گرمخانه‌های شهرداری حضور دارند و همواره از سوی شهرداری تهران خدماتی در یافت می‌کنند و باید گفت سلامت تمام افراد و کارکنان گرمخانه‌ها با حساسیت دنبال شود.